Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tempon Yoğunlaşıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk konuları şu an için daha iyi bir şekil alıyor ve kendinizi ilişkilerle ilgili gelecek planları yaparken bulabilirsiniz. Bu fikirleri partnerinizle paylaşın ve tartışın ancak heyecanınızı paylaşmayabilir ve bir uzlaşmaya varılması gerekebilir. Bunun hevesinizi kırmasına izin vermeyin. İletişim hatları açık tutulduğu sürece, yakın gelecek için romantizm yoğun görünüyor.

Bugün bazı sözlü tartışmalara katılabilirsiniz. Zekanız yaratıcı fikirler ve güçlü görüşler ile yarışacak. Bu zihinsel enerjinin bir şekilde ifade edilmesi gerekiyor. Düşüncelerinizi hevesli bir meslektaşınız ile paylaşın, ancak düşüncelerinizi inatçı bir şekilde dayatmaya çalışmayın. Sudan sebeplerden çıkan bir kavgadan kaçınmak istiyorsanız daha az agresif bir tavır takınmaya çalışın! Bugün temkinli kalırsanız, zarar görmekten uzak olursunuz.

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Bugün evini misafirlere açabilirsin. Aile üyelerinden birinin ya da yakın bir dostunun özel bir gününün kutlaması olabilir mesela. Bunun üzerine organizasyonlar yapabilirsin. Ortamı ya da yiyecek içecekleri ayarlayabilirsin. Organizasyonlar yapmaktan hoşlanıyorsun ve etkinliğin güzel ve keyifli olmasını önemsiyorsun. Parti şimdi de olsa önümüzdeki haftalarda da olsa, tam bir kutlama modunda olacaksın!Bugün şu veya bu şekilde, yavalşamanız gerekcek. Bu ister bir aşırı hız cezası makbuzu olarak isterse koşarken düşüp dizinizi sıyırmak şeklinde gelsin, bu mesaja kulak vermeniz gerektiğini bilin. Bu yavaşlama yüzünden duygusal bir çöküş yaşamamanız çok önemli. Bu, sizin iyiliğiniz için, mızmızlanmak yerine sadece akışa ayak uydurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merak duygunuzun yükseldiği bir günde etrafınızla sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Mümkün olduğunca fazla şey öğrenmek ve bilgi toplamak isteyebilirsiniz. Bolca kitap okuyabileceğiniz bir gün olabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün haftaya hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Finansal konulara dair çevrenizden yardım ve tavsiye alabilirsiniz. Satış ve müşteri odaklı işlerde büyüme ve gelişme olabilir. Miras, nafaka ve tazminat gibi konularda yeni gündemler ortaya çıkabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar hafta sonunu dinlenmeye ayırmış olsan da bunu pek başarabilmiş gibi gözükmüyor. Günün erken saatlerinde başlayan yoğun tempoda ayakta kalmak için bolca kahve tüketebilirsin. Uzun zamandır haberleşmediğin bir arkadaşın seninle iletişime geçebilir. Kendini geliştirmek için yeni konulara eğilim göstermek isteyebilirsin. Uzun internet araştırmaları sonucu kendine en uygun alanı bulabilirsin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız da sizi manipüle etmek isteyenlere karşı soğuk kanlı olmalı ve onların sizi yönetmesine izin vermemelisiniz. Başarınızı kanıtlamak için kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz ama kendinizi en güzel başarılı haliyle yansıtmak zorundasınız. Kendiniz iyi temsil edin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel alanda oldukça aktif olabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle etkinlik organize etmeniz mümkün. İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yapmayı hayal ettiğiniz konularda kendinizi bir parça kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz. Riskli konularda karar verme konusunda cesaretli davranabilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir konuda karar verirken iyi düşünmeli ve bir kerede, en net kararınızı vermeye çalışmalısınız. Önceliklerinizin farkına varın.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahile ya da başka herhangi bir su kıyısına gidin. Kendi elementinizin engin ufkuna bakıp bedeninizi ve zihninizi ferahlatın. Dikkatli olmazsanız günün hararetli çılgınlığı sizi duygusal açıdan yıpratabilir. Ateşten uzak kalıp kendinizi korumaya bakın. Başkalarının sert sözleri sizi volkan gibi patlamaya hazır duruma getirebilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişkide samimi bir konuşma, her şeyi daha net görmenize yardımcı olabilir. Karşınızdaki kişinin size para veya inançlarınız konusunda baskı yaptığını hissedebilirsiniz. Yine de, şu anda bu konulara pembe gözlüklerle bakıyorsanız kendinize karşı dürüst olmaya çalışın. Size yöneltilen suçlamalar kırıcı olsa da tamamen asılsız olmayabilir

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorununa çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıkları çözümlemek için aracılık yapabilir, tarafları uzlaştırmaya çalışabilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir arkadaşın seni arayarak yardım isteyebilir. Onun içinde bulunduğu durumu düzeltmeye çalışmak isteyeceksin. Durumunun iyileşmesi için birlikte çalışmak senin için önemli olacak. Bugün yaratıcı yönünün güçlü olduğunu hissedebilirsin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınız ve düşünceleriniz konusunda oldukça enerjiksiniz. Bu durum, hemen her konuda kendinizi haklı görmenize neden olabilir. Size karşı koyabilecek kişilerle kolayca tartışma içerisine girebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki bastırılmış duyguların genel olarak ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Abartıdan olabildiğince uzak durmaya çalışın.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu kadar büyütmeyin. Aslında o da size yeterince güveniyor, ama kendini kontrol etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da en az sizin kadar hassas olabileceğini unutmayın. Ortakyaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni fikirler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza neden olabilir. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>