Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlgi Alanların Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Yeni insanlarla tanışmak için sosyalleşmeye daha çok zaman ayırmalısın. Girdiğin ortamlarda ön plana çıkarak insanların dikkatini çekmek yeni bir ilişki için şansının yükselmesini sağlayacak.

Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız. Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyenarkadaşlarınızın desteğini kabul edeceksiniz.

Sürpriz masraflara karşı hazırlıklı olmak sana yarar sağlayacak. Bu harcamaları ertelemeden yapmak sorunların büyümesini engelleyecek. İleride altından kalkması bir yük yaratmamak için erken davranmalısın.

Kendine zaman ayırmak senin için önemli olacak. Eline geçecek fırsatları egzersiz için değerlendirmek sana iyi gelebilir. Gün içinde hareketsiz kalmamaya çalışmak sağlığın için nemli olacak. Bol su içmeyi ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı konularda kendini daha özgür bırakmalısın. Zihnini serbest bıraktıkça daha üretken olma şansı bulacaksın. Yaratıcılıkla ilgili konularda sınırları zorlamaya devam etmek senin yararına olacak.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayattaki iyi şeyleri asla inkâr eden biri olmadınız ve şimdi başlamanız için hiçbir neden yok. Bugün tek bir amacınız olmalı: İnsanca mümkün olduğu kadar çok eğlenmek. Hiçbir şeyi inkâr etme. Arzularınızı şımartın.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, aile büyüklerinin öncülüğünde çözüm için çabalayacaksın. Şans gezegeni Jüpiter, son burçta konumlanmaya başlıyor. Uzun süredir aynıyerinde çalışan bir Koç burcuysan, farklı sektörlere olan ilgi ve merakın artış gösterebilir. Tek bir noktaya bağlı kalmak istemeyeceksin.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevmek ve sevilmekle ilgili düşünceleriniz değişebilir. Bu birdenbire değil gerek özel hayatınız gerekse çalışma ortamınızdaki gelişmeler neticesinde doğabilir. Çabalarınızın takdir edilmesi ve statü değişikliği ile ilgili haberler alabilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniliklere açılmak için harekete geçebilirsiniz. Olayları daha rahat algılayabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yolculuklara çıkmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili ortak konularda farkındalığınız artabilir. Tartışmalardan uzak durun.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşanacak gün çelişkili bir gün olabilir. Bağımsızlığınızı ilan etmeye karar vermiş olmanıza rağmen, biri sizi engellemeye çalışıyor olabilir. Siz, genelde aşağılanmalara kulak asmayan birisiniz ama bugün normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Ufukta, geleceğinizle ilgili vermeniz gereken önemli bir karar görünüyor.Bu sene şans benden yana olacak mı?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içgüdülerine daha çok güvenmen gerekebilir. Karşılaşacağın olaylarda kontrolü ele almak için hızlı tepki vermen gerekecek. İçgüdülerine güvenmek sana yardımcı olacak. Olaylara hızlı tepki vermek senin yararına olacak.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cesur yanınız yola çıkmaya hazır. Yoğunluk sizi korkutmuyor ve adrenalinizi yükseltecek veya tüylerinizi diken diken edecek bazı aktiviteler bulmak isteyebilirsiniz. Düzenli hayatınızın dışına çıkma isteği, bu enerjik hobileri takip etmekle muhtemelen el ele gidecektir. Normalde olduğunuzdan birkaç gömlek daha fazla hoşgörülü olmak isteyebilirsiniz. Yine de dikkatli olun, aceleyle işe koyulursanız hayallerinizden olabilirsiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde karşı tarafa zaman tanıyın ve fevri hareket etmeyin. Bulunduğunuz koşulları, çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte değerlendirmelisiniz. Bir konuda önce değer vermek istemeseniz bile, eksileri düşünerek vazgeçeceksiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşanacak gün çelişkili bir gün olabilir. Bağımsızlığınızı ilan etmeye karar vermiş olmanıza rağmen, biri sizi engellemeye çalışıyor olabilir. Siz, genelde aşağılanmalara kulak asmayan birisiniz ama bugün normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Ufukta, geleceğinizle ilgili vermeniz gereken önemli bir karar görünüyor.Partnerim ve beni neler bekliyor?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kararlı bir tutum içinde bulunacak, düşüncelerinizi uygulamayı başaracaksınız. Ufak tefek sorunlar çıksa bile, bunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Yakınlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza karşı çözümcü bir yaklaşım sergilemeniz mümkün olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve başağrısı gibi problemler yaratabilir.

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 35" R
Ay
Balık
11° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 06"
Venüs
Boğa
05° 01' 16"
Mars
Koç
02° 14' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 13"
Satürn
Balık
16° 51' 27"
Uranüs
Boğa
22° 32' 03"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Başak
23° 41' 59"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>