Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önlemlerini Artırıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Hislerini ifade etmekte zorlanabilirsin bugün. Karşı tarafın seni anlamadığını düşünmen olası. Ancak bunun için karşı tarafı suçlamaman gerekecek. Kendini tam ifade etmeden o kişinin sana anlayış göstermesi mucize olabilir zira.

İş yaşamınızda güvensizlikler duyabileceğiniz ve düşüncelerinizi kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır ve yeni fikirlerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Bugün işinizle ilgili konularda temkinli olacaksınız.

Yarım kalan işleri bitirmek isteyebilir, bunun üzerinde çalışabilirsin. Ancak bu durum sana iyilikten çok kötülük edebilir. Kendini bir konuya çok fazla vermek o konuda kötü kararlar almana sebep olmamalı. Bugün bir şeyleri erteleyebilmelisin.

Açık havada zaman geçirmek, ufak tefek egzersizler yapmak ve daha sağlıklı beslenmek sana daha iyi gelebilir bugün. Kendini eve kapatmamak ve biraz da olsa hareket edebilmek stresi yenmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi kafanda büyütmeye daha da meyledebilirsin. Bazı şeylerin gerçek halinden çok kafandaki hali daha baskın hale gelebilir. Bu durumun negatif bir şeye dönüşmemesi için biraz daha sosyalleşmen gerekebilir.

24 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün dürüstlüğün sınırlarını zorlayacağınız bir gün olacak. Sosyal anlamda bu durum sizi biraz kötü bir pozisyona düşürse de gün boyunca dürüst davrandığınız için gece yatağa yattığınızda kendinizle gurur duyacaksınız. Hayatınızda bulunan dostlarınız ya da aile üyelerinizle aranıza mesafe girebilir. İletişim kurarak bu sorunları çözmeye özen gösterin.

24 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hafta sonu olmasına rağmen çalışmalarına ara vermek istemeyebilirsin. Müzik ile uğraşan bir Koç burcuysan akşam enstrümanının başına geçip ruhunu dinlendireceksin. Evli bir Koç burcuysan, kahvaltı için eşinin hazırladığı sürpriz, seni mutlu edecek. Maddi konuların gündeme geleceği bugünde, önlemlerini arttırmak isteyebilirsin.

24 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize neyi anlatırsanız onu duyacağınızı unutmayın. Bugün yorgun ve istediğinizi henüz elde edememiş bir psikolojiyle durabilirsiniz. Ama böyle devam etmeyeceğini kendinize anlatmanızda fayda var. Yüzme ve sahilde yapacağınız yürüyüşler zihninizi toplamanıza yardımcı olabilir.

24 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay İkizler’de küçülürken, karşınıza gelen fikirlerle harekete geçmemelisiniz. Yeni haberler, gelişmeler fikirlerinizi, kararlarınızı değiştirebilir.

24 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizin daha verimli yönde ilerlediğini göreceksiniz. Eğer aile içerisinde kötü giden durumlar varsa yapıcı adımlar atmak için uygun bir gün.

24 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biraz üzgün ya da stresli hissediyorsanız, onu içeri almayın - konuşacak birini arayın. Koç olarak, iletişim sizin için önemli ve sizin için de iyisiniz. Duygularınızı konuşmak genellikle sizin için daha iyi hissetmenin en hızlı yoludur, bu yüzden telefonu kaldırıp bir arkadaşınızla tanışmak üzere görün. Şansınız, dinlemenin çoğunu yapan sizsiniz. Bugün konuşmayı yap.

24 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi başka bir kadınla rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

24 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok farklı konulara kafa yormanız ve hatta bazı girişimlerde bulunmanız güzel. Fakat, o an için halledilmesi şart olmayan küçük pürüzlere takılmanız anlamsız. Gereksiz yere zaman kaybediyorsunuz.

24 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

24 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, kardeşlerle iletişim kurabilirsiniz. Güzel kararlar alabilirken bir taraftan ise sizi şifalandıracak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

24 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.Bugün, onların yakın ilgileri olumsuz düşüncelerinizden uzaklaşmanızı sağlayarak, sizi rahatlatacak.

24 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 25"
Ay
Akrep
12° 56' 20"
Merkür
Koç
25° 59' 39"
Venüs
Balık
20° 27' 17"
Mars
Balık
04° 14' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 52"
Satürn
Balık
13° 11' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 07"
Neptün
Balık
27° 46' 26"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 20"
Lilith
Başak
19° 41' 35"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>