Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çalışma Yöntemlerini Değiştirebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugün, aşk hayatınızdaki bütün küçük sorunların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Eğer sorun yaşamıyorsanız, rahatlayabilirsiniz! Fakat sorunlarınız varsa, kariyerinizden ziyade eşiniz, aileniz veya sevdiğiniz kişiye odaklanmaya çalışın. Hayatınızın hiçbir bölümünü ihmal etmeyin, yoksa dengenizi kaybedebilirsiniz.

İş yerindeki bazı ilişkilerinizi biraz daha net hale getirmeniz çok önemli olabilir. Bazı insanlar kararlarınızdan dolayı mutsuz olabilir, ancak bazı kişilerin size ve itibarınıza olan etkisini düşünmeniz gerekir. Eğer bir şirketin başkanı olsaydınız, bu 'kötü unsurlardan' kurtulmayı düşünmenin zamanıydı.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Hayatın bir film gibi. Dramatikleşme söz konusu çünkü hayatındaki kilit elementler şu an çok duygusal hareket ediyor. Aile üyelerin bazı sorunlarla boğuşuyor olabilir. Kaos her yeri sarmış gibi duruyor. Rahatla. Bunlar daha çok sadece bugünün enerjisi. Sakinleşip esnek kalmak en iyisi olacaktır. Bu şekilde karşına çıkan her güçlüğün bir şekilde üstesinden gelebilirsin.Bugün kendinize bazı hedefler koymak için iyi bir gün. Bu, normalde sizin için basit bir görev olsun ya da olmasın, bugün bunun için daha az çaba sarf edebilirsiniz. Muhtemelen başarmak istediğiniz şeylere ve bu hayallerin gerçekleşmesi için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanacaksınız. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak adına ilk adım olarak bunları kağıda dökün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yaptığınız değişiklikler sizi çok iyi hissettiriyor neden başkaları da sizin için mutlu olmasın ki? Her yerde birilerinin uğursuz ve sizi uyaran sözleriyle karşılaşıyorsunuz. Başarınız neden insanları bu kadar korkutuyor? Bunu anlamak zor, bu insanoğlunun garip bir huyu. Başkalarının başarılı olduğunu gördüğümüzde her zaman mutlu olamıyoruz. Arkadaşlarınız ve aileniz sizi belirli bir rolde görmeye alışık, onların buna alışması zaman alacak.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarla keyifli paylaşımlar içinde olabilir, aşk hayatında duygularınızı daha açık gösterebilirsiniz. Sürpriz şanslar, finansal konularda sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel problemlerinde ortaya koyduğun pratik tavrını işinde ortaya koyamıyor olabilirsin. Bu konuda keskin bir değişiklik yapma ihtiyacı duyuyorsun. İşinde alıştığın yöntemleri terk etmek zor gelse de ekip arkadaşların sana destek oluyor. Yeni boşanmış bir Koç burcuysan avukatın ile evrak eksikliği konusunda bir araya gelebilirsin.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda bencil bir tavır içinde olabilirsiniz. Karşı taraftan beklentilerinizin gerçekleşmesini ve verilen sözlerin yerine getirilmesini isteyebilirsiniz. Finansal anlamda bazı değişimler yapmak bugün aklınızı kurcalayabilir. Ev alımı, satımı ya da arabanızın değişimi gibi konular gündeminizde olabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Hayatınız için planlamalar yapmak size iyi hissettirebilir. Olaylara karşı ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle mesleki ya da kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda geçmişe nazaran farkı görebilir böylelikle daha verimli olabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün herkesten önce kendi düşünce tarzınızı değiştirmeye çalışmak ve pozitif olmaya özen göstermek önemli. Böyle bir seçim yaparak dünyayı nasıl görmek istediğinizi de çevrenizdekilere göstermiş olacaksınız. Unutmayın ki pozitiflik zincir halinde çoğalır.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Aslan burcuna girişi ile eğlenceli ve keyifli bir döneme giriyorsunuz.Önümüzdeki bir aylık dönem yeni flörtler gündeme gelebilir. Yaratıcılık gerektiren alanlarda başarılı olabilirsiniz. Ay'ın da Aslan burcunda seyahat edeceği bugün romantik konular için destekleyici olacaktır.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz hakkında bilmek istediğiniz şeyleri, yavaş yavaş öğrenmeye başlayacaksınız. İş hayatınızda sıkı çalışmaya ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin. Bugün herhangi bir planınız varsa iptal edin ve kendinize zaman ayırın.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 56" R
Ay
Oğlak
16° 18' 40"
Merkür
Koç
16° 39' 38"
Venüs
Boğa
00° 11' 02"
Mars
Balık
29° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 10"
Satürn
Balık
16° 31' 01"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 17"
Lilith
Başak
23° 15' 51"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:06

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>