Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevimliliği size yeterli gelmiyor. Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz. Ama geri dönüşü zor bir yola girdiğinizin farkındasınız. Bu kadar az veriyle bunca etkilenmiş olmanız, sizde yeniden kaderciliği geliştirebilir.

Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Bu konuda, kararım karar türü bir mantık izlemeniz, sizi desteksiz bırakacak. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi.

Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz.

Çok övülen duyarlılığınız bu sıralar zaafa uğramış gibi. Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, yakın çevrenizi şaşırtabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz. Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu bulmanız, sorunlarına kayıtsız kalmanıza neden oluyor. Bu konuda daha anlayışlı bir tavır sergilemeniz gerekebilir. Çok anlam yüklediğiniz bazı ilişkiler sonradan probleminiz haline gelebiliyor.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde başlayacak. Özgürce karar verme, hedef belirleme, ilerleme arzumuzu engelleyici bir etkidir. Kendimizden emin olmayız veya şartlar zorladığı için çabuk pes ederiz. Bir şeyler bizi durduruyor gibidir. Kararsızlık, değişkenlik, bağımlılık yolumuza duvar örer. Burada yapılması gereken, ne istediğimizden tam olarak belirlemektir. Bunu bilirsek, zorluklar bizi yıldırmaz. Durumu, her yönüyle tekrar gözden geçirmekte yarar var. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünüm etkisinde siz kendinize göre bir yenilik ve değişim düşünürken, ailenizle olan bağınızı ve değerlerinizi görmezden gelemezsiniz. Aile olmak, bir arada yaşamak, yuva kurmak, birbirinizi anlamak durumundasınız. Bunları göz ardı ederek ilerlemek, gelişmek mümkün gözükmüyor. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide karşılıklı paylaşım ve dengenin önemini vurguluyor. Aile olmak, yuvanızda huzur ve güvende yaşamak için bunlar gereklidir. Saat 21:16-22:55 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde farklı görüşte olduğumuz kişilerle iletişime dikkat edelim. Saat 22:55 Ay-Akrep seyrinde başkalarına her anlamda güvenmek isteriz. Endişelerimizden kurtulmak isteğiyle, kafamızı kurcalayan her meseleyi didikleriz. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Pes etmeyeceksin! Ufak rüzgârların boynunu eğmesine izin verme. Hemen pes etmek sana göre değil. Özellikle kendi işini yapan bir Koç burcuysan, yapacağın anlaşmalarda daha detaycı hareket etmelisin. İş arayışındaysan, yapacağın görüşme olumlu sonuçlanabilir. Bugün aynı zamanda bazı yakın arkadaşlarınla parasal alt yapılı konular yüzünden karşı karşıya gelebilirsin. Borç almak ya da vermek için başka bir günü tercih etmende fayda var. Kendi çabalarının yanı sıra aile bireylerinin de desteğini almak sana kendini bir hayli iyi hissettirecek. Daha önce hiç gitmediğin bir yere kısa bir ziyaret düzenleyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle bir anda yakınlaşabilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Duygularınızın son derece yoğun olacağı bir gün. Enerjiniz ve istekleriniz çok yüksek. Geleceğe yönelik büyük beklentiler içindesiniz. Geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Tartışmalara karşı temkinli olmalısınız. Bazı konuları kabullenmek daha rahatlatıcı olabilir. Öğleden sonra endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde uyum ve denge arayışınız öfkeli tutumlarla çelişebilir. Bir süredir bekleten işler hızlansa da beklediğiniz sonuçlar gelmeyebilir. Değişim ve yenilenme arzunuz artabilir ancak olayları detaylı incelemek önemli.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkiler gezegeni Venüs, 6 Ocak'a kadar Akrep burcuna geçiş yapıyor. Derin duygular ve tutku dolu ilişiklere merhaba demek için sakın geç kalmayın. Hayatınızdaki kişiyle tensel uyum yakalayabilir, hayatın gizlerine yelken açabilirsiniz. Beklediğiniz bir toplu para elinize geçer. Aşırı sahiplenme teması sizi yormasın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 07" R
Ay
Yay
22° 47' 13"
Merkür
Koç
16° 12' 02"
Venüs
Koç
27° 59' 23"
Mars
Balık
27° 50' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 18"
Satürn
Balık
16° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 12' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 13"
Lilith
Başak
23° 04' 00"
True Node
Koç
15° 27' 31"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>