Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Toparlayıcısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün uzunca bir süredir ertelediğin bir etkinliği yapmak için fırsat bulman olası. Sevdiğin insanla birlikte bu sayede daha çok zaman geçirmek mümkün olabilir. Birlikte kafa dinlemek için bile olsa aslında, zaman geçirmenin etkisini görebilirsin.

Tavsiyeler ve destekler sizin için önemli. Gurur yapabilecek koşullarda görünmüyorsunuz. Üstün görev bilinciniz var. Girişimcisiniz. Her türlü desteği hakkediyorsunuz.

Maddi olarak sıkıntılardan uzaklaşabilirsin bugün. Eline geçen para rahat etmene yardımcı olacak çünkü. Yine de savurganlıktan uzak durup gelecek için birikim yapmakta yarar olabilir. Tasarruf senin işine yarayacak.

Bugün yorucu egzersizler yerine sakinleştirici bir ortamda kalmak isteyebilirsin. Sessiz bir odada kendi düşüncelerinle baş başa kalmak senin için daha iyi olacak o yüzden. Güzel bir kitap okuyup bitki çayı içmek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına hareket katıp farklılık yaratmak isteyebilirsin bugün. İşlerin ilerleyişinin hızlanması senin için fark yaratabilir o yüzden. Hayatın daha hızlı akması istediğin şeylerin gerçekleşmesini sağlayabilir. Programında yeni düzenlemeler yapmak sana genel anlamda daha iyi gelecek.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sosyal hayatın şu sıralar baş döndürücü bir hızla ilerliyor. Keyfini çıkar! Bugün dışarı çıkarsan kalbinin daha hızlı atmasını sağlayacak yeni biriyle tanışma ihtimalin çok yüksek. Evde hiçbir şey yapmadan oturmakta bir seçenek! Kolaya kaçmayın, dışarı çıkın.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinde her şeyin mükemmel olması için çalışıyorsun. Bu nedenle sakin ve temkinli kalmak bugün senin için zor olabilir. Yapmak istediğin işlerle ilgili toparlayıcı kararlar alabilir, üst üste gelmiş işlerini hafifletmek isteyebilirsin. Radikal kararlar alarak, geçmişi bugününe getirmekten vazgeçebilir, yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini fark edebilirsin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili önemli konuları gündeme alabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz bir yerde kalmaya devam etmekten ziyade, yeni bir düzene geçiş yapmak gerektiğini hissediyorsunuz. İlişkileriniz ve gayrimenkullerle ilgili konularda bazı riskleri görmezden gelmeyi bırakmalısınız.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklar büyük ölçüde gündeminizi oluşturacak. İşe ait hedeflerin ortaklıkları içine alması söz konusu. Ancak beklentilerde ölçülü olun. Tek başına ilerlemek kolay olmayacak. Ortaklıkların getirdiği sorumluluklara tek yanlı bakmaktan kaçınmalısınız. Evde devam eden ve sizi bağlayan konuları daha sakin bir şekilde ele almaya çalışmalısınız.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski partnerinizle barışmak için çaba harcayabilirsiniz. Olması ihtimal değilse ve sezgisel olarak zorlamamanız gerektiğini biliyorsanız, çabalamalısınız.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize biraz sert davranabilirsiniz. Anlık olarak yaptığınız bir hareket veya söylediğiniz sözden sonra bundan pişman olabilir ve bu histen kurtulmakta zorlanabilirsiniz. Bu anı tekrar tekrar yaşamak yerine, daha iyi ya da farklı bir şekilde yapmış olsaydınız bile, bunun bir dahaki sefer için geçerli bir şey olduğunu fark edin ve geçmiş için kendinizi üzmeyin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü kararlar verebilecek bir gününüzdesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. Bir süredir sizden haber bekliyor.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ilişki, ortaklık, yakın arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz ama iletişim sorunları gerçekleşebilir, ortak bir karar alırken zorlanabilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. .Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve anlamlı konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor. Güven duygunuz gelişiyor.

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 00' 55" R
Ay
Aslan
05° 15' 46"
Merkür
Koç
19° 12' 18"
Venüs
Koç
14° 01' 56"
Mars
Balık
19° 04' 54"
Jüpiter
Boğa
20° 47' 13"
Satürn
Balık
15° 16' 04"
Uranüs
Boğa
21° 34' 50"
Neptün
Balık
28° 27' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
19° 51' 50"
Lilith
Başak
21° 48' 40"
True Node
Koç
15° 33' 48"
Son Güncelleme : 16/04/2024 15:42

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>