Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Azimlisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün aşk konusunda aşırı kontrolcü olmamalısın. Sevdiğin kişinin ne dediği, ne yaptığı, kimle konuştuğu... Aşırıya kaçan hareketler aşkı öldürebilir. Bu negatiflikten sıyrılman gerekecek.

Çok şey başarabileceğiniz bir gündesiniz. Ay size yeni girişimlerde canlılık getiriyor. İş yaşantınızda yoğun bir tempoda çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden yaptıklarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün harcamalar konusunda dikkat ve özen gerektiren durumlarla karşılaşman olası. Bir şeyleri biraz daha ciddiye alman gerekebilir hatta. İleriye dönük masraflar konusunda var olan bütçeni esnetmen önemli olabilir.

Gün içinde duyguları uç noktalarda yaşayabilirsin bugün. Bu durum seni çok yorabilir o yüzden. Bundan sakınmak için dikkatini egzersize yöneltip stresi atmaya çalışmak önemli bir konu haline gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yazı işleriyle daha çok meşgul olman mümkün olabilir. Yapman gerekenleri ertelememek ilerisi için daha çok boş zaman yaratmanı sağlayacak sana. O yüzden yapılması gerekeni zamanında yapmak senin için daha iyi olabilir.

15 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünlerde aileniz ve arkadaşlarınız size oldukça fazla ilgi gösterecek. Bu ilgiden rahatsız olduğunuz söylenemez.

15 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarında tasarrufa giderek birikim yapacaksın. Bu kararı sürdürerek, azimli davranacaksın. Yeni başlangıçlara açık olacağın bir gündesin. Sorumluluk üstlenmekten çekinmeyeceğin bu günde, düşündüğünden çok daha fazla zaman ve çaba harcayabilirsin. Hukuksal konularda beklediğin bir dava varsa, sonuçlandığına dair haberler alabilirsin.

15 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik olarak kendinizi yorgun ve geride kalmış hissedebilirsiniz. Bununla başa çıkmak için ertelediğiniz ya da tam tersine üzerinde fazlaca durduğunuz konulara eğilmenizde fayda var. Takılı kaldığınızı hissettiren, bağımlılık durumu oluşturan konular gelişiminize engel oluyorsa burada yeni bir strateji öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

15 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dostlarla bir arada olmak, yeniliklerin getirdiği heyecanla güne yeni şeyler katmak isteyebilirsiniz. Sosyal alanda önemli adımların atılacağı bir gündesiniz. Yeni gruplara katılabilirsiniz. Kendinizi yeni ortaklaşa projeler içinde bulabilirsiniz. Aynı zamanda gelecekle ilgili pek çok yeni düşünce üretebilirsiniz. İkili ilişkilerde akıcı paylaşımlar ve işbirlikleri öne çıkacak.

15 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski sevgilisini unutamayan Balık’lar eterik bağ koparma ritüellerine yönelmeli ve geleceklerine umutla bakarak an’da kalmalılar.

15 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilim insanları çoğunlukla tuhaf insanlardan oluşur. O kadar ilgisiz olurlar ki sanki yoklarmış gibi hissedersiniz. Sanki dünyanın üzerinde öylece dolanıyorlarmış gibidirler, yani biraz sizin bazı şeyler hakkında hissettikleriniz gibi. Hayat ve dünya hakkında düşündüğünüz şeyleri kendi yönteminizle söylemek, onu gördüğünüz şekliyle ama aslında o şeklin gerçekte olmadığını bildiğiniz haliyle anlatmak istiyorsunuz. Bu sizin sırrınız: bilirsiniz, zaten hiç kimse sizin gördüğünüz şekliyle dünyayı size anlatamaz.

15 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çocuklarla ilgili aktivitelere katılmaya karar verebilirsiniz. Mümkünse hem zevk hem de eğitimi amaçlayan geziler yapılabilir ve çocuklar kadar siz de eğlenebilirsiniz. Yazışmalar ve telefon görüşmeleri çok uzaklardan iyi haberler getirebilir ve bunu başkalarına iletmek isteyeceğiniz neredeyse kesindir ancak bu bir gizli bilgiyse, ekstra hassas olmalısınız.

15 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteliğinizde kişiliğinizi ortaya koyacak davranış biçimlerini benimsemeniz yüzünden, sevdiğiniz kişinin tepkisini alabilirsiniz. Onun duyarlı yapısı karşısında, bazı hareketlerinize kısıtlama getirmek zorunda kalacaksınız.

15 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

15 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biriyle barışmaya karar verebilirsiniz. Belki de bir arkadaşınızla geçinemiyorsunuz. Ya da belki de aile üyelerinden biriyle tartıştınız. Eski meselelerin ilişkilerinizi zedelemesine izin vermeyin. Bugün zeytin dalı uzatmaya daha yatkınsınız. Olumlu bir iletişim kurmaya odaklanın. Yanlışınız varsa bunu kabul edin. Geçmişe bir sünger çekin ve yeniden başlayın.

15 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her olayı farklı algılayarak, kendi içsel potasında değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz.Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyor olmanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkilerinize yeni bir enerji oluşturuyorsunuz. Bugün, sosyal yaşamınızda aktivite hızlanması gözleniyor ve arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz.

15 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 15" R
Ay
Oğlak
15° 13' 47"
Merkür
Koç
16° 38' 04"
Venüs
Boğa
00° 05' 05"
Mars
Balık
29° 09' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 30' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 01"
Lilith
Başak
23° 15' 19"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>