Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zihnini Kontrol Altına Almalısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün sizin için müthiş bir gün. Modunuzun çok yüksek olduğunu ve hayatınızın yolunda gittiğini göreceksiniz. İçinizdeki ateş çok güçlü! Sahneyi kapın ve lider rolü üstlenin. Romantizm ve aşk bugün kesinlikle sizin yanınızda. Kendiniz olun ve kendinizle barışık olmayı unutmayın. Alçakgönüllülük, özellikle mizah ile birleştiğinde, sizi rahatlatacak.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Mevcut paradigman ve yaklaşımın değişime uğrayabilir. Duyguların gözle görülür bir dönüşüm sürecinden geçiyor; zihnin ise deli gibi işliyor! Bu zihinsel girdaba çok da kapılmamaya çalış. Aradığın cevaplar için, seni besleyebilecek jargonu, altıncı hissine - keskin sezgine - bakarak kolayca keşfedebilirsin.Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat size muhteşem bir tren yolculuğu gibi görünebilir. Düzenli ve temiz tutmak için gayret gösterdiğiniz bu trende kendinize ait küçük bir kompartımanınız var. Yemekli vagona yakın olmanız kadar yanınızda bulunanlar da önemli. Ancak kendi küçük dünyanıza çok fazla kapılmayın ve gözünüz daima trenin güzergahı üzerinde olsun.

19 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyeleri ve akrabalarla bir arada olabilir, yakınlarınızla ortak aktiviteler içerisinde bulunabilirsiniz. Gün içinde alınganlıklara dikkat etmeli, fevri olmaktan ve tepkisel davranmaktan kaçınmalısınız. Günün ilk yarısında baş ağrıları, sağlıkla ilgili hassasiyetler görülebilir. Evle ilgili konular, ev içerisinde bir süredir gündeminizi meşgul eden durumlar sonuçlanıp kapanabilir.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah kahvaltıda memleketinden gönderilen yöresel yiyecekleri tadabilirsin. Daha sonra memleketini özlediğini fark edebilirsin. Yakın dostların ile deniz havası alabileceğin bir yere gidebilirsin. Geçmişle zaman zaman zihninde bağlantılar kuruyor olman seni duygusal biri yapıyor. Geçmişi artık ait olduğu yerde bırakmalısın.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni sorumluluklar veya sınırlamalar ortaya çıkabilir, ancak bunlar sizi sorumluluk almaya motive eder. Eğer yükümlülüklerinizi yerine getirir ve organize olursanız daha güçlü hissedeceksiniz! Küçük başlayın ve oradan gidin. Her şey olgun seçimler yapmak ve işleri basitleştirmekle ilgili olsa da yıl ilerledikçe işleri yeniden güzelleştirecek ve genişleteceksiniz. 

19 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç'te yeniay öncesinde, sizi yakın çevrenizde, ailenizle ilgili konularda meşgul eden durumlar mümkün. Eksik şeyleri tamamlamak gerekiyor.

19 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olduğunuz bugünlerde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Özellikle ev ve aile ortamında kendi düzeniniz içerisinde rahat olduğunuzu hissedebilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaşanacak ufak çaplı bir kaza çok iyi tanımadığınız bir insanla daha fazla yakınlaşma fırsatı doğurabilir. Bu kişiye şans vermelisiniz, duygusal ve derin tarafları sizi çok etkileyecek.

19 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Yengeç burcunda seyahat edecek.Bugün evde zaman geçirmekten ve ailenize vakit ayırmaktan hoşlanırsınız. Evinizi güzelleştirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ailenizle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

19 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekarsanız, yeni insanlarla tanışmak ve görüşmek için harika bir zaman. Finansal konularda daha dikkatli adımlar atmaya çalışın. Uzun bir süreden sonra yeniden kendiniz hakkında olumlu düşünmeye başladınız ve öz güveniniz yerine geldi.

19 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı düşünceler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize farklı bir platform yaratacaksınız. Bazı konularda kendinizi aşmak istiyor olmanız, enerjinizi artırıyor.

19 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>