Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Alım Satım Konuları Gündeminde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk konusunda yalandan kaçınman gerekebilir. Eğer hoşlandığın bir insanı etkilemek için ufak yalanlar söylemenin sıkıntı olmadığını düşünüyorsan bundan vazgeçmen gerekebilir. Kendin ol yeter.

Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendirseniz. Parasal konulardaki kaygılarınız azalacaktır. Bugün parasal konularda sizi tatmin edecek gelişmelere tanık olabilirsiniz.

Yeni kararlar almaktan çekinmemen gerekecek bugün. Alışılmışın dışına çıkmak senin için yeni kapılar açabilir zira. Hayatını değiştirecek fırsatlarla karşılaşmak için değişikliğe sıcak bakman çok daha önem kazanabilir.

Bugün şeker tüketimini gözden geçirmen gerekebilir. Eğer bayramda çok fazla şekerli gıda tükettiysen bugün bunu azaltman ve bir düzene bindirmen gerekebilir. Gereksiz şeker tüketimini azaltmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tek başına kalmak ve kafanı toparlamak iyi olabilir. Tek başına kalıp şimdiki durumun hakkında düşünmek, gelecek ile ilgili planlarını düzenlemek isteyebilirsin. Tatil kafasından çıkıp daha iyi planlamalar yapman gerekebilir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yetkili konumdaki kişilerin kim olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi bilmelerini sağlamanız bugün son derece önemli. Kendi övgülerinizi söylemezseniz, rakiplerinizin terfi için uzun kuyrukta önünüze geçmesine izin verme riskini alırsınız.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların bilincinde olman, kendini daha olgun hissetmene yardımcı olacak. İş yerinde farklı yöntemleri kullanarak öne çıkacaksın. Günün erken saatlerinden hissedebilirsin. Çünkü bugün toprak burcunda Dolunay meydana gelecek. Bir anda kendini bir şeyler satın alırken bulabilirsin. Senin dışında gelişen organizasyonlara dahil olduğunu öğrenebilirsin.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin konusundaki kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Kafanızı karıştıran ya da sorun olarak gördüğünüz her şeyi konuşup çözmek için ideal bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişilerle aranızdaki yeni mesafeyi belirlemek yükünüzü hafifletecektir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kariyerde daha fazla itibar arayışı içinde olabilirsiniz. Bu nedenle üstlerle ilişkileri göz ardı etmeyin. İşe ait sorumluluklar nedeni ile önceliklerinize göz atmanızda büyük fayda var. Değişimin içinde yer almanız sizi ön plana taşıyabilir. Hedeflerinize sizi daha fazla yakınlaşacağınız şartları öne çıkabilir. Ortaklaşa para konularında daha dikkatli olun. Sosyal çevrede yaşanan yeniliklerden çok şey kazanabileceksiniz.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki ve maddi konularda bereketiniz artabilir. Aşk hayatınızda partnerinizi verimli dinlediğiniz taktirde problemleri çözeceğiniz bir gün olabilir.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hoş geldiniz. Biraz dışarı çıkıp eğlenmek için herhangi bir plan yapmadıysanız, bugün yapabilirsiniz. Son zamanlar yorgun ve bitkin hissediyorsanız muhtemelen, hayatın tüm zorluklarından biraz uzaklaşmanız gerektiğindendir. Sorumluluklara bu denli odaklanmak herkesi yorar. İyi bir uyku çekince vücudunuz dinlenebilir ama arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve biraz eğlenmek ruhunuzu yeniler. Kendinize biraz vakit ayırın.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karara varamamak ve arafta olmaktan hoşlanmasanız dahi, aceleci olmaktan da kaçınmalısınız. İstikrarlı bir başarı elde etmek için, mantıksız görünen bir yaklaşımı denemeniz gerekebilir. Günlük görevler için sağlam bir plan oluşturun ve günü daha verimli geçirmek için nelerden vazgeçebileceğinizi ve başkalarına devredebileceğinizi belirleyin. Bugün zamanınız her zamankinden daha değerli!

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi anlamak çok zordur. Bu özelliğinizden gizli bir zevk duyuyorsunuz. Fazla duygusal sorun yaşamamak adına temkinli davranmanız, bir hayli işe yarıyor. Lüzumsuz insanları çevrenizden uzaklaştırmış oluyorsunuz.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşler bugün oldukça garip mi görünüyor? Belki kimsenin nasıl davranacağını bilmediği bir şey vardır havada. Diğer insanlar etrafta huzursuzca dolanıyor olabilir, eğer yapılacak bir şey varsa çok az çabalıyor olabilirler, ve senin öngörülerin bugün çok yüksek olduğu için biraz olsun üzüntülerini alabilirsin. Neler olduğunu anlayana kadar en iyisi yapacak bir şey bulmaktır, bu dolabını temizlemek dahi olsa. Dayan!

13 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yerinizde duramıyor ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Kısa yolların söz konusu olacağı eğlenceli gezmeler gündeme gelecek. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alacağınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir,istediğiniz ortamlarda bulanamıyordunuz. Artık kendinizi daha da iyi ifade edebileceksiniz.

13 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 57" R
Ay
Koç
05° 53' 45"
Merkür
Koç
19° 37' 37"
Venüs
Boğa
07° 07' 31"
Mars
Koç
03° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 15"
Satürn
Balık
17° 00' 00"
Uranüs
Boğa
22° 37' 58"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 10"
Lilith
Başak
23° 53' 21"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>