Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İçsel Olarak Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Geçmişte yaşadığınız bir soruna yaratıcı bir çözüm uygulayabilirsiniz. Belki işle ilgili bir konuya yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz ya da romantik bir ilişkinizde yeni bir yaklaşım deneyebilirsiniz. Aklınız yeni stratejilerle dolup taşacak. İyimser ve yenilikçi ruhunuzun size ilham vermesine izin verin. Geçmişte sizi üzen bir durumu şu an düzeltebilirsiniz.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Aile veya arkadaş grubunda çok sevdiğin fakat belli konularda bir türlü uyuşamadığın biri olabilir. Bu fikir çatışması, sinirini bozabilir. Bu ilişkide, hislerin ve fikirlerin uyum içinde hareket ediyor gibi durmuyor. Bugün hayatında bu uyumsuzluk fazlasıyla dikkatini çekecek ve odağın olacağa benziyor...Her durumun yalnızca olumsuz tarafını görmeniz dönüp dolaşıp aynı yere gelmenize neden olabilir. Belki de kendi bakış açınızın olmaması tam önünüzde duran cevabı görmenize engel oluyor. Zihniniz en büyük varlığınız ancak aynı zamanda da en kötü düşmanınız. Onun otomatik olarak olumsuza koşullanmasının kurbanı olmayın. Bir kere kontrolü elinize alıp olumsuz taraflara değil de olumlu taraflara bakmaya başlarsanız, cevabı kolayca bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen kayıtsız ve mesafeli bir auranız olabiliyor. Kral edasıyla gezindiğiniz için insanların gözünü biraz korkutabiliyorsunuz. Ancak an itibariyla cana yakın ve kibirsiz davranarak diğerlerini şaşırtabilirsiniz. Dünyevi, kişisel anekdotları paylaşmaya hazır olacaksınız ve soğuk olmak istemediğinizi açıkça belirtmiş olacaksınız. Bırakın arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız size daha kolay ulaşsın. İyi hissedeceksiniz!

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne hızlı başlayabilir, gün içindekive konularınızla ilgili hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Sabırsızlık ve acelecilik artabilir. Detayları kaçırmamaya, zihinsel ve fiziksel enerjiyi dengelemeye çalışın. Bir fırsat yakalayabilirsiniz. Gün batımına kadarki süreç daha keyifliyken, akşam saatlerinde depresifliğe dikkat.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde psikolojik olarak kendini yalnız hissedebilirsin. İş yerinin yerini değiştirmesi aklını karıştırabilir. Bu değişkenliğe alışmak için kendini zorlamak istemiyorsun. Akışına bırakıyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan sevgilinin ailesi ile sorunlar yaşayabilirsin. Ancak sevgilinin bu konuda senden yana bir tavır takınması içsel olarak seni rahatlatıyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkna kabiliyetinizin yüksek olduğu bugünhayatınızda yeni projelere başlayabilir ve önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Trafikte acele hareketlerden kaçınmanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerde anlayışlı tavrınızı korumayı seçmelisiniz. Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bir konuda önemli bir bilgiyi bugün öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz konularda önemli bir karar aşamasında olabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Özgürlük duygusu içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Akademik konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilişkiler gündeminizi etkileyebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda olumlu geri dönüşler alabilmek için cesaretli olmalısınız. Kendinizi net bir tutumla ifade etmeli ve hayatın risk içerebileceğini hatırlamalısınız.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tüm dikkatinizi işinize verin. Resmi evraklar ve profesyonellerle yapılan toplantılar konusunda özellikle neler yapmanız gerektiğinin sıkı takipçisi olun. Tartışmalarda yer alın ancak her aklınıza geleni de belirtmeyin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati hayata geniş bir çerçeveden bakmanızı sağlıyor. Burcunuzda seyahat etmekte olan Mars ile Ay arasındaki etkileşim yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konuları için destek sunacaktır. Merkür'ün Jüpiter ile karşıtlığı ev vehayatınızda gerginliklere işaret ediyor. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz zor zamanlardan geçiyor olabilir, fakat umutsuzluğa kapılmayın ve güzel günlerin geleceğini unutmayın. İş hayatındaki endişelerinizi bir kenara bırakın ve bütün üretkenliğinizi kullanarak çalışmanıza odaklanın.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda yoğunluğun söz konusu olduğu bir gün. Arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için şans sizden yana olacak. Çekiciliğinizi yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman, sevdiklerinizi kazanabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 47' 35" R
Ay
Terazi
27° 59' 01" R
Merkür
Koç
16° 09' 33"
Venüs
Koç
22° 35' 44"
Mars
Balık
24° 27' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 31"
Satürn
Balık
15° 57' 01"
Uranüs
Boğa
21° 57' 42"
Neptün
Balık
28° 41' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 08"
Lilith
Başak
22° 34' 52"
True Node
Koç
15° 38' 54"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>