Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kazancını Doğru Yönetmek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 90%

Diğer insanlarla yoğun etkileşimleriniz olabilir, ancak sizi üzmelerine izin vermeyin. İnsanlar bazen daha güçlü, daha sert bir dilde iletişim kurabilir ve bunları kişisel olarak algılamamanız gerekir. Sevdiklerinizden veya arkadaşlarınızdan bazıları şu anda çok fazla stresle karşı karşıya kalabilir ve bu da onları sabırsız veya şikayetçi biri yapabilir. Onlara karşı anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın çünkü sonuçta herkesin kötü günler geçirebilir.

Bugün bir şekilde doğaçlama davranmanız gerekebilir. Önemli bir projeyi bitirmek zorundasınız ama ya yeterli bilgiyi elde edemiyorsunuz ya da hesaplamaları yapmanıza yarayan önemli bir bilgisayar donanımı eksik. İşleri toparlamak için doğuştan gelen hünerlerinizi kullanın. Yaratıcılığınızı serbest bırakırsanız her şeyi halledeceksiniz.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Bugün her zamankinde de hayalperestsin. Modun sürekli değişiyor olabilir ve nerede duracağını adeta bilemiyor gibi. İnsanların senin şamatacı yapına uyum sağlaması biraz güç olabilir. Sürat vagonuna onları çekip bindirmen hoşlarına gitmeyecektir. Belki de hisleri hakkında fark etmediğin bir şeyler vardır. Dikkat et.Hazır olsanız da olmasanız da artık harekete geçme vakti geldi. Sonsuz tereddütler deryası bir burcun insanısınız ve bazen harekete geçebilmeniz için sizi birinin kuvvetlice itmesi gerekiyor. Kendinizi pek hazır hissetmediğiniz bir ilişki için bugün bu tarz bir itme söz konusu. Hazırlıksız olduğunuz için kendinizi huzursuz hissediyorsunuz fakat her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlamanın vakti geldi. Ayrıca, birinin ya da bir şeyleri değişmesinin iyi bir şey olduğunu kabul etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen gözünüzden ırak olan gönlünüzden de ırak oluyor. Geçmişi ardınızda bırakmayı tercih ediyor ve arkanıza bakmayı sevmiyorsunuz. Ancak hayatınıza ve gidişatına dair daha net bir bakış açısı edinmek için zaman zaman geçmiş üzerine düşünmek önemlidir. Bugün gerek iyi gerekse kötü bazı anılarınız aklınıza takılabilir. Durum nasıl olursa olsun bu anılara kendinizi daha iyi anlamanın bir yolu olarak bakmalı ve onlardan kaçınmamalısınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarla ilişkiler gündeminizde olabilir. Gebelik haberleri olabilir. Aşk hayatında uçlarda duygular içinde olabilirsiniz. Kıskançlıklar, aşk ve öfke gibi uçlarda duygular hissedebilirsiniz. Finansal alanda riskli yatırımlardan kazanç ve risk alma.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumda sevilen bir kişi olman özgüveninin tavan yapmasına neden oluyor. Yanlış kararlar almamaya özen göstermelisin. Maddi olarak ferahladığını hissedebilirsin. Kazancını doğru şekilde yönlendirmek finans uzmanı bir arkadaşının görüşlerine başvurabilirsin. Kişisel bakımına daha fazla önem gösteriyorsun. Bu durum kendini iyi hissetmeni sağlıyor.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde statünüzün değişmesi için gerekli olan şartlar ani bir şekilde oluşabilir. Temkinli olmalısınız. Bulunduğunuz toplum içinde ki yerinizi sorgularken abartılardan kaçınmalısınız. Duygularınızı onurlandırmak isterken yanlış anlaşılabilirsiniz. Sizlerin buna ihtiyacı yok.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular, ortaklı işler gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal açıdan yoğun zamanlar yaşayabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular görünür olmaya başlayabilir. Yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde hareketli olaylar yaşamanız söz konusu.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı kıskançlık krizleri ortaya çıkabilir. Kendinizi iyi ifade edebileceğiniz ve bir o kadar da ikna etmekte problem yaşayabileceğiniz bir gündesiniz

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevreyle, komşu ve kardeşlerle ilişkiler açısından tekinsiz bir gün olabilir, sizi çevreleyen kişiler güvenilir gelmeyebilir. Aceleci davranmaktan, telaştan, ani tepkilerden uzak durmalısınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konusunda yaşanan sorunlarda sizin haklı olduğunuz ortaya çıkacak. İftira atmaya çalışanlar ise kendi yaptıklarından utanmasalar bile susmayı öğrenecekler. Dürüst olmanın size her zaman fayda sağlayacağını görmüş olacaksınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Terazi burcundaki seyahatini sonlandırıp Akrep burcunda seyahat etmeye başlıyor.Krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konuları ön planda olacaktır. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim aile içinde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen gösterin.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arka arkaya gelen talihsiz olaylardan dolayı partnerinizi ihmal ettiniz. Ufak bir hediye alarak veya romantik bir konuşma yaparak gönlünü alabilirsiniz. Manevi olarak daha fazla ilgiye ihtiyacınız olduğundan aileniz ile birlikte vakit geçirin.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 58" R
Ay
Başak
08° 42' 17"
Merkür
Koç
17° 33' 59"
Venüs
Koç
17° 28' 60"
Mars
Balık
21° 15' 00"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 26"
Satürn
Balık
15° 32' 53"
Uranüs
Boğa
21° 43' 57"
Neptün
Balık
28° 33' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 40"
Lilith
Başak
22° 07' 17"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>