Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gereksiz Harcamalardan Kaçınıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin insana ulaşmak için daha fazla düşünmek istemeyebilirsin bugün. Artık harekete geçmen gerekecek bu konuda. Onun dikkatini çekecek hamleler sayesinde hayalindeki iletişimi kurmak daha kolay olabilir.

Yükünüzü azaltmak için daha yetkili mercilerle görüşmeniz gerekebilir. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Var olan şartlarını değerlendirerek kararlar alman senin için daha iyi olabilir. Belki de biraz ayağını yorganına göre uzatman gerekebilir bu aralar. Beklentilerini gereksiz masraflar üzerinde kurmamalısın.

Vücudunun dinlenmeye ihtiyacı olduğunu fark edebilirsin bugün. Yorucu aktivitelerden uzak durmak enerjini yenilemene yardımcı olacak sana. Canlandırıcı içecekler tercih etmek yenilenmende faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle birlikte daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin bugün. Birlikte keyifli zamanlar geçirmek için fırsat kollayabilirsiniz. Gidilecek yerler konusunda anlaşmazlığa düşmemek için ihtimalleri yazmakta fayda var ama.

10 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjisel olarak mutlu bir şekilde güne başlayacaksınız. Etrafınıza pozitif enerji saçacak adeta bir ışık gibi parlayacaksınız. Bugün ilgi alanlarınıza yönelmek ve yeteneklerinizi keşfetmek için harika bir gün olacak. Kendinize zaman ayırarak potansiyelinizin farkına varmaya ne dersiniz?

10 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun uyanman, sabah saatlerinde bazı aksilikler yaşamana neden olabilir. Rutin alışkanlıklarının dışına çıkabilir, kendinde radikal değişiklikler yapmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir koç burcuysan karşı tarafın kusurlarını görmezden gelebilirsin. Maddi anlamda kendini güvende hissetsen de gereksiz para harcamaktan kaçınmanda fayda olacaktır.

10 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyaçlarınız doğrultusunda bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Temizlik, evcil hayvanlarla ilgili konular tüm zamanınızı alabilir. Ancak buna müsaade etmemelisiniz. Kendinize yeni hafta için zaman tanıyın. Doğa yürüyüşleri, bahçe işleri zihninizi dinlendirebilir.

10 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle daha mutlu olabilirsiniz. Ödüllendirici imkanlar, eğlenceli uğraşlar gündeme gelebilir. Öğle sonrasında daha rahat.

10 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfinizi yerine getirecek haberler gününüzü aydınlatabilir aşk ilişkilerinizde sorunların konuşularak çözülebilecek düzeyde olduğunu görebilirsiniz.

10 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

10 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygular normalden daha derinden hissedilebilir ve onların yoğunluğunu savunmak zorunda kalmamak için gerçek duygularınızı gizleme arzusu yaşayabilirsiniz. Özellikle biri, temelinizi sarsan ve dengenizi bozan bir şey söyleyebilir ve o anda cevap vermek, kastetmediğiniz bir şeyi söylemenize neden olabilir. Bir cevap vermeden önce sakinleşene kadar bekleyin, böylece hisleriniz gerçekte neyden kaynaklandığını daha iyi anlayabilirsiniz.

10 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her konuda becerikli olduğunuz bir gün. Olumlu çabalarınız istediğiniz sonucu veriyor. Organize işlerde yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Gizli hayranlarınızın sayısı bir hayli fazla. Duygularınızın sabit olmadığı bir gün.

10 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

10 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün eğitim, yurt dışı, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyecek güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu ev ve aile hayatınızı da olumlu etkileyebilir. Fırsatları kaçırmayın.

10 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizdeki enerjiyi desteklemek zorundasınız. Kişisel özelliklerinizi sergileyebileceğiniz özel günlerden biri. Temkinli hareket ederek, her şeyi önce karşı taraftan beklemelisiniz. Bilinçaltınızda yapılandırdığınız olayları yeniden gözden geçirmek için, elinize geçecek fırsatları kullanmalısınız. Bugün, içsel sesiniz çok önemli olacak.

10 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 18' 20" R
Ay
Aslan
27° 14' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 39"
Venüs
Boğa
19° 55' 53"
Mars
Koç
11° 31' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 18"
Satürn
Balık
17° 47' 36"
Uranüs
Boğa
23° 14' 10"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 23"
Lilith
Başak
25° 02' 35"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>