Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sezgilerin Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Güçlü ve sezgisel bir yönünüz var ve bugün kişiliğinizin bu yönü daha da gelişecek. Özellikle sevdiklerinizle iç içesiniz. Ne hissettiklerini anlayabiliyorsunuz. Bu başlangıçta sizin için biraz tedirgin edici olabilir, ancak daha sonra bu beceriyi yararlı bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi anlamaya başlarsınız. Bu ekstra duyusal algı sizin empatik ve alışılmadık şekilde iyi bir dinleyici olmanızı sağlıyor. Bugün, sevdiklerinize en iyi şekilde yardımcı olabilirsiniz.

Bugün hayal gücünüz, duyduğunuz veya okuduğunuz bir şey tarafından tetiklenebilir. Yaratıcı bir zihin çerçevesinde düşünebilir ve bir yazı, çizim veya proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Ya da hayatınızdaki mevcut bir problem için daha yaratıcı bir yaklaşım keşfedebilirsiniz. Size yük olan bir ilişkiyi iyileştirmek için çalışmak konusunda ilham alabilirsiniz. İçgüdülerinizi takip edin ve sihri görün!

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Duygularının, bugün onları çok ciddiye almanı sağlayacak özel bir aroması olabilir. İçinde güçlü bir çatışma içgüdüsü var ve bu da seni kavgaya hazır hale getiriyor; hislerini savunmaya itiyor. Günün zorlu meselesi ise gerçekçi ve odaklanmış kalmayı sürdürebilmek. Planla, organize et ve böyle en zor kısımları halletmiş ol. İçindeki dürtülere rağmen sen yine de çok sert davranmamaya çalış.Bugün, beklediğin bütün cevapları aldığını zannetme hemen; çünkü hala cevaplanmayanlar mevcut. Cevapları açıkça bilmediğini söylersen, insanlar sana çok daha fazla saygı duyacaktır. Eğer doğru şeyi bildiğinden emin değilsen, iddialı ifadeler kullanma. Durum hakkında net bir değerlendirmeye varacak kadar elindeki verileri irdeleyememiş olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sadece öylesine oturmak istemediğiniz için bir şeylere tutunmak isteyebilirsiniz. Bu biraz teknenize atlayan bir balığı yakalamaya çalışmak gibi. Onu ne kadar sıkı bir şekilde tutmaya çalışırsanız çalışın, o kadar parmaklarınızın arasından kayıp gidecektir. Olay stratejik ve sakin olmakta. Belki balığı öylece suyun içine geri bırakmayı da düşünebilirsin. İlk başta onu tutan senin kararın değildir…

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içindeve özel hayatınızla ilgili pek çok görüşme yapabilir, yoğun bir iletişim trafiği içinde olabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kardeşler, akrabalar gündemde olabilir. İlişkiler iyileşiyor.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerin ve yaratıcı düşünce tarzın bugün ön plana çıkıyor. Evde vakit geçirirken yeni yeteneklerini keşfedip, yeni hobiler geliştirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişiler olabilir. Mutfağında farklı lezzetler denemek isterken yöresel yemekleri gözden geçirmeye karar verebilirsin. Evcil hayvanın varsa sağlığı ile yakından ilgilenmek isteyeceksin.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın ilişkilerinizin gündem de olduğu veya akrabalarınızla bir arada olmanız gereken bir gün genelinde olabilirsiniz. Bugün önümüzdeki haftanızın yoğunluğunu hesaba katıp sağlam bir plan kurmalı ve olayları tüm yönleriyle değerlendirmelisiniz. Bundan sonrakiise tecrübeli kişilerle yola çıkmanız olacaktır.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi değiştirmek ve yeni koşullara uyum sağlamak durumundasınız. Daha fazla görüşme ve ziyaret gündeme gelebilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle yatırım niyetlerinizi gündeme getirip harekete geçirebilirsiniz. Aile ilişkileriyle alakalı da bir takım olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda aklınızda büyük bir para sorunu olabilir, ancak henüz başka biriyle bu konuyu konuşmaya hazır olmayabilirsiniz. Yatırım gibi karmaşık bir konu söz konusu olduğunda, bilginize olan güven eksikliği bu noktada verimli bir tartışmanın önüne geçebilir. Bunun gibi konuları çevrimiçi olarak kendi hızınızda araştırmak, hangi soruları soracağınızı ve onlara kimin cevap verebileceğini bilmek için düşüncelerinizi yeterince organize etmenize yardımcı olabilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır. İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zorluk yaşıyorsunuz.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim ve haberleşme konularında oldukça şanslısınız. Koşulların sürekli olarak değişim gösterdiği bu süreç içerisinde elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyecek ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atacaksınız. Sınırları yeniden belirlemeniz gereken bir gün. Farklılıklara uygunluk gösterebildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacaktır.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu dolu yaşama isteğiniz hiç eksilmedi. İlk günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Aşk hayatınızın geleceği çok parlak. Düzensizliğiniz ve dikkatsizliğiniz yüzünden üzerinize aldığınız işi tam anlamıyla bitiremiyorsunuz. Aslında siz böyle bir kişi değilsiniz ve bunu üzerinizden atmanız gerekiyor. Fakat dış faktörler sizi etkisi altına almış. Biran önce bundan kurtulmaya çalışmalısınız. Bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil.

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 01' 11" R
Ay
Aslan
23° 40' 39" R
Merkür
Koç
29° 34' 42"
Venüs
Boğa
19° 33' 60"
Mars
Koç
11° 17' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 06"
Satürn
Balık
17° 46' 22"
Uranüs
Boğa
23° 13' 08"
Neptün
Balık
29° 19' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 28"
Lilith
Başak
25° 00' 36"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>