Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fazlalıklardan Kurtulma Vakti Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsin bugün. Birlikte ufak bir sohbet etmek bile sana iyi gelebilir. Sevdiğin kişinin sana zaman ayırabilmesi önemli bir konu haline gelebilir o yüzden.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Bugün maddi konularda kendini kontrol etmen gerekebilir. Gereksiz masraflarla kendini ileride zora sokmamalısın. Ayrıca çevrende seni dolandırmak isteyen kişiler olabilir. Bu kişiler ailenden bile olsa hayır demeyi bilmelisin.

Duygusal olarak hassas hissedebilirsin bugün. Kendini daha iyi hissetmek adına bazı hatalardan dönmen gerekebilir. Stresi daha rahat kontrol edebilmek adına onunla yüzleşmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla zaman geçirme fikri bile sana keyif verebilir bugün. Onlarla birlikte çeşitli aktiviteler planlamak kendini çok daha canlı hissetmene yardımcı olabilir. İhtiyaç duyduğun yenilenme için gereken enerjiyi bu sayede bulabilirsin.

12 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir süredir daha fazla tutkunun özlemini çekiyorsanız, geçtiğimiz birkaç haftanın hasretinizi dindirdiği şüphesiz! Kabul etmelisiniz ki olanların çoğunu ne anlayabildiniz ne de kontrol edebildiniz. Şu an ihtiyacınız olansa, yeni hislerinizi uyumlu bir hale getirecek bir geçiş dönemi ve o da bugün başlıyor. Kendinizi savunmaya devam edin ama bir yandan da doğaçlama davranışlarınızı koruyun.

12 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemler karşısında daha cesur kararlar alabilirsin. Problem her ne olursa olsun, kesinkes bir kez daha karşılaşmak istemeyeceksin. Bugün gündeminin ana maddesi, maddi konular olacak. Bugün bayramın son günü. Yaşam alanında yapacağın düzenlemelerde, evindeki fazlalıklardan kurtulmak isteyeceksin.

12 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Takıntı ve pratiklik arasındaki farkı düşünebilirsiniz. Yaşantınızı ağırlaştıran konulardan uzak durmalısınız. Alacak verecek ya da yatırım gibi konular üzerinde iyi düşünmeli, emin olmadan hareket etmemelisiniz. Aile meclisinizde önemli konular gündeme gelebilir.

12 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece hırslı bir olduğunuz bir dönemdesiniz vehayatına yönelik yeni planlar yapıyorsunuz. Kendi hedeflerinizi tek başına hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Bu yüzden strateji geliştirmeli, üstlerle ilişkilerinizde sakinliğinizi korumalısınız. İşe ait amaçlarda büyük beklentiler içinde olmaktan çok, kısa vadede yapabileceklerinize yönelin. İkili ilişkilerde daha fazla uzlaşı içinde olmalısınız.

12 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızı bilirken bir yandan eğlenceye de zaman ayırabileceğiniz, pratik zekanızı ön planda tuttuğunuz bir gün olacak.

12 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına karşı biraz sert bir tavır içinde olabilirsiniz. İnsanların size ne yapmanız ya da kime inanmanız gerektiğini söylemesinden hoşlanmıyorsunuz. Bu tip tavırlar hareket alanınızı daraltıp belli ilişkilerin fişini çekebilir fakat bu sorun değil. Kendinizi açıp diğer insanların saldırılarına karşı savunmasız kalmaktansa bir tavrınız olması daha iyi. Kendinize dikkat etmeyi iyi biliyorsunuz.

12 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle görsel sanatlar konusunda kendinizi sanatsal hissedebilirsiniz. Günlük hayatınızdan birçok ilham alıp iyi fikirler geliştirebilirsiniz. İlgi alanlarınız sayesinde yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanlarla sadece ilginiz olan alandan fazlasını paylaşabilirsiniz. Yine de ertesi gün bu kadar paylaşımcı hissetmeyebileceğinizi düşünerek söyleyeceklerinizi süzgeçten geçirin.

12 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluktan kaçmak yok. Kendinizi neşesiz hissettiğiniz zaman, çevrenize surat asıyorsunuz. Çocuksu bir yapınız var. İsteklerinizin anında olmasını arzuluyorsanız, gerçekleşmesi için çaba harcamalısınız.

12 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

12 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer vehayatınızla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızdan bir kadınla bazı sorunlar yaşanabilir.

12 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, organizasyon çalışmalarla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Kişisel enerjiniz olumlu bir şekilde yerine geliyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akşam saatlerinde yoğunluk artabilir.

12 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 23" R
Ay
Koç
07° 01' 00"
Merkür
Koç
19° 40' 54"
Venüs
Boğa
07° 13' 10"
Mars
Koç
03° 36' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 20"
Satürn
Balık
17° 00' 23"
Uranüs
Boğa
22° 38' 14"
Neptün
Balık
29° 03' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 25"
Lilith
Başak
23° 53' 52"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>