Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Becerilerin Gelişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün, özellikle ailenizle ilgilenmek söz konusu olduğunda, kendinizi biraz diken üstünde hissedebilirsiniz. Akrabalarınızla bir sevgi/nefret ilişkinizin olması muhtemel. Onları seviyorsunuz fakat çok yakın olduğunuzda bazen boğuluyorsunuz. Bugün sabırlı olmaya çalışın. Aileniz sinirlerinizi bozuyorsa, bunun nedeni şu anda biraz duygusal alana ihtiyacınızın olması.

Bugün birçok insanla temasa geçmeniz gerekebilir, ancak süreci sinir bozucu bulabilirsiniz. Evde olmayabilirler, iletiler teslim edilemeyebilir veya iletişim ekipmanınız düzgün çalışmayabilir. Kesinlikle işler acil değilse, onlara ulaşmak için yarına kadar beklemek daha uygun olabilir. Aksi halde, kelimeler için fazla stresli bir durumda çalışabilirsiniz.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Duyguların, çevrendeki dünyayla bugün çok daha uyumlu gidiyor olacak. Hatta bir derece psişik hissediyorsun. İçgüdülerine güven. Şu anda rasyonel düşünce işleri çözmenin en verimli yolu olmayabilir. Eyleme geçmeden önce hislerini dinleyen kişi ol. Daha kuvvetli sonuçlar için insanlarla güçlerini birleştir.Bugün kendinize yeni bir arkadaş edinebilirsin. Hep sosyal bir insansınız ve insanları yanınıza "toplamaya" eğilimlisiniz. Birçok farklı insanla arkadaşlık etmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün anlayış ve arkadaşlık arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Onlarla iletişim kurup bir şeyler paylaşmaya teşvik ederseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu kişi biraz utangaç olabilir veya kendine güven eksikliği olabilir, bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın belli alanlarında bazı aksaklıklar yaşanıyor olabilir. Bu aksaklık ne olursa olsun, anahtar kelime "sabır" olacak bugün. Bir şey için yirmi dakika sırada beklemeniz gerekiyorsa, bekleyin. Bu vakti, düşüncelerinizi düzene sokarak, yarını planlayarak ya da bir e-posta yazarak değerlendirebilirsiniz. İşlerin planladığınız gibi gitmemesi bugünden azami verim alamayacağınız anlamına gelmez.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde hassasiyetleri göz önünde bulundurmalı, kırıcı tavırlardan kaçınmalısınız. Gözünüzde büyüttüğünüz bir durum, özünde düşündüğünüzden farklı bir noktada olabilir. Şifa bulma, iyileşme ve birilerine iyi gelme gündemde.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medya ortamında aynı görüşlere sahip olduğun bir insan farklı duygular beslemeye başlayabilirsin. Gün ortasında atacağın mesaj ile gerçekleşen konuşma bunu kanıtlar nitelikte olabilir. Aile içinde çözümlenmeyen miras konuları tatlıya bağlanabilir. Mutfakta bugün çığır açabilirsin. Becerilerinin geliştiğini hissediyorsun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenize yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu tarz bir durumda kendi önceliklerinizi de önemsemelisiniz. Uzun bir zamandır çözülemeyen bazı konular hayatınızda iyiden iyiye sorun olarak kendini gösterebilir. Bu yüzden artık önünüze gelen sorunları çözüme taşıyın.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Terazi'de ilerliyor. Bugün eşinizle ya da partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik yaratmaya bakın. Duygusal beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi oldukça iyi hissedebilir, geçmiş yüklerinizden arınabilirsiniz. Bugünlerde kendinizi yeni başlangıçlara adapte edebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortaklık ve evlilik konularında hareketli bir gün olabilir. İkili ilişkilerde denge ve uyumun peşindesiniz ancak karşınızdaki kişinin ikili tutum ve tepkilerine karşı hazırlıklı olmayı ihmal etmeyin.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazıarkadaşlarınıza çok fazla güvenmemeniz gerektiğini hala öğrenememiş gibisiniz. Bu kişilerle derin muhabbetler etmemeye çalışın. Kendi özel hayatınız hakkında detay vermemeye özellikle özen gösterin.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza dikkat çekiyor.İş ortaklıkları ve yazılı anlaşmalar için destekleyici bir gün olacak.  Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ve Şiron karşıtlığı ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözmeniz için destek sunuyor. Bugün duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer bugün seni sıkan bir şeyler varsa annenle yad a senden daha büyük bir kişiyle, kısacası kendini rahat hissedeceğin biriyle konuşmayı düşünmelisin. Ne kadar büyük olursak olalım, bizden daha tecrübeli birinden beslenmek ve destek görmek isteyen bir yanımız olacaktır. Bu değerli kaynaktan onu ziyaret ederek ya da arayarak biraz güç al bugün ve destekleyici ilişkiniz için ona minnetlerini sun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 53' 33"
Ay
Akrep
21° 01' 44"
Merkür
Koç
26° 19' 49"
Venüs
Balık
21° 16' 13"
Mars
Balık
04° 45' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 44' 13"
Satürn
Balık
13° 16' 13"
Uranüs
Boğa
20° 38' 57"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 18"
Chiron
Koç
18° 46' 39"
Lilith
Başak
19° 45' 59"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>