Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tempon Düşmeyecek Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk konusunda sabırsız davranıp kötü sonuçlanacak işlere girişmemen gerekecek bugün. Gelecek ile ilgili kararları alırken genel bir değerlendirme yapmak senin için daha yararlı olabilir bugün.

Bugünyerinizde oldukça enerjik ve hareketli olacağınız bir gündesiniz. Bir süredir sizi rahatsız eden bir sorunu çözmek için harekete geçebilirsiniz.

Tanıştığın insanlar sayesinde yeniimkanlarıyla karşılaşman olası bugün. Bu imkanları senin için en mantıklı şekilde değerlendirmek sana ileride büyük kazançlar sağlayabilir. Yeniliklere açık olmakta yarar var bugün.

Sağlığın için daha dikkatli olmak isteyebilirsin bugün. Alışkanlıklarını kontrol edip bir düzenleme yapmak isteyebilirsin. Yeni bir egzersiz planı ya da yeni bir diyet programı ihtiyaçlarına bu konuda karşılık verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahatsız edici şeyler etrafını sarıp seni strese sokabilir bugün. Her şeyden kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsin hatta. Kendi başına kalmak rahatsız olacağın durumların içine girmeni engelleyebilir. Kafa dinlemek önceliğin olabilir.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birarkadaşınızın size karşı dürüst olmaktan uzak olduğuna inanabilirsiniz, ancak şüphelerinizi destekleyecek sağlam kanıtlarınız yoksa, en azından şimdilik sessiz kalmalısınız. Gezegenler, bu durumda içgüdülerinizin biraz merkezden uzak olabileceği konusunda uyarıyor.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda kendini özgür hissetmeyişin performansını düşürüyor. Yöneticilerin ile bu konuda konuşabilir, kısıtlamaların dışında kalmak isteyebilirsin. Bugün tempon bir an olsun düşmeyecek. Üst üste gelen işler ve sorumluluklar, seni bunaltacak. Yıllık izin konusu gündemine gelebilir. Katılman gereken söz, nişan gibi organizasyonlar varsa, soluğu alışverişte alacaksın.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma ve yer değişikliği işlemlerinizle ilgilenirken kendi kriterlerinizi öncelikli hale getirebilirsiniz. Sizi iyi yaşamaktan uzaklaştıran insanlarla savaşmak yerine, kendinize bu durumu yaşamayacağınız ortamlar seçmelisiniz. Gerektiği noktada erteleme ve düzenlemelere gitmek kendinizi daha rahat hissettirebilir.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilere yönelik bakış açınızı değiştirecek konular ön plana çıkıyor. Sizin dışınızdaki kişilerin beklentilerine açık durmanız daha faydalı olabilir, gereksiz yere direnç göstermeniz ise sorunları büyütebilir. Yeni önerilerin hayata geçmesi yönünde ortak bir karar alma şansınız var. Ortaklaşa para meseleleri adına da uyum göstermeli, sorumlulukların bilincinde olmalısınız.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız kalmak için uygun bir gün olacak. Kaderinizi sorgulayabilir radikal kararlar almaya niyet edebilirsiniz. Her ne isterseniz başarılı olabileceksiniz.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızın canlı bir dönemindesiniz ve çevrenizdeki insanların varlığı size keyif veriyor. Bugünün, zaman ve mekan algısını yitirmenize sebep olabilecek büyülü bir havası var. Mecbur kalmadıkça gerçeklikle bağ kurmaya çalışmayın. Bir sanat müzesine gidin ya da bir dans gösterisini izleyin. Sinemaya ya da en sevdiğiniz restorana gidin.

7 Temmuz 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bereketli kazançlar bugün hızlı başlangıçları takip edebilir. Mali durumunuzda yeni bir istikrar yaratmaya ve hayatınızdaki insanlarla bağlantı kurmaya odaklanmış bir zihinle, daha sıkı dostluklar ve duygusal olarak yakın ilişkiler kurmak için başkalarıyla kurduğunuz bağları geliştirebilirsiniz. Tüm sırlarınızı dökmek veya büyük sözler vermek zorunda değilsiniz, sadece onlara değer verdiğinizi ve size ihtiyaç duyduklarında yanlarında olacağınızı gösterin.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kuruntulu tavırlarınızla, çevrenizi şaşırtacağınız bir gün içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz de, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyorsunuz; hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ilişki, ortalık ya da yakın arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz ve ani sorunlar gerçekleşebilir. Ayrıca yakın çevreniz, kardeşlerle anlaşmalar yapabilirsiniz. Otoriteden desteklenebilirsiniz ve bugün kalıcı uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz.Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

7 Temmuz 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>