Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Arkadaşların Sana Destek Oluyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2020, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, Yeni Çağ, ilahi bilim veya eğitim konularında yeni bir girişim yapma konusunda konuşmalar yaşanabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz, bu konuyu sizden daha fazla gündeme getirebilir ancak bu fikri düşündüğünüzde siz de bu konuda çok hevesli olacaksınız. Birlikte çeşitli seçenekleri yazıp sonradüzenlemelerine koyulmalısınız Bir şeyler yapacaksınız gibi görünüyor!

Muhtemelen bugün çok zor bazı problem ve görevlerle başa çıkmaya enerjiniz olacaktır. Bugün biraz daha sıkı çalışmaktan korkmuyorsunuz ve kendinizi neredeyse hiç sahip olmadığınız inanılmaz bir miktarda enerjiye sahip bulacaksınız. Çevrenizdeki insanlar, özellikle aileniz, bu enerjiyi takip etmekte zorlanabilirler. Başkalarına anlayışlı davranmak önemlidir!

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Her zaman entelektüel olarak meraklı ve ilgili olmuşsundur fakat bugün bu ilgin zirve yapacak. Yine de idealistik olmaya eğilimli olsa da bugün hayal gücün tam kapasite çalışıyor olacak. Yazı çizi veya resimle ilgili kendini bir denemek isteyebilirsin- ama tarafsız bir tarih veya gerçeklikten öte kurgu ve izlenimcilik için çok daha iyi bir gündeyiz. Olağandışı veya spiritüel konularla ilgili çalışmalar akıl ve sezgi arasındaki engelleri ortadan kaldırır.Bugün köprüleri yakmamaya dikkat edin, her ne kadar zihninizde olan asıl şeyi söylemekten kendinizi alamasanız da. Zira bu durum duyguların biraz incinmesine neden olabilir; yine de sonuçta diğer insanların sözlerinize vereceği tepkilerden siz sorumlu değilsiniz. Yalnızca bugün yaptığınız her şeyin belirli bir duruma veya yoruma verilen düşüncesiz bir tepkiyle değil de bilinçli bir planın sonucu olarak yapıldığından emin olun, yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadede fazla etkisi olmayan küçük sorunlar canınızı sıkmasın. İnsanlar aşırı titiz olabilir ve maceraperest mizacınızı topa tutabilirler. Gücünüzün büyük bir kısmı her şeyin iyi yanını görmekten ve insanlara potansiyellerini tam anlamıyla kullanma yönünde ilham vermekten geliyor. Başkaları aynı şeyi yapamadığı için bunalıma girmeyin.

4 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Temponu biraz düşür. Bugün arkana yaslanıp gözlem yapma günü. Şeyleri özümse ve üzerine düşün taşın. Zihnin yüzlerce farklı yola gitmeye çalışıyor olabilir ve sen hangisinin doğru rota olduğunu bilemiyor olabilirsin. İçindeki vızıltılı sesi bastır. Çevrendeki sevgi dolu ve duyarlı güçlere açık ol. Olumlu enerjileri, yaralayıcı ve alakasız meseleleri masaya koyarak zedeleme.

4 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni biten bir ilişkinin ardından kendini depresif hissedebilirsin. Bu melankoliği üzerinden atmak için keyif aldığın arkadaşların ile bir araya geliyorsun. Onlarla dertleşmek seni rahatlatabilir. Arkadaş seçiminde ne kadar şanslı olduğunu görüyorsun. Mental olarak yorgun olsan da her zaman yaptığın meditasyon sana iyi geliyor.

4 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin dışınızda gelişen olaylara karışmamayı ve kendi sınırlarınızı çizmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal olarak inatlaşmak size bir şey kazandırmayacaktır. Doğru zamanlama yapmak istediklerinize ulaşma konusunda yardımcı olabilir. Biraz daha sabırlı olun.

4 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız.

4 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal olarak kendinizi iyi ifade edebilme becerileriniz gelişeceği için esprili ve keyifli hallerinizle karşı cinsin dikkatini kolayca çekebilirsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından hayata umutla bakabileceğiniz veya bakmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Yenilikçi ve sıra dışı fikirlerinizi etkileyici şekilde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmak, onların fikir ve görüşlerini almak isteyebilirsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şefkatli doğanız bugüne dek güçlü ilişkiler kurmanıza yardımcı oldu. Ancak bu özelliğinizden dolayı bazen üzülebilirsiniz. Diğer insanları tanımadan onlara tamamen kalbinizi açmamalısınız.

4 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, arkadaşlıklar ve sosyal çevre evinizdeki seyahatine devam edecek.Arkadaşlarınıza zaman ayırabilir, duygu ve düşünce paylaşımında bulunabilirsiniz. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim meslek hayatınızda gerginliklere işaret ediyor. Bugünlerde kariyerinizi ilgilendiren konularda dürtüsel kararlar almaktan kaçının.

4 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

4 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır kendinize uygun bir eş adayı arıyorsunuz fakat bulamıyorsunuz. Umudunuzu kaybetmeyin, çünkü yakında hayalleriniz gerçek olacak. İş yerindeki arkadaşlarınızın güvenilir olduğundan emin olun.

4 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı somut kazançlar peşindesiniz. Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Bugün, dostlarınızla farklı bir konuda fikir alışverişi içinde olacaksınız. Uzun süredir arzuladığınız seyahat planlarınız için uygun bir gün. Sürprizlere açık olun.

4 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>