Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değerlendirme Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla birlikte gelecek hakkında planlar yapmak isteyebilirsin bugün. Onun aklındaki gelecekle ilgili fikirleri öğrenmek ilişkiye yaklaşımını olumlu yönde değiştirebilir hatta. Karşıdakini dinlemek senin için çok daha iyi olacak.

İş hayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

İş ortamında öne çıkmanı gerektirecek bir olay yaşanabilir bugün. Ancak bu durumun başkasını ezercesine gerçekleşmemesi gerekebilir. Alacağın sorumluluğun bir başkasına rağmen yapılmaması gerekebilir.

Enerjini yenilemek seni düşündüğünden fazla yorabilir bugün. Yaklaşımını değiştirmek süreçten keyif almanı sağlayabilir o yüzden. Yeni egzersiz ve beslenme konularına odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok daha şanslı olduğunu fark edebilirsin. Gelecek hakkında heyecanlı ve umut dolu olmak isteyebilirsin hatta. Bu durum her zamankine göre daha cesur adımlar atmana yarayabilir. İyi şeyler için uğraşmak sana iyi gelecek.

30 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni bir araba veya büyük bir eşya satın alma planlarına girebilirsiniz. İş yerindeki bir rakibinizle çekişmeli bir konuyu gündeme getirmekte tereddüt edebilirsiniz. Evde bir şeyler planlamak, ailenizle keyifli vakit geçirmek için bahaneniz olacak.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haziran ayının son günü. Geriye dönüp baktığında yaptıklarını gözden geçireceğin bir ay. Farklı fikirlere sahip olman etrafına farklı bir bakış açısıyla bakmanı sağlıyor. Bu sayedehayatında, ekip arkadaşlarının göremediği eksiklikleri gören sen olacaksın. Evli bir Koç burcuysan, evliliğin ilehayatın arasında denge kurma konusunda zorlanabilirsin.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamak mental olarak yorulmanıza neden olabilir. Gelir getiren işler konusunda yeni bir atılım yapmadan önce mevcut işlerinizi toparlamak, ilerlemek istediğiniz yönü belirlemek daha fazla fayda getirebilir. Bugün iyi hissetmenizi ve dinlenmenizi sağlayacak insanlara ve ortamlara zaman ayırmanız, yapacağınız en iyi aktivite olabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde güvenliği sağlama çabalarınız nihayet meyvelerini verebilir. Özel hayatta yaşanan sorunlar ise sizi daha anlayışlı olmaya zorlayacak. Günün ilerleyen saatlerine odaklanmak ve biraz keyiflere yer açmak isteyebilirsiniz. Duygusal açıdan coşkulu olacağınız şartlar bulacaksınız. Aynı zamandahayatına yönelik yaratıcı etkiler dikkat çekici imkânlar getirebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıcak samimi tavrınız bugünlerde sizle çalışan kişileri ve sosyal arkadaşlarınızı çok etkileyebilir, ikna kabiliyetinizin yükseleceği bir gün.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Neden kazanmayacağınızı bildiğiniz bir savaşı sürdüresiniz? Neden kendinizi ve diğer insanları aslında bildiğiniz sadece buz dağının görünen ucu olduğu halde bütün cevapların elinizde olduğuna inandırmaya çalışasınız? Bilgi kütlesi bu aralar yüzeyin altında konumlanmış durumda. Savaşmak yerine teslim olmayı deneyin. Şu anda diğerleri durumun aslına duyduğunuz susuzluğu gidermek için çok daha istekli olacak. Yapmanız gereken karşınızdakine kulak vermek.

30 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi rahat bir battaniyeye sarılmış gibi hissedebilirsiniz. Gün sizi daha çok içeride tutuyor ve dört duvarın içinde dört gözle bekleyeceğiniz pek çok şey sunuyor. Bu, evde bazı değişiklikler yapmak, hatta belki de evi tamamen değiştirmek için harika bir fırsat. Taşınmayı düşünüyorsanız, seçeneklerinize göz atmaya başlayın ancak birkaç değişiklik bile mevcut olanın gerçek sizi daha iyi yansıtmasına yardımcı olabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak, hareketlere tahammül edemiyorsunuz. Sabırlı olmak zorundasınız.

30 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev ve ailenizle ilgilenebilir, kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Kariyer vehayatınızda duygusal manipülasyona uğrayabilirsiniz. Ayrıca baş ağrısı, baş bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz..Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız.

30 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 33' 23" R
Ay
Terazi
25° 02' 47" R
Merkür
Koç
16° 12' 12"
Venüs
Koç
22° 17' 45"
Mars
Balık
24° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 09"
Satürn
Balık
15° 55' 38"
Uranüs
Boğa
21° 56' 54"
Neptün
Balık
28° 41' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 17"
Lilith
Başak
22° 33' 15"
True Node
Koç
15° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>