Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlişkilerini Güçlendireceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2022, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanın sürprizlerine hazır olmakta yarar var bugün. Beraber zaman geçirmek için yapacağı düzenlemeler kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Onun desteğini yanında hissetmen keyfini yerine getirecek genel olarak.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

Maddi olarak gelirinin arttığı bir döneme girebilirsin. İşlerinin istediğin şekilde ilerlemesi ister istemez gelirinin artmasını sağlayabilir. Gelecek ile ilgili planlar yapıp birikime odaklanmak daha iyi olabilir.

Gün içinde dikkatinin dağılmaması için çok çaba göstermen gerekebilir bugün. Meditasyon yapmak senin için yararlı olacak o yüzden. Bitki çayı içmek de seni rahatlatıp stresten uzak tutmaya yarayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yoğun bir gün geçirebilirsin bugün. Karşına çıkacak yeni fırsatları değerlendirmek için yeni girişimlerin olabilir İşlerini daha da büyütmek için eline geçen fırsatları zamanında değerlendirmelisin.

19 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün hayatınızın kontrolünü geri almak için adım atmanın tam zamanı! Gün içinde olmak istediğiniz yere ulaşmanızı engelleyen bir kısıtlama unsuru olduğunu görebilirsiniz. Rahatlamak ve duygularınızı dengelemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

19 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini güçlü tutabilmek için bir çıkış yolu arayacaksın. Ama karşılaştıkların, her şeyin üst üste geldiğini hissettirebilir. İş arkadaşlarınla olan ilişkilerini güçlendiriyorsun. Birçok konuya liderlik yapman ile organizasyon konusundaki başarılarını da sergiliyorsun. Devam eden mide problemin varsa, bir doktora gözükmek isteyeceksin.

19 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girdiğiniz ortamlarda fikirlerinizle dikkatleri çekebilirsiniz. Bunun çoğunlukla olumlu yönde olmaması sinirlerinizi zorlayabilir. Bir mayın tarlasında yürür gibi dikkatle hareket etmeniz hem karşılaştığınız durumları daha iyi yönetmenizi sağlayacak hem de toplumdaki yerinizi sağlamlaştırmanızı kolaylaştıracaktır.

19 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken daha dinamik ve coşkulu günler yaşamaya hazır olun. Kendi istekleriniz peşinden koşacak ve kendinize yeni ilgi alanları bulacaksınız. İş hayatında alınan sorumluluklar açısından ise temkinli olmaya çalışmanızda fayda var. Özel ilişkilerle ilgili konularda uzlaşmacı davranmaya dikkat edin. Dışsal koşullara uyum göstermenin tam zamanı.

19 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sorgulamanız gereken bir gündesiniz. Sizler de başkalarının etkisinde kalarak hayatınıza yön verip ve mutsuz olabilirsiniz.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat size muhteşem bir tren yolculuğu gibi görünebilir. Düzenli ve temiz tutmak için gayret gösterdiğiniz bu trende kendinize ait küçük bir kompartımanınız var. Yemekli vagona yakın olmanız kadar yanınızda bulunanlar da önemli. Ancak kendi küçük dünyanıza çok fazla kapılmayın ve gözünüz daima trenin güzergahı üzerinde olsun.

19 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süreli bir dostluk aniden daha fazlasına dönüşebilir. Bu kişiyi yeni bir ışık altında görebilir ve çok çekici bir insan olduğunu anlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bu sizin için bir şok olabilir ve fikre alışmak biraz zaman alabilir. Sadece dikkatli yaklaşın ve sizi nereye götürdüğünü görün. Akışına bırakın, su yolunu bulacaktır.

19 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, size güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyeceksiniz.

19 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

19 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi dinç ve iyi hissedebilir, duygularınızı abartarak gösterebilirsiniz. Bazı sorunlar fiziksel rahatsızlıklara sebep olabilir.

19 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün. İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte önemli ve güzel konuşmalar yapacaksınız. İçsel enerjinize bağlı çevresel ilişkileriniz ön planda olacak.

19 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 35' 53" R
Ay
Boğa
26° 25' 24" R
Merkür
Koç
22° 26' 21"
Venüs
Boğa
11° 23' 03"
Mars
Koç
06° 12' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 16' 43"
Uranüs
Boğa
22° 49' 58"
Neptün
Balık
29° 09' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 28"
Lilith
Başak
24° 16' 22"
True Node
Koç
15° 18' 49"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>