Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zihinsel Olarak Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Arkadaşlığından keyif aldığın insan ile daha çok zaman geçirme fırsatın olabilir bugün. Birbirinizi daha yakından tanıma fırsatı bulup, flörte yaklaştığını görmen de mümkün. İhtimalleri gözden geçireceksin bugün.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermemelisiniz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

Uzun zamandır ertelediğin harcamaları yapma fırsatın olabilir bugün. Eksiklerini giderebileceksin. Hayat kaliteni artırmak için biraz lükse kaçan alışverişler yapsan da bu senin gözüne gelmeyebilir bugün.

Hayatında değişiklik yapmak için daha cesur adımlar atabilirsin, özellikle de bugün. Alışkanlıklarını değiştirmek için radikal kararlar alıp uygulamak isteyebilir, bu konuda destek alabilirsin. Sağlığın için bir şeyler yapmak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile ile ilgili konular seni biraz daha meşgul edebilir. Evden birinin yardımına ihtiyaç duyması mümkün olabilir. Ona yardımcı olmak aranızdaki ilişkiyi de güçlendirmenize yardımcı olacak bugün. Bağlarınızı kuvvetlendirmek genel olarak aileye iyi gelecek.

8 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Rekabet ettiğiniz kişilerin adil oynamasını beklemeyin, bu olmayacak! Ancak bu kuralı oyununa göre oynamayacağınız anlamına gelmez. Ahlaki yüksek zeminde kalın ve sizi korumak ve dürüstlüğünüz için sizi ödüllendirmek için evrene güvenin.

8 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni keşfettiğin yetenlerini kullanarak kendine yeni hobiler edinebilirsin. Bu hobiler seni zihinsel açıdan rahatlatabilir. Beklenmedik aksaklıklar motivasyonunu düşürebilir. Bunun için de iletişim araçlarını kullanırken dikkatli olmak isteyeceksin. Yarın bayram. Evin eksikleri için alışveriş planları yapacaksın.

8 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para kazanmak, parayı doğru yönetmek ve bu konuda artık net bir stille ilerlemek isteyebilirsiniz. Hedeflediğiniz konular için çalışma ve istediğinizi uygulama şansını yakalayacak fırsatlar doğabilir. Arkadaş çevrenizden öğrenecekleriniz bu konuda şansınızı katlayabilir ve size yeni bir yön verebilir.

8 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca bazı endişe ve korkularınız öne çıkabilir. Ancak önceliğiniz maddi paylaşımlarınızı düzene sokmak, kredilerle ya da borçlarla ilgili sorunları aşmak olmalı. Yeni kaynakları ölçülü biçimde kullanmak için seferberlik halinde olabilirsiniz. Ancak tek başınıza karar verme gücünüz yok. Yine bu süreçte kariyerde saygınlık arayışınız var. Önemli kararlarınızda aceleci olmayın.

8 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar başlatmak istediğiniz olaylarda daha önce fark etmediğiniz fırsatları fark ederek kendinizden daha emin bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

8 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

8 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok dikkat çektiğiniz ve çok farklı olduğunuz için gruptan ayrılıyor olabilirsiniz ve daha sonra kendinizi nasıl ifade edeceğinize karar vermek zor olabilir. Başkaları kendinizi ifade edişinizi eleştirebilir ve sizi nasıl gördüklerini öğrendikten sonra onlar hakkında aynı şekilde hissetmek zor olabilir. Kimseyi incitmediğiniz sürece kendiniz olmaya çalışın. Sizi kabul etmiyorlarsa bu onların sorunu olmalı.

8 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Önünüze çıkabilecek engellere dikkat etmeli ve adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Düşüncelerinizi savunduğunuz müddetçe sonuca varamazsınız. Hatalarınızı kabul etmek zorundasınız.

8 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

8 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz ve içinizde sanki bir hüzün varmış gibi gelebilir. Ayrıca maddi kaynaklarınızla ilgili harcamalarınız artabilir ve para çıkışı sizi zorlayabilir. Ailenizle ya da evinizle ilgili ise maddi konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

8 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Hızlı düşüncelerinizi gerçekleştirmek için, pratik çözümler arayışı içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.

8 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 18' 20" R
Ay
Aslan
27° 14' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 39"
Venüs
Boğa
19° 55' 53"
Mars
Koç
11° 31' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 18"
Satürn
Balık
17° 47' 36"
Uranüs
Boğa
23° 14' 10"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 23"
Lilith
Başak
25° 02' 35"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>