Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tarzında Değişiklik Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Yeni tanışacağın biri sayesinde kendini tekrar aşk hakkında düşünürken bulabilirsin bugün. Bu insanla daha fazla zaman geçirmek, onunla bir ilişki yaşama ihtimalini güçlendirebilir. O kişiyi tanıyarak ve kendini doğru ifade ederek güzel gelişmeleri kendine çekebilirsin.

Bugünyaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız ve sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Sevimli, canayakın tabiatınızyerinde size hayranlar kazandırsa da, ruhsal yönden kırgın bir gün geçirebilirsiniz.

Yeni işler hakkında daha cesur davranman gerekebilir. Yenifırsatlarını değerlendirmek için adımlarını korkusuzca atman önemli bir hal alabilir hatta. Bir işe başlamak, onu devam ettirmekten daha zorlayıcı gelebilir sana.

Etrafındaki insanların seni negatif etkilemesine izin vermemelisin. Ruh halinin duyduklarınla değişmemesi önemli bir konu haline gelebilir. Enerjini korumak için günlük rutinine meditasyon ekleyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcı yönünü güçlendirmek için yeni projelerde çalışmak isteyebilirsin. Kendini denemek için önüne değişik fırsatlar çıkabilir hatta. Bu fırsatlar sayesinde hayal gücünün sınırlarını zorlamak senin için ilginç bir deneyim olabilir. Sınırları zorlayabilirsin.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi her zamankinden huzursuz hissedebilirsiniz. Bugün evde ve kendinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Dış dünyayla bağlantınızı bir süreliğine kesecek ve kendini içinde hayta dair sorgulamalar yaşayacaksınız.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel problemlerinde ortaya koyduğun pratik tavrını işinde ortaya koyamıyor olabilirsin. Bu konuda keskin bir değişiklik yapma ihtiyacı duyuyorsun. Yaşamın simgesi Güneş bugün Plüton ile karşıtlık yapacak. Daha önce fark edemediğin konular karşına gelebilir. Hayatındaki birtakım konuları değiştirmek isteyeceksin. Belki saç rengin belki stilin belki de evin düzeni olabilir.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bayram tatilini kariyerinizdeki önemli kararlarla bitirip işe dönerken farklı bir tutum sergileyebilirsiniz. Planlarınız ve istekleriniz belirgin hale geliyor. Çalışmalarınızın parasal sonuçlarını da alacağınız yer değişikliği, terfi ve yeni görüşmeler gibi durumlar kapınızı çalabilir.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken bir taraftan da size enerjik ve girişken olacağınız fırsatlar getiriyor. Ancak kendi isteklerinize odaklanmışken, başkalarının beklentilerine de kulak vermekte ve onların isteklerini bir kenara atmamakta yarar var. Ortaklaşa işlerde yeni desteklere ihtiyaç duyabilir, sorunların kaynağına inecek adımlar atabilirsiniz. İş hayatında başlayan süreç ise size pek çok açıdan sorumluluk getirebilir.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatile çıkamıyorsanız birkaç saat yalnız kalmak için uygun bir gün. Aşk hayatınızdaki karmaşayı çözümlemek için kendinizi dinlemeye ihtiyacınız olabilir.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün radyoda eski şarkıları dinleyip durduğunuz ve müziğin sizi eski günlere götürdüğü duygusal günlerden biri olabilir. Birdenbire okulda olduğunuz ve farklı amaçlar peşinde koştuğunuz zamanları anımsayabilirsiniz. O zamanlar çıktığınız bir kişiyi ve onunla birlikte yaşadığınız maceraları düşünüyor olabilirsiniz. Gençlik günlerimizin önemli olaylarını hatırlamamız önemlidir, zira bize ne kadar yol kat ettiğimizi gösterirler.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızda, fazla iyi biri olduğunuz için zorluk çekebilirsiniz. Birden fazla kişi sizden yardım bekliyor veya onlardan taraf olmanızı istiyor olabilir, bu da sizi zor bir duruma sokacaktır. kibar ve sosyal bir kişi olarak, tüm davetleri kabul etmek zorunda hissedebilirsiniz ancak bu kendinizi başkalarına adamak için iyi bir gün değil. Biraz daha dengeli hissedene kadar bir süre bekledikten sonra yanıtlayın ve yalnızca gerçekten keyif alacağınız etkinliklere katılın.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevresel iletişimle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz Ay’ın bulunduğu konum, siz iletişim konusunda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer hayatınızda manipülasyona maruz kalabilir, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı düşünceler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize farklı bir platform yaratacaksınız. Bazı konularda kendinizi aşmak istiyor olmanız, enerjinizi artırıyor.

20 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 33' 47"
Ay
Akrep
16° 55' 52"
Merkür
Koç
26° 10' 02"
Venüs
Balık
20° 51' 30"
Mars
Balık
04° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 59"
Satürn
Balık
13° 13' 56"
Uranüs
Boğa
20° 38' 01"
Neptün
Balık
27° 47' 10"
Plüton
Kova
01° 48' 58"
Chiron
Koç
18° 45' 29"
Lilith
Başak
19° 43' 46"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>