Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gözler Üzerinde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün kendinizi kelimelerle ifade etmenin kolay olduğu bir gün. Rapor yazmak veya e-posta göndermek zorunda kalırsanız, doğru dili çaba göstermeden bulabileceksiniz. Veya bir sunum yapıyorsanız, bu harika ifadelerin dilinizden kaydığını göreceksiniz. İnsanları zekanız ve hayal gücünüzle kolayca etkileyeceksiniz. İletişim kurduğunuz her yerde, etrafınızda sizi takdir eden bir kitle olacak.

Birisiyle işbirliği yapma havasında olabilirsiniz. İş yerinizde, kendinizi kafa karıştırıcı bir projenin ortasında bulabilirsiniz. Belki de dışardan bir bakışın faydası dokunabilir. Daha fazla deneyime sahip biriyle konuşmaktan korkmayın. Karşılığında onlara ihtiyaç duydukları bir konuda yardımcı olabilir ve keyifli bir enerji alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Kendi ruhsal dengesizliğin bugün seni uğraştırabilir. Gezegenlerin etkileri sebebiyle dengenin en uçları yaşadığına tanık olabilirsin ve bununla başa çıkmanın bir yolunu bulmalısın. Bunun geçici olduğunu düşün ve her şeyi bir bütün olarak gör. Yarın tekrar eski haline döneceksin. Dahası, eğer kendini meşgul edersen bugün daha da hızlı geçer!İnsanların ritimleri dengeni bozabilir. Göksel enerjiler insanları hızlandıracağa benziyor. Trafikte, sabah sabah aceleci ve sabırsız sürücüler gözlemleyebilirsin. Ayrıca telefonun aralıksız çalarken ve insanlar konuşmalarını bölüp dururken sabırlı olmaya bak. Kapını ve telefonunu kapatmadığın sürece sana rahat yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda çok fazla fikir ürettiğini fark edebilirsin. Bunların hepsini uygulamaya çalışmak senin için yorucu olabilir. Yanındaki insanlarla birlikte hareket etmek senin için daha iyi olabilir. Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye devam etmelisin.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında dahabitirici olabilir, sorunlara ve karmaşalara pratik çözümler getirebilirsiniz. Yeteneklerinizin üzerine düşebilir, yapacağınız işlerde yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende olup bitenleri merak ediyorsun. Bu durum senin için her ne kadar eğlenceli olsa da çevrendeki kişilerin tepkisini çekmek durumunda kalabilirsin. Senden beklentisi olan kişilere karşı tavrın takdir toplayacak. Kimin küstüğü kimin kırıldığına dair senaryolarını da bir kenara bırakıyorsun. Evli bir Koç burcuysan eşinin vereceği müjdeli haber seni duygusallaştırabilir. Çalışan bir Koç burcuysan, kaygılarının yavaş yavaş azalmaya başladığını fark edeceksin.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz düşüncelerinizle baş edemeyecek yoğunluğa sahip. Her konunun en ince ayrıntısına kadar hesaplamak zorundasınız. Bu durumda sizi oldukça yoruyor. Ayrıntılarda boğulmak yerine olayların bütününü görüp parçalayarak çalışmak sizi daha az yıpratabilir.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda eldeki bir işi tamamlamak ve enerjinizi iyi kullanmaya zaman bulabilirsiniz. Sağlık, hizmet vekonuları da dikkat çekebilir.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Büyük bir yatırım imkanı bulacaksınız.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Toplumsal sorumluluklar bir anda seni vurabilir; herkes bir anda sana ihtiyaç duyabilir. Doğuştan kibar ve sosyal olarak dirayetli biri olarak, hiçbirini geri çeviremeyip hepsinin yardımına koşabilirsin. Fakat bugün kendini anlamak için iyi bir gün değil. O yüzden biraz daha dengeli hissedebilmek için kendine birkaç gün zaman tanı. Sonra insanlara LCV yap. Sadece canı gönülden destek olmak veya vakit geçirmek istediklerinle plan yap.

25 Aralık 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal olarak sizi tatmin edecek bir noktaya yaklaşıyorsunuz hatta belki vardınız bile. Çevrenizdekilere karşı olumlu ve hoşgörülü bir tavır takınmak, çevrenin de size karşı daha destekleyici olmasını sağlayabilir. Aşk hayatınızda ani gelişmeler bekleyebilirsiniz, sürüncemede kalan bir ilişki bir sonraki basamağa ilerleyebilir veya yeni tanıştığınız insanlarla ani yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Karşı tarafın istekleri sizin tarzınız değil.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna son günlerin yarattığı gerginlikle başlayabilirsiniz; günlük rutin işlerinizle, evde yapmanız gerekenlerle ilgilenmek sizi biraz rahatlatacaktır. Stres kaynaklı baş ağrıları yaşayabilirsiniz.

25 Aralık 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda daha verici olmalı ve sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız. Birlikteliğinizle ilgili yersiz korkularınızdan bir an önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Son günlerdehayatında gergin ve huzursuzsunuz, tersleyecek insan arıyorsunuz. İyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi

25 Aralık 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>