Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özgüvenini Tazeliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün sizin için müthiş bir gün. Modunuzun çok yüksek olduğunu ve hayatınızın yolunda gittiğini göreceksiniz. İçinizdeki ateş çok güçlü! Sahneyi kapın ve lider rolü üstlenin. Romantizm ve aşk bugün kesinlikle sizin yanınızda. Kendiniz olun ve kendinizle barışık olmayı unutmayın. Alçakgönüllülük, özellikle mizah ile birleştiğinde, sizi rahatlatacak.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Mevcut paradigman ve yaklaşımın değişime uğrayabilir. Duyguların gözle görülür bir dönüşüm sürecinden geçiyor; zihnin ise deli gibi işliyor! Bu zihinsel girdaba çok da kapılmamaya çalış. Aradığın cevaplar için, seni besleyebilecek jargonu, altıncı hissine - keskin sezgine - bakarak kolayca keşfedebilirsin.Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey kontrolünüz altındaymış ve dünyanın merkezinde gibi hissediyorsunuz. Yapamayacağınız hiçbir şey yok. Bu, yeni bir projeye başlamak veya yaratıcı bir çalışma yürütmek için harika bir zaman olacak. Başarılı olmaktan başka çareniz yok, ancak kendi yolunuza çıkmamaya dikkat etmelisiniz. Bazen kendiniz en büyük düşmanınız olabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve onları gerçeğe dönüştürmek için hayallerinizin doğrultusunda güvenle ilerlemeniz gerektiğini bilin.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızda ani ve büyük değişimler söz konusu olabilir. Yeni bir işe başlama, istifa gibi köklü değişiklikler olası. Saat 20.32'de Yeni Ay meydana gelerek yaşamınızda yeni bir sayfanın başlangıcına işaret edecek. Aşk hayatında yeni bir sayfa, yeni duygular ve enerjiler. Çocuksu yanınızı korumaya gayret edin.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun sorumlulukların azalması kendine daha çok vakit ayırabilmeni sağlıyor. Dış görünüş olarak soğuk bir gözüksen de seni tanıyanlar yufka yürekli olduğunu bilir. İş yerinde aldığın kararlar ekip arkadaşların tarafından ‘'faydalı kararlar'' olarak nitelendiriliyor. Kendine olan özgüvenini tazelerken daha sağlam kararlar vermeye başlıyorsun.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde yeni kararlar almak ve uygulamak isteyebilirsiniz. Özel ilişkilerde uzun süreden beri yaşamış olduğunuz bazı sıkıntılı durumlar yerini güzel günlere bırakıyor olacaktır. Sağlık ve beslenme düzeninizi bugün yeniden hayata geçirmelisiniz. Partner ilişkilerinizden yana beklediğiniz haberleri alabilecek güzel iletişimler kurabileceksiniz. Yakın çevrenizle aranızda oluşan yanlış anlaşılmalara karşı biraz daha özverili olmalısınız.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde daha sezgisel olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara karşı iç sesinizle yaklaşmalısınız. Akşam saatlerine doğru arkadaşlarınızla birlikte olmak size keyif verecektir. Yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dürüst olmak isterken kırıcı olmamak için kendinizi dengelemelisiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde sevgi ön planda olsa da romantizmi yakalayamayabilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda meydana gelen yeni ayla birlikte ev ve aile konularında yeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz. Yeni bir mekâna geçebilirsiniz, bulunduğunuz ortamda yenilikler yapabilirsiniz veya ailenize yeni bir üye katılabilir. Bu süreçtekonularında disiplini elden bırakmamak gerekebilir.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir projeye başlamak istiyorsunuz, bu mükemmel! Ancak kontrolün tam anlamıyla sizin elinizde olmasını sağlamalısınız. Liderlik konumunu başkalarıyla paylaşmak istemediğiniz ortada.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile ev ve aile konularının önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz.Taşınma kararı alabilir, yeni ev arayışına girebilirsiniz. Kariyer evinizde seyahat etmekte olan Satürn'ün Yeni Ay ile sert etkileşimihayatında problemler yaşamanıza sebep olabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile daha önceden denemediğiniz aktivitelere yönelin ve birlikte geçirdiğiniz zamanların tadını çıkarın. İşiniz söz konusu olduğunda, artık eskisi gibi heyecanlı hissetmediğinizi düşünüyorsunuz. Başka çalışma imkanlarına yönelmeye başlayabilirsiniz.   

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 42" R
Ay
Oğlak
16° 15' 19"
Merkür
Koç
16° 39' 33"
Venüs
Boğa
00° 10' 44"
Mars
Balık
29° 12' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 30' 60"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 50"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>