Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Kararlar Alabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2020, Salı

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün özel biriyle yeni bir bağlantı kurmak için iyi bir gün. Şu an bekarsanız, arkadaşça bir konuşma başlatmayı daha kolay bulabilirsiniz. Daha az utangaç ve daha güvende hissedeceksiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, yürekten düşüncelerinizi ve duygularınızı sevgilinizle paylaşarak, daha fazla yakınlaşabilirsiniz. Hayal kurmaya devam!

Bugün fiziksel olarak çok enerji dolu olabilirsiniz. Bazı iddialı işleri halletmeye hazır olacaksınız. Evinizde bazı projelerle uğraşmakla meşgul olabilirsiniz. Biraz resim yapmak veya tadilat yapmaktan zevk alabilirsiniz. Ya da yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Belki yeni bir şeyler yapabilirsin. Garajınıza veya ön bahçenize küçük bir atölye kurun. Cesur hissediyorsanız bir marangozluk projesine el atın.

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

İnsanlar karar vermekte oldukça hızlı olabilir fakat sen daha yavaş olmak istiyorsun. Çevrendekiler biraz dürtüsel enerjilerin etkisi altında ve aceleleri onlara çok hatalar yaptırabilir. Sen ise, hamleni yapmadan önce oyuna iyice hakim olmayı beklemelisin; böylece onları zekanla alt edebilirsin!Hayatınızda yaptığınız değişiklikler sizi çok iyi hissettiriyor neden başkaları da sizin için mutlu olmasın ki? Her yerde birilerinin uğursuz ve sizi uyaran sözleriyle karşılaşıyorsunuz. Başarınız neden insanları bu kadar korkutuyor? Bunu anlamak zor, bu insanoğlunun garip bir huyu. Başkalarının başarılı olduğunu gördüğümüzde her zaman mutlu olamıyoruz. Arkadaşlarınız ve aileniz sizi belirli bir rolde görmeye alışık, onların buna alışması zaman alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açık görüşlü bir insansınız ve diğer insanlara karşı da verici bir yapınız var. Bugün tanışacağınız insanlar sebebiyle biraz dengeniz sarsılabilir. Kim olduğunuz ve aklınızdan neler geçtiğini anlamak konusunda bir takım zorluklar yaşayabilirler. Muhtemelen sizin esnek kafa yapınızı da anlayamayacaklar.

21 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamdan keyif almaya, mutluluğunuza ve sevdiklerinize yönelmeye odaklanabilirsiniz. Şans ve şanssızlıklar gün içinde önünüze gelebilir. Çocuklarla ilişkiler öne çıkabilir, çocuk sahibi olma konuları gündeme gelebilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemlerin üst üste geldiğini düşünebilirsin. Sorunlardan kaçmak yerine onlarla yüzleşmeyi tercih etmelisin. Evli bir Koç burcuysan, eşinle ailenizin ekonomisini konu alan bir konuşma gerçekleştirebilirsin. Aldığın yeni kararlar birtakım harcamalarını kısmanı gerektirebilir. Zorunlu ihtiyaçlarının neler olduğunu tespit edeceğin bir gün geçiriyorsun.

21 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Eğer kaçamayacağınız bir durum söz konusu ise, onu daha iyi bir hale getirmek için neler yapabileceğinizi düşünün. Münakaşalardan mümkün oldukça uzak kalmayı seçin. Sosyal ilişkilerinizi güçlendirecek kendinize yeni hedefler belirleyecek bir iç güç yakalayacaksınız. Tartışmalardan ya da kendinizi savunmak zorunda kalacağınız durumlardan uzak durmalısınız.

21 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde aşk var. Yaratıcı olduğunuz konulara karşı heves duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek sizi iyi hissettirecektir. Pozitif ruh halinizi herkese yansıtmalısınız. Şans içeren konularda kısmetiniz yüksek. Akşamüstü saatlerinde zevklerinize daha da düşkün olabilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin.

21 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili konular bugün öne çıkarken tutkularınızın, heyecanlarınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Keyifli organizasyonlar, planlar yapmak için uygun bir gün olabilir. Kendinizi güçlü ve etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

21 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük duygusal engeller yeni başladığınız bir ilişkide sorunlar yaratabilir. Bu kişiyle kaliteli vakit geçirdiğinizden emin olarak bu durumu çözebilirsiniz. İki tarafın da ciddi çaba harcaması gerekli.

21 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati hayatın keyifli yönlerine dikkat çekiyor.Flörtleşmekten keyif alacağınız bir gün olacak. Çocuklarınıza vakit ayırabilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Güneş'in Satürn ile karşıtlığı ev vekonularında karşılaşabileceğiniz problemlere işaret ediyor.

21 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

21 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerindeki arkadaşlarınızdan biriyle ilişkiye girerseniz, insanların umut kırıcı sözlerine aldanmayın. Şekerli yiyeceklerden uzak durmaya çalışın. Kendinizi geçen günlere göre daha enerjik ve pozitif hissediyorsunuz.

21 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

21 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>