Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mutlu Bir Tesadüf Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Romantik ilişkilerin bugün bazı değişikliklerden geçiyor olabilir. Eşinizle nasıl başa çıkacağınıza dikkat ediyorsanız, bu değişiklikler en iyisi olacaktır. Yepyeni bir samimiyet alanı keşfetmeye karar verebilirsiniz. Ya da bir nişan, düğün ya da gelecekteki bir çocuk için planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Bu, mevcut bir ilişkiyi sağlamlaştırmak veya potansiyel yeni ruh eşiyle güçlü bir şeye başlamak için iyi bir zamandır.

Bugün oradan oraya koşturabilirsiniz. İş seyahatleriniz bugün normalden daha uzun sürebilir, ya da evden ya da ayrı bir şirket merkezinizden çalışabilirsiniz. Yalnızca gezdiğiniz süre boyunca ihtiyacınız olan her şeyin yanınızda olduğundan emin olun. Mevcut dosyaları dizüstü bilgisayarınızda saklayın ve ihtiyaç duyduğunuz durumlarda telefonunuza kaydedilmiş gerekli adreslerin bulunduğundan emin olun.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Bugün amigoluk sana fazla gelebilir. Normalde başkalarını yüreklendirme konusunda başarılısındır. Ama şimdi bazı güç ve ego çatışmaları devreye girebilir. İnsanlarla uzlaşmak pek kolay olmayacak. Bu senin hatan değil! Günün enerjisi bu şekilde. Anlaşmazlıkların sönmesini sağlayıp barış ilan etmeyi şimdilik başka bir güne ertele.Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızdaki önemli biri sizi hayal kırıklığına uğrattığı için modunuz biraz düşük olabilir. Akıl hocanız artık sizi desteklemiyor olabilir veya bu otoriter figür artık gerçek yüzünü göstermiş olabilir. Yeni bir rol modeli aramaya başlamak yerine neden kendi doğrularınızın peşinden gitmiyorsunuz? Başka birinin yol göstermesine artık ihtiyacınız yok.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.12'ye kadar Ay boşlukta. Bu saate kadar ruh halinizde ani değişimler olabilir. Detaylara önem verebilir, takılabilirsiniz. Hayattan keyif almak ve rahatlık/konfor önem kazanabilir.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaybolan bir eşyanı tesadüfen bulabilirsin. Eşyanın manevi değeri olduğu için oldukça mutlu oluyorsun. Yakın bir arkadaşının ilişkisinde yaşadığı sorunlar senin de gündemini işgal edebilir. Ona tecrübelerin ile sabit önerilerde bulunabilirsin. Akşam saatlerini kendine ayırmak istiyorsun.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilir ve arada bir etkileşim olabilir. Doğal olduğunuz sürece arkadaş gruplarının aranan en neşeli yaramaz üyesi olursunuz. Sizden etkilenmemek mümkün değildir. İş yerinizle olan aranızdaki duygusal bağ kopma noktasına gelmiş olabilir. Zihninizde dolaşan düşünceleri ailenizle paylaşmalısınız. Fevri hareketlerden kaçınmak sisli yolda sizlere ışık olacaktır.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha şanslı olabilirsiniz. Ancak aceleci olmayın. Kişisel işlerinizi ilerletmek açısından uygun koşullar içindesiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeylerin hızlı yaşanıyor olması sizi hata yapmaya meyilli bir insan haline getirebilir. Temkinli hareket etmek sizi bir takım pişmanlıklardan koruyacaktır.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte sağlığınızla ilgili kendinizi daha iyi ve zinde hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Günlük yaşamınızın küçük mutluluklarından keyif alabilirsiniz.

3 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beyin gücünüzü tek bir hedefe odaklayabilirseniz, sizi durdurabilecek hiçbir şey yoktur. Bu nedenle dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Boğa burcuna giriş yapacağı 18:12'ye kadar burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Ay'ın boşlukta olacağı 08:47 ile 18:12 arasında kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Ay boşluktayken başladığınız işlerden olumlu sonuç alamayabilirsiniz. Önemli işlerinizi bu saat aralığına denk getirmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde Ay'ın Boğa burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

3 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yararlı uzun vadeli değişiklikler yapmak için bu zamanı kullanın. Değişimi heyecan verici buluyorsunuz ve bu değişim hayat kalitenizi artırabilir. Yeni ve farklı konular sizin için kolaydır. Hatta sağlığınızı geliştirmek için yeni egsersizler yapmayı kabul edebilirsiniz. Kötü alışkanlıkları şimdi bırakmak kolaydır. Tadını çıkarın!

3 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunlara tek taraflı bakmanız, yaşananları çözümsüz bırakıyor. Sorumluluklarınızla ilgili kendinizi kolay aklayabiliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu kabul etmeniz gerekiyor. Mesleki birikiminizi arttırma niyetleriniz, sizi birtakım eğitim çalışmaları içine sokabilir. Gün içinde elinize geçecek bir bilgiyi çok yerinde değerlendirmeniz gerekiyor. Parasal konularda tutarlı olmanız gereken bir dönem. Kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

3 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>