Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygusal Anlar Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün sevgilinizle rahat ve samimi zaman geçirin. Günün enerjisi, biraz tembel hissetmenize neden olabilir fakat bununla savaşmamalısınız. Bugün günlük ev işlerine ya da projelere bir mola vermek isteyebilirsiniz. Gün boyu kıvrılıp yatmak isteyebilirsiniz! Ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Mum ışığında uzun, sevgi dolu bakışların tadını çıkaracaksınız.

Kendinizi, düşmanca davranmaya meyilli insanlardan veya durumlardan korumak için bugün belirli şeylerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri kişisel olarak almamaya çalışın. Bugün belirli bir konuyla ilgili duygusal ve şevkli olmak size yardımcı olmayacaktır ve sadece diğer şeyleri zorlaştırmaya yarayacaktır. Bugünyerinde güçlü bir itki var, bu da insanları hedeflerine doğru aceleyle ilerletiyor.

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Sen doğuştan bir arabulucusun ve bugün bu yeteneğine ihtiyaç duyuluyor. Görünüşe göre senin gibi birinin çözebileceği bir gerilim havaya hakim. Taraf tutmadığına emin ol yine de. Tarafsız kalamazsan, sıkıntılı atmosfer yoğunlaşacaktır. Sakin kal ve olaya odaklan, böylece üstünlüğü ele geçirmiş olursun. Olayın çözülmesi için senin öz yargılama yetin yeterli!Hayat size muhteşem bir tren yolculuğu gibi görünebilir. Düzenli ve temiz tutmak için gayret gösterdiğiniz bu trende kendinize ait küçük bir kompartımanınız var. Yemekli vagona yakın olmanız kadar yanınızda bulunanlar da önemli. Ancak kendi küçük dünyanıza çok fazla kapılmayın ve gözünüz daima trenin güzergahı üzerinde olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık insanların size cevval olmanızı söylemesine gerek kalmayacak. Hatta imparator havalarında ortada dolaşırken Napolyon gibi bile görünebilirsiniz! Ancak her şeyin istediğiniz gibi gitmesine güvenmeyin, zira rüzgar her an yön değiştirebilir ve sizi bekleyen sürprizler olabilir. Ne de olsa imparatorlar bile her şeyi kontrol altında tutamazlar! Bari umalım da günlük burç yorumlarını okumayı unutmasınlar.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karar ve seçimler içerisinde olabilir, bir süredir devam eden kararsızlığınızı bitirebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere teklif götürebilir, düşüncelerinizi daha özgürce açmak isteyebilirsiniz. Karmik ve kadersel deneyimler gündeme gelebilir. Bugün göstereceğiniz tavırlar, alacağınız kararlar, sözleriniz ve düşünceleriniz karmanıza etki edebilir.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yorgun hissediyor olman evde vakit geçirmene sebebiyet veriyor. Arkadaşlarının tekliflerini nazikçe geri çeviriyorsun. Daha önce izlemeye fırsatın olmayan filmleri izleyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan aklına eski sevgilin gelebilir. Duygusal olarak yaşadığın hareketlenme seni onu aramaya itiyor.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her zamankinden daha fazla sağlığınıza dikkat etmeniz gereken ve olumsuz alışkanlıklarınızı terk etmeniz gereken bir gün. Aynı zamanda çalışma ortamında üzerinize aldığınız sorumlulukları tamamlamayı ihmal etmemelisiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizin gündemde olacağı güzel bir gün. Önemli bir davet için teklif alabilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında ziyaretler, konuşmalar sizi daha çok meşgul edebilir. Akşam saatlerinde eve yönelik işlerle daha çok ilgilisiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün saat 6' lara kadar gün nasıl geçecek hiç anlamayabiliriz. Dağınık bir enerji hakim. Yakınlarımızla beraber, bol sosyal medya ile geçecek gibi duruyor. 6'dan sonra aile içi sorumluluklar ön plana çıkacak.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimde kontrol dışı olabilecek durumlara, alınganlık ve yanlış anlamayla sonuçlanabilecek olaylara özellikle gün içinde daha çok dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde eviniz ve ailenizle daha çok ilgilenebilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar fiziksel olarak daha çok nasıl aktif olabileceğinizi düşünmelisiniz. Ayda bir pilates dersine katılmak ya da 2 haftada bir yürüyüşe çıkmak ne yazık ki sandığınız gibi yeterli değil. Düzenli bir şekilde spor yapmaya başlamanız lazım.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 17:23'e kadar İkizler burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile ev ve aile hayatınız önem kazanıyor. Akşam saatlerini aile üyelerinize zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

18 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün. İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte önemli ve güzel konuşmalar yapacaksınız. İçsel enerjinize bağlı çevresel ilişkileriniz ön planda olacak.

18 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 04" R
Ay
Aslan
29° 39' 50"
Merkür
Boğa
00° 11' 47"
Venüs
Boğa
20° 10' 51"
Mars
Koç
11° 40' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 10"
Satürn
Balık
17° 48' 27"
Uranüs
Boğa
23° 14' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 00"
Lilith
Başak
25° 03' 55"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:52

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>