Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çalışmalara Ara Vermiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Böyle günler, sizi hayatınızın daha önce tereddüt etmiş olabileceğiniz alanlarında hareket etmeye zorlar. Aşk hayatının taze bir nefes alması gerekiyor mu? Sevgilinizle birlikte mum ışığında güzel bir akşam yemeği mi hayal ediyorsunuz? Birlikte bir hafta sonu? Ya da yaşamak için yeni bir yer? Mutluluk hayali kurmayı bırakmanın zamanı geldi. Dışarı çıkıp yapmanız gerekenleri yapma zamanı! Ulaşmanıza ramak kaldı.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Bugün, sana stres aşılayan konulara karşı daha mesafeli ve umursamaz yaklaşıyor olacaksın. Daha felsefi bir tavır takınıyorsun. Aslında yaşadığın zorlukların nasıl spiritüel gelişim rotasının bir parçası olduğunu düşünüyorsun. Olan biten her şey sana kendin hakkında bir şeyler öğretiyor. Ya da hayat hakkında. Böylece daha rahatlamış vaziyettesin ve olayların akışında seyretmesine razı oluyorsun.Bazen gözünüzden ırak olan gönlünüzden de ırak oluyor. Geçmişi ardınızda bırakmayı tercih ediyor ve arkanıza bakmayı sevmiyorsunuz. Ancak hayatınıza ve gidişatına dair daha net bir bakış açısı edinmek için zaman zaman geçmiş üzerine düşünmek önemlidir. Bugün gerek iyi gerekse kötü bazı anılarınız aklınıza takılabilir. Durum nasıl olursa olsun bu anılara kendinizi daha iyi anlamanın bir yolu olarak bakmalı ve onlardan kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize yeni bir arkadaş edinebilirsin. Hep sosyal bir insansınız ve insanları yanınıza "toplamaya" eğilimlisiniz. Birçok farklı insanla arkadaşlık etmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün anlayış ve arkadaşlık arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Onlarla iletişim kurup bir şeyler paylaşmaya teşvik ederseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu kişi biraz utangaç olabilir veya kendine güven eksikliği olabilir, bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. İş hayatında ve ilişkilerde sorumluluklar önem kazanabilir. Gereklilikler ve olması gerekenler göz önüne alınmalı, alma-verme dengesini korumalısınız. Öfke kontrolüne dikkat.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal statünü daha iyi bir konuma yükseltmek için çalışmalara ve araştırmalara başlayabilirsin. Eğitimi yarım kalmış bir Koç burcuysan eğitimini tamamlamak istiyorsun. Bugün hafta sonu olmasına rağmen çalışmalarına ara vermek istemeyebilirsin. Müzik ile uğraşan bir Koç burcuysan akşam enstrümanının başına geçip ruhunu dinlendiriyorsun.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde istikrarı ve düzeni yakalayıp denge kurmak için güzel bir gündesiniz. Partnerinize geleceğe dair beklentilerinizi anlatırken onun bu ilişkiden beklentisini de ihmal etmemelisiniz. Hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak ya da eskiye sünger çekmek isteyebilirsiniz. 

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bugün başkalarından çok şey duyabilir, öğrenebilirsiniz. Eşinizle, yakın arkadaşınızla ilgili konularda daha gerçekçi olmaya bakın.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kararlı ve emin adımlarla yola devam edebilirsiniz. Hayatınızı aşk konusunda daha sağlam temellerle atmak isteyebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pozitif enerjiyle çevrelendiğiniz bir yerde bulunuyorsunuz. Buna ek olarakarkadaşlarınızdan birinin vereceği bir haberle gününüz daha da güzelleşecek gibi duruyor.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza dikkat çekiyor.Sabah saatlerinde etkili olacak Ay ve Mars karşıtlığı öfke kontrolüyle ilgili problemler yaşamanıza sebep olabilir. İkili ilişkilerinizde gerginliklerden uzak durmalı, problemlerinizi iletişim yoluyla çözmelisiniz. Yakın çevrenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bu günlerde yaşadığınız kötü olayları çabucak atlatıyorsunuz, çünkü enerji dolu bir ruha sahipsiniz. İş hayatındaki endişelerinizi bir kenara bırakın ve üretkenliğinizi açığa çıkarın.

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Satürn'ün karşıt burcunuzda Ay'la yaptığı açı, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz. İç dengenizi istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz ortamlar sizi bekliyor.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 29' 51" R
Ay
Yay
02° 18' 21"
Merkür
Koç
16° 00' 08"
Venüs
Koç
26° 01' 10"
Mars
Balık
26° 36' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 02"
Satürn
Balık
16° 12' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 44"
Lilith
Başak
22° 53' 22"
True Node
Koç
15° 32' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>