Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kontrolünü Kaybetmemelisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 30%

Entelektüel açıdan baktığımızda, ilişkileriniz iyi gidiyor. Ancak, duygusal açıdan, bu konuda yeterince tatmin olmuş hissetmeyebilirsiniz. Belki de beyninizin çok fazla çalışıyor. Artık kalbinizin egemen olacağı ve bu ihtiyaçların karşılanacağı zaman geldi. Enerjiniz değiştikçe, etrafınızdakilerin enerjisi de değişecektir. İnsanların buna tepki vermesine izin verin, ancak yaşanacak değişikliklerin sizi üzmesine izin vermeyin.

Harekete geçmenizi isteyen güçlü ve itici bir güç var. Birinin amaçlarınıza aykırı çalışıyor olabileceğini ve seni yanlış yola sürüklediğini keşfedeceksiniz. İnsanların sizi yenmesine izin vermeyin. Fikrinizi başkalarının yaptığı kadar ifade etme hakkınız da var. Herhangi bir durumun ortaya çıkarırken aklınızın gücünü kullanın. Özgürlük bir ruh halidir. Sizi dans ettirecek bir şey yapın.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Bu aralar uzlaşmacı olmamak konusunda eminsin! Otorite seviyen ne olursa olsun, baskı altında kalmaya dayanamıyorsun. Yine bugün öngörülü bir kimse beklenmedik şekilde çıkıp seni eleştirebilir. Ne söylediğine dikkat et; önemli içgörüler olabilir!Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hazır olsanız da olmasanız da artık harekete geçme vakti geldi. Sonsuz tereddütler deryası bir burcun insanısınız ve bazen harekete geçebilmeniz için sizi birinin kuvvetlice itmesi gerekiyor. Kendinizi pek hazır hissetmediğiniz bir ilişki için bugün bu tarz bir itme söz konusu. Hazırlıksız olduğunuz için kendinizi huzursuz hissediyorsunuz fakat her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlamanın vakti geldi. Ayrıca, birinin ya da bir şeyleri değişmesinin iyi bir şey olduğunu kabul etmelisiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve finans konularıyla ilgili düzenlemeler yapabilir, bu alanlardaki planlamalarınızı hayata geçirebilirsiniz. Gün içinde yanlış anlama ve anlaşılmalara dikkat etmeli, ulaşımda kontrollü olmalısınız. İyi veya kötü hislerinizin gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman zaman kontrolünü kaybetsen de elinden geldiğince otokontrolünü sağlamaya çalışıyorsun. Gergin olmanda evliliğinin gidişatı da pay sahibi olabilir. Fakat eşinle düşüncelerin konusunda ortak müşterekte buluşmak seni rahatlatıyor. Çevrende duyduğun bir evlilik haberine şaşırabilirsin.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin dışınızda gelişen olaylara karışmamayı ve kendi sınırlarınızı çizmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal olarak inatlaşmak size bir şey kazandırmayacaktır. Doğru zamanlama yapmak istediklerinize ulaşma konusunda yardımcı olabilir. Biraz daha sabırlı olun.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Payların ayrılması söz konusu olabilir. Kriz yaratan koşullar yaşanabilir. Parasal konularınızda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Kendinizi psikolojik yönden yıpranmış hissedebilirsiniz. Karşınızdakinden kuşkulanabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizin genişlediği, aşk ilişkinize layığında önem verdiğiniz bir gündesiniz. Partneriniz ilginizden oldukça memnun ve mutlu olacak.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İki kişinin arasında olan çatışmayı bir mayın tarlasına benzetmek mümkündür. Söylediğiniz bir sonraki şeyin hangi neyi tetikleyeceğini bilemezsiniz. O yüzden fazla aşırı hareketlerden kaçınmak gerekebilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati finansal konuları gündeme taşıyor.Kredileriniz, borçlarınız ve eşinizin finansal durumuyla ilgili konular ön planda olacaktır. Venüs ile Neptün arasındaki sert etkileşim yakın çevrenizle ilişkilerinizde problemlere işaret ediyor. Kadın dostlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi ve parasal konularda disiplinli, kararlı bir tutum içinde sergilemek isteyebilirsiniz. Karşınıza çıkan güçlü kişiler mücadeleci ruhunuzu test edebilir. Serinkanlı olmaya çalışmalı, gerilimden uzak durmalısınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 23" R
Ay
Akrep
28° 06' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
25° 36' 31"
Mars
Balık
26° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 35"
Lilith
Başak
22° 51' 09"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>