Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Söz Vereceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk konusunda kendini yormaman gerekebilir bugün. Zira sen ne kadar ilgini göstermek için çaba göstersen de bu konuda yanlış anlaşılma ihtimalin artabilir. Kendini biraz geri çekmen önemli bir konu olabilir.

İş yaşamınızda genel anlamda verimli etkiler altında olacağınız ve bir çok yeni diyaloglara girebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. İş yaşamınızda olumlu adımlar atma şansınız olacaktır.

İş konusunda karşına çıkan fırsatlar seni zor bir seçime yönlendirebilir bugün. Bazı şeyler için uzun vadeli düşünmen gerekecek. Mantığa güvenmek, duygusal kararlar almaktan daha iyi sonuçlanabilir.

Bugün sağlığın için daha çok özen göstermek isteyebilir, çabalara girişebilirsin. Attığın her adımın üzerindeki olası etkisini düşünmek iyi olacak o yüzden. Egzersiz programında değişiklik yapmak senin için iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsin bugün. Bunun peşinden gitmek kendin ve çevren hakkında gerçekten de yeni şeyler keşfetmene yardımcı olacak. Öğrenmekten ve keşfetmekten aldığın keyif sayesinde kendini her zamankinden daha canlı hissedebilirsin.

1 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün günlük işleri dahi dengede tutma konusunda zorluk yaşabilirsiniz. İletişim kanallarındaki problemler nedeniyle kendinizi içinden çıkılmaz bir tartışamanın ortasında bulabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyarak sorunlara daha akılcı çözümler üretmenizi tavsiye ederiz.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda savurganlık yapmamak için kendine söz vereceksin. Çünkü geçen günlerden ders alacaksın. Yorucu geçen temponun eşliğinde Temmuz ayı başlıyor. Eğer çalışan bir Koç burcuysan, yıllık iznini kullanmak için patronunla konuşmalar yapabilirsin. Günlük rutinlerin biraz sarpa sarsa da basit planlarla üstesinden geleceksin.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para kazanmak, parayı doğru yönetmek ve bu konuda artık net bir stille ilerlemek isteyebilirsiniz. Hedeflediğiniz konular için çalışma ve istediğinizi uygulama şansını yakalayacak fırsatlar doğabilir. Arkadaş çevrenizden öğrenecekleriniz bu konuda şansınızı katlayabilir ve size yeni bir yön verebilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca kendinizi hayatın akışına daha rahat bırakacaksınız. Pek çok açıdan yenilik ve heyecan peşinde koşmak, keyif getiren ilişkilere yol almak için harekete geçebilirsiniz. Değişik hobiler aradığınız bu dönem dikkat çekecek çalışmalar da yapılabilir. Çocuklarla ilgili bir konu yanında, spekülatif işler, keyiflere gidecek harcamalar gündeme gelebilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili partnerinizin beklentilerini fark etmek için iyi bir dinleyici olmanız şart. Göstereceğiniz ilgi bugünlerde ekstra hoşuna gidebilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü biraz stresli bulacak olsan da, hırsların, bugünün hayatında kilit bir öneme sahip olduğu şeklinde seni ikna edecek. Son zamanlarda ilham ve motivasyon eksikliği yaşamış olsan da, şu sıralar önüne sunulacak fırsatı asla kaçırmamalısın. Gelecek için, seninle birlikte şekillenecek olan, yeni bir dilekle karşılaşabilirsin. Carpe diem!

1 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an ruhsal durumunuz yanlış bir şekilde maddi bir beklentiye paralel ilerleyebilir. Bazı yanlış düşünceler, gerçekten ihtiyacınız olmasa bile, bir şeye sahip olmakta inatçı olmanızla sonuçlanabilir. Ara sıra kendinizi şımartmak iyidir, ancak maddi nesnelerin ev yaşamınızda daha büyük bir çatlağı örtbas etmesine izin vermemeniz de önemlidir. Bununla birlikte, bütçenize uygun şekilde yaparsanız, birkaç küçük savurganlık planları bozmamalıdır.

1 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizlebirliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Kardeşlerinizin bazı sorunları gündeme gelebilir. Bugün dinamik yapınızı ortaya çıkarın.

1 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

1 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, hobi, tatil, çocuk konularıyla ilgilenebilirsiniz ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Karşınıza yeni aşk fırsatları da çıkabilir.

1 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

1 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 19"
Ay
Akrep
25° 08' 58"
Merkür
Koç
26° 28' 46"
Venüs
Balık
21° 40' 57"
Mars
Balık
05° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 27"
Satürn
Balık
13° 18' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 53"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 49"
Lilith
Başak
19° 48' 12"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>