Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Dinleyip, Yeni Bir Sayfa Açıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Göz önünde olma tutkunuz bugün muhtemelen ön planda olacak. Bir Koç olarak, zaten her zaman ilgiyi üzerinize topluyordunuz, bu nedenle bu durum sizin için çok da farklı olmayacak. Ancak, bu dikkat çekme isteğinizin doğru sebeplerden kaynaklandığından emin olmalısınız. Kendinizi güvensiz hissediyorsanız ve kendinize olan güveninizi arttırmak için dikkat çekmeniz gerekiyorsa, o zaman her şeyin merkezinde olmak istediğinizden ters bir etki yaratabilir.

Bugün açık fikirli olmaya çalışın. Diğer insanlar size ilginç fikirler veya tekliflerle gelebilir. Bu önerileri reddetmek yerine, onları dikkatlice düşünmek için zaman ayırın. Belki bir arkadaşınız bir yatırım hakkında öneride bulunabilir. Sizi gerçekten karlı bir hale getirmesi ihtimaline karşı bu olasılığı araştırın. Veya birarkadaşınız bir müşteriyi bağlamanın yeni bir yolunu önerebilir. İnatçılığın veya gururun sizi dinlemekten bile alıkoymasına izin vermeyin.

Parasal durumuzun bugün çok iyi görünüyor. Bir şekilde kazancınızı nasıl arttıracağınız konusundaki ipucu hiç beklenmedik bir yerden gelebilir. Bu sizin tanımadığınız biri de olabilir daha önce hiç finansal zekasıyla tanışmadığınız biri de. Bu kişi hakkında biraz şüpheye düşebilirsiniz fakat söyledikler biraz düşünmeye değer. Fikirlerini profesyonellere veya daha bilgili olduğunuz kişilere danışarak düşünün. Kimden yardım geleceği belli olmaz.

Sağlığına eğilebilirsin. Tükenmiş ve yorgun hissetmekteysen, sisteminin bir onarıma ihtiyacı var demektir. Besin değeri yüksek yiyecekler yemeye özen göster. Her gün vitamin ve mineralli bitkiler tüketmen de iyi gelebilir. Bir beslenme uzmanına ve aktara danış; vücudunun ihtiyaçlarını öğren. Veya internette biraz araştırma yap.Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinize duygularınızı harekete geçirebilecek bir mektup ya da kargo gelebilir. Belki de gönderenin büyük bir fedakarlık yaptığını ve her zaman olduğundan çok daha samimi olduğunu gösteren bir hediye alabilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok şey olsa bile, gün boyunca bunu düşünebilirsiniz. Öneri: hediyeyi veren kişiye teşekkür ederken sıcak ve samimi olun fakat çok da coşkulu bir tepki vermeyin. Arkadaşınızı utandırmak istemezsiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün saat 13:49-15:32 arası boşlukta ilerliyor. Saat 15:32'de Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Bugün iki tane güzel görünüm mevcut. Sabah Merkür ve Neptün arasındaki güzel açıyla hisleriniz çok güçlü olacaktır. Bugün içinize doğan şeyler gerçek olabilir. Rüyalarınız da çıkabilir. Akşam ise Venüs ve Uranüs arasında oluşan pozitif etkiyle kariyerinizde parlayacağınız bir sürece giriyorsunuz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne dair bazı endişelerin olabilir. İş yerinde yaşadığın haksız rekabet seni yeni birarayışına sokabilir. Vazgeçemediğin şeyler için şimdi karar verme zamanı geldi çattı. Yeni başlangıçlar yapacağın konular netleşecek. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin bazı davranışlarından rahatsızlık duyabilirsin. Bu durum karşısında kendini de sorgulamadan edemeyeceksin. Sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, çalışmalarını uluslararası bir boyuta taşımak isteyeceksin. Uzun zamandır aklında olan gündelik konuların düzenlenmesi için, günün kalanında evde zaman geçirmek isteyebilirsin.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hedeflerinizde zorlandığınızı hissediyorsanız bir şeyleri bilin ki yanlış yapıyor olabilirsiniz. Duygusal dünyanızda bazı değişimler söz konusu olurken kendi içinizde koyduğunuz hedefleri seslendirmekten ve yeni girişimlerde bulunmaktan korkmamalısınız.

28 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde ani durumlar ortaya çıkabilir. İlişkilerinize daha romantik yaklaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuk planları organize etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni temeller atmak isteyeceğiniz koşullar oluşabilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal hayatınızda kendinizi iyi hissedebilmenin anahtarı sabır ve yeniden deneme cesaretinden geçebilir. Sağlık alanında her olaya hızlı tepkiler vermeyin

28 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca Venüs sizi hedefleriniz, planlarınız, görev ve sorumluluklarınız noktasında destekleyebilir,hayatınızda ve kariyerinizde başarılar getirebilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen uzun zamandır tanıdığınız yakın bir dostunuza daha farklı bir gözle bakmaya başlayacaksınız. Eğer bir ilişkiniz yoksa çok yakın bir zamanda bu kişiyle yeni bir ilişkiye başlama ihtimaliniz çok yüksek.

28 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün düz harekete geçmesi ile birlikte, Neptün'le arasındaki yumuşak etkileşim duyarlı bir güne işaret ediyor. Meditasyon, bilinçaltı çalışmaları, yoga kampları, aile dizimi ve regresyon için harika açılımlar yaşayabilirsiniz. Ortak para paylaşımlarınızda aldanma ve aldatılmaya karşı dikkatli olun. Kredi başvuruları için uygun bir gün değil.

28 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burçları gün boyu kazalara karşı açık hedef konumundalar. Çok dikkatsiz ve öfkelisiniz. Bu da riski arttırıyor. Her türlü tehlike hissettiğiniz ortamdan, uzaklaşmanızı tavsiye ederim. Boşuna korku yüklenmeyin ama dikkatinizi de eksik etmeyin. Yolculuklar konusunda, özellikle yurt dışı bağlantılı işlerde problemeler söz konusu olabilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; sabah saatlerinde finansal konulardaki olumlu bakış açın ve söylemlerinle işlerini halledebilir, ekonomik açıdan güçlendiğini hissedebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde idealist tavırların sayesinde istediğini elde etmek için hayal gücünün sınırlarını zorlayabilirsin. Fakat risk içerdiğini düşündüğün anlaşmaların detaylarına etraflıca göz atmanda fayda olabilir.

28 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 13' 22" R
Ay
Başak
08° 34' 07"
Merkür
Boğa
01° 08' 35"
Venüs
Boğa
21° 06' 07"
Mars
Koç
12° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 46"
Satürn
Balık
17° 51' 33"
Uranüs
Boğa
23° 17' 29"
Neptün
Balık
29° 21' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
21° 32' 17"
Lilith
Başak
25° 08' 54"
True Node
Koç
14° 53' 09"
Son Güncelleme : 16/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>