Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İç sesini dinliyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 100%

Bir müzisyen olsaydınız, biri enstrümanınızı alsaydı ve siz kendi enstrümanınızı kendiniz yapmak zorunda kalsaydınız ne olurdu? Bugün bu durumu yaşayabilirsiniz. Tıpkı sizinle aynı burçtaki erkekler için de olduğu gibi, biri sizi çok sevdiğiniz sanatınızdan uzaklaştırmış gibi hissedebilirsiniz. Bu adaletsiz görünebilir ama tam olarak bugünün size öğretmeye çalıştığı şey bu. Kullandığınız araçlarla, onları kullanma şeklinizi birbirine karıştırmayın... ve yeteneklerinizle de duygularınızı.

Bugün çok fazla ekstra enerjiniz olabilir. Biraz gergin veya sinir krizinin eşiğinde olabilirsiniz. Bu hissi spor salonuna giderek ya da uzun bir yürüyüş yaparak atmak isteyebilirsiniz. Bunun gibi bazı odaklanma faaliyetlerinden yararlanabilirsiniz. Ya da sadece iyi arkadaşlarla ya da yakın arkadaşlarla rahatlamak isteyebilirsiniz. Ev işinlerini ya da angarya işleri başka bir güne saklayın ve şimdilik kendinizle ilgilenin.

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Hislerin bugün çok güçlü fakat asıl mesele bu gücü nasıl kullandığın. Biraz uyuşuk hissediyor olabilirsin; hatta uyanmak ve hareket etmek bile zor gelebilir. Eğer harekete geçersen, günün olaylarının oldukça dönüştürücü olduğunu fark edeceksin. Zaten güçlü duyguların içinde bir şekilde bir hareketlenme yaratacaktır.Bugün hayal kurmak için ideal bir gün. Takip etmek istediğiniz yolun pek de pratik olmadığına sizi ikna etmeye çalışanlara karşı dikkatli olun. Başarılı ya da varsıl olmak için pratik olmak zorunda değilsiniz. Hayal gücünüzü kullanın ve yaratıcı ruhunuzun sizi bir sonraki adıma taşımasına izin verin. Çevrenizdekilerin ihtiyaçlarını fark etme ve anlama yeteneğinizde gerçek gücü bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hepimiz çevremizle ve geçmişimizle farklı biçimlerde baş ederiz. Siz, gözünüzün önünde ne varsa onun ne anlama geldiğini düşünmeyi tercih ediyorsunuz. Bu, ani bir tepki ve size bahşedilen pek çok güzel şeyden biri. Bu alışkanlık sizi gerçeklik seviyesinde tutarken elinizdekilerin kıymetini bilmenizi de sağlıyor. Fakat son zamanlarda, kendinizi biraz uzak hissediyorsunuz. Çevrenizle yeniden iletişime geçmek için çabalayın.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Başak burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde oluşan Ay ve Neptün karşıtlığı nedeniyle bağışıklık sisteminize dikkat etmenizde yarar var. Kendinizi uyandığınızda rahatsız hissedebilirsiniz. Devamında Ay ve Plüton arasındaki güzel açının aktif olmasıylahayatınıza dair kalıcı adımlar atabilirsiniz. Saat 11:46'dan itibaren Ay, yarına kadar boşluğa giriyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç sesini dinliyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. İş yerinde ikili ilişkilere dikkat etmelisin. Kendi iç sesini dinleyerek etrafında gelişen olayları kontrol etmen işine yarayabilir. Geçmişteki başarılarını düşünerek, aslında ne kadar güçlü olduğunu hatırlayacaksın. Öğleden sonra kendinde yapmak istediğin yenilikler için arkadaşlarınla buluşup alışveriş yapmak isteyebilirsin. Harcamalarında abartıya kaçmamaya dikkat etmelisin. Çünkü bugünlerde kontrollü gitmediğin takdirde zorlanacak olanın yine sen olduğunu iyi biliyorsun. Gün içinde sakarlıklara dikkat!

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arzuladığınız başarıya ulaşmak için kararlı olmalısınız ve buna inanmalısınız. Gerisi zamanla yerine oturacaktır. Siz yeter ki girişimde bulunmaktan vazgeçmeyin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak'ta. Bugün işlerinizi plana koymalı ve kendinize zaman ayırmaya gayret etmelisiniz. Ancak bu hemen, pek kolay olmayabilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size zararlı gelen olaylarda inat için takılmak size zarar verecektir. İntikam almak yerine evrensel akışa teslim edip ruhsal olarak almanız gereken dersi almalısınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve iki ilişkilerinizi ilgilendiren alanda yeni kararlar alabilir, duygusal olarak geçici bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar almanızı desteklemeyen bugün, yalnız vakit geçirmek ve yaşamınızdaki olayları sorgulamak açısından ideal bir zamandasınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aldığınız bir yorum ya da size söylenen bir söz moralinizi bozacak. Aslında söylenen sözde kötü bir niyet yok, sadece siz bu sözle bir şekilde tetikleniyorsunuz. Neden olduğunu sakin olduğunuz bir anda fark edeceksiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. İstek ve arzularınız artacak. Fakat sakin ve anlayışlı davranabileceksiniz. Olumlu ve neşeli tavırlarınızla hem sevdiğinizi hem de arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi duygusal anlamda güvende hissediyorsunuz. Yükselişte olmak, bir güç elde etmek hoşunuza gidiyor. Düşüncelerinizin, inançlarınızın ve geleceğe yönelik planlarınızın değiştiğini fark edebilirsiniz. Kafanızda bazı soru işaretleri var. Hala düzeltemediğiniz konulardan sadece ders almak şimdilik sizin için yeterli olacaktır. Zaman en büyük ilaçtır.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün evde vakit geçirebilir ve evinle alakalı işlerle uğraşabilirsin. Öğleden sonra içe kapanık bir ruh hali içinde olabilirsin. Bakmakta olduğun bir evcil hayvanın var ise onunla ilgilenebilir ve sorunlarına ciddi çözüm arayışları içine girebilir ya da zihnini rahatlatmak isteyeceğinden farklı bir uğraş edinebilirsin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 03" R
Ay
Aslan
08° 55' 20" R
Merkür
Koç
28° 07' 24"
Venüs
Boğa
18° 04' 32"
Mars
Koç
10° 22' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 41' 13"
Uranüs
Boğa
23° 08' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 43"
Lilith
Başak
24° 52' 32"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:48

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>