Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gündemin Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşkta şanssız olduğunu hissedebilirsin. Bir şeylerin tam olarak yolunda gitmemesindeki esas sebep iletişim eksikliği olabilir. Bugün bunu aşabilmek senin için önemli olacak.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Bugün maddi olarak ne durumda olduğunu gözden geçirmen ve ona göre yeni kararlar alman gerekebilir. Eğer son zamanlarda çok fazla para harcadıysan bunun üstesinden gelmek için kendini geri çekmen ve tasarrufa gitmen gerekebilir.

Bugün stresin ve endişenin senin hayatın üstünde daha fazla etkisi olduğunu görebilirsin. Ancak bu durum seni durdurmamalı. Sağlıklı bir hayat biçimi ve güzel bir rutin seni negatiflikten alıkoyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen bazı şeyler için kendini çok fazla yorduğunu düşünebilirsin, özellikle de böyle günlerde. Kontrolün dışında gelişen olaylar için yorulmak yerine kendini olayların akışına bırakmak gerekebilir o yüzden. Enerjini daha verimli kullanmak adına değişimler yapabilirsin.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hemen hemen herkesten tavsiye alacaksın ve eğer akıllıysan onun her kelimesini görmezden gelecek ve kalbinin sesini dinleyeceksin. Özellikle aile meseleleriyle uğraşırken, başka birinin gerçeğini kabul etmek yerine kendi içgüdülerinizi takip etmelisiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha çok dikkat etmeye başlayacaksın. Eğer kronik rahatsızlığın varsa, sağlığını korumak adına daha çok önlem almak isteyebilirsin. Bugün su burcunda Yeniay meydana gelecek. Gündemin bir anda değişebilir. Kendini bir film karesinde hissedeceğin olaylarla karşılaşabilirsin.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı kendinize ve planlarınıza ayırabilirsiniz. Kafa karışıklığınız son buluyor. Ne istediğinizden ve ne yönde ilerlemeniz gerektiğinden emin olmak, önünüzü açabilir. Sosyal medya ve ticari alandaki işlemleriniz önem kazanabilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Süregelen domestik konular sizi yorabilir ve kısıtlayabilir. Ancak daha verimli adımlar atacağınız önemli bir gün olduğunu unutmayın. Aileden beklediğiniz duygusal güven ve maddi destekler konusunda şanslı görünüyorsunuz. Onarım ve tadilat işlerinizin de önemli ölçüde üstesinden gelebilirsiniz. Ortaklıklarda yaşanan sorunlu süreci kabullenmeye çalışmalısınız.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi seven kişiler ile bir arada bulunmak isteyebilirsiniz. Kendinizi sorgulayabilir, derin sohbetlerin içerisinde olmayı gündelik hayattan daha çekici bulabilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çizgili gömleğini, puantiyeli pantolonunu, ekose fularını dolaptan çıkar ve giy. Dış dünyayla ne kadar çatışırsanız o kadar iyi. İlk başta kendinizi yabani gibi hissedeceksiniz ama kalabalığın çinde bu şekilde durmanın güzelliğini, önemini ve saygı değerliğini göreceksiniz. Genelde kalabalığın içinde durmaya daha meyilli biri olarak bu tarz bir değişim size iyi gelecek. Yaşamanın yeni bir yolunu keşfedeceksiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zirveye ulaşmak bugün tek kişilik bir hareket olmak zorunda değil. Gün sizin için hayatınızda ihtiyacınız olan insanları bulmanıza ve sizi yalnızca geride tutanları fark etmenize yardımcı oluyor. Herkesin aynı fikirde olmasını beklemek yerine, bırakın insanlar olması gereken yere gitsinler. Sizinle aynı konumu paylaşacak insanlar oraya hak ederek gelmemeliler.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter’in verdiği güçle, davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Bugün duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıklar olabilir. Bunun temelinde ise, düşüncelerinizden kaynaklanan bencillik yatıyor.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen bazı kişisel alışkanlıklar konusunda katı olabilirsiniz. Her zaman aynı yiyecekleri yiyor veya belirli egersizleri yapıyor olabilirsiniz. Ama şu anda, vücudun biraz değişiklik istiyor! Beslenme şeklinizi değiştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Eğer et yemiyorsanız, o zaman proteinlere yüklenin. Çok fazla et yiyorsanız, bir süreliğine vejetaryen yaşam sürün. Vücut sisteminiz için şu anda sert bir değişiklik iyi gelebilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

29 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 10" R
Ay
Oğlak
06° 04' 05"
Merkür
Koç
16° 25' 55"
Venüs
Koç
29° 14' 15"
Mars
Balık
28° 37' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 26"
Satürn
Balık
16° 26' 54"
Uranüs
Boğa
22° 15' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 40"
Lilith
Başak
23° 10' 45"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>