Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Keskin Kararlar Verebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 100%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Bugün başkalarıyla bağlantı kurmakta zorluk çekebilirsiniz ve insanlar gereksiz yere sert olabilirler. Bunların üzerinde fazla duygusal bir şekilde durmamaya çalışın. Kendinizle etrafınızda oynanan tiyatro arasında güvenli bir mesafe bırakın. Bir sonraki adım, sizi yapışkan bir duruma çekebilir, bu yüzden size yardımcı olmak için iyi bir arkadaşınızın beklediğinden emin olun.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Bir Koç olarak, gerçekten yoğun bir yapıya sahipsin. Derinden hisseden ve düşüncelere dalarak saatler geçiren birisin. Yine de fazla yoğunluk ve derinlik sağlığına ve refahına zarar verebilir ki şu aralar dışarı çıkıp eğlenmek için en uygun zamanlar! Öyleyse oturduğun yerden kalk ve dolaş. Biriyle öğle yemeği buluşması ayarla, alışveriş yap. Günlük rutininin monotonluğunu kırmak için aktif uğraşlar edin.Bazen kayıtsız ve mesafeli bir auranız olabiliyor. Kral edasıyla gezindiğiniz için insanların gözünü biraz korkutabiliyorsunuz. Ancak an itibariyla cana yakın ve kibirsiz davranarak diğerlerini şaşırtabilirsiniz. Dünyevi, kişisel anekdotları paylaşmaya hazır olacaksınız ve soğuk olmak istemediğinizi açıkça belirtmiş olacaksınız. Bırakın arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız size daha kolay ulaşsın. İyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eğitim ve kariyerde yeni plan ve araştırmalar içinde olabilirsiniz. Çevrenizden duygusal destekler, fikir ve tavsiyeler alabilir; başarılarınızla takdir görebilirsiniz. Akrabalar, aile büyükleri gündeminizde. Aşk ilişkilerinde duygular artabilir, heyecanlı durumlar olabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Koç burcuysan eşinle kısa bir tatil yapman sana iyi gelebilir. Bir takım kötü alışkanlıklarını kendi adına aldığın keskin kararlar ile değiştirebilirsin. Hayatında daha çok dürüst insanlara yer vermek istiyorsun. Arkadaşının söylediği bir yalanını yakalaman bu düşüncenin güçlenmesinde etkili oluyor.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir ilişkiyi hayatınızdan çıkarıp diğer bir ilişkiye yelken açacağınız ancak bu süreçte ailenizden biraz eleştiri alacağınız bir gün yaşanabilir. Aileniz ve yeni ilişkiniz arasında kalacağınız bugünü tam olarak değerlendirmek ve kafanızda önemli bir sonuca ulaşmak için bir dostunuzdan yardım alabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek istediğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi olgunlaştıracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürleştirici yeni fikirlerin peşinden koşacağınız zamanlar var. Kendinizi geliştirmek için yolculuklar planlayabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz zor zamanlardan geçiyor olabilir, fakat umutsuzluğa kapılmayın ve güzel günlerin geleceğini unutmayın. İş hayatındaki endişelerinizi bir kenara bırakın ve bütün üretkenliğinizi kullanarak çalışmanıza odaklanın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelirken seyahat planları yapabilirsiniz. Aklınız, ruhunuz uzaklarda olurken keşif ve macera duygunuz sizi farklı yerlere taşıyabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an hayatınızdaki genç yetişkinlere veya gençlere daha fazla dikkat etmeye çalışın. Çok iyi bir rol modelsiniz ve faydalanabilecekleri ilginç fikirleriniz var. Onlarla iletişim halinde kalın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Kredi ve borç başvurusunda bulunmak için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Öğlen saatleri itibariyle Yay burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay, hukuk ve eğitim konularını ön plana taşıyor. Akademik çalışmalarınız için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arka arkaya gelen talihsiz olaylardan dolayı partnerinizi ihmal ettiniz. Ufak bir hediye alarak veya romantik bir konuşma yaparak gönlünü alabilirsiniz. Manevi olarak daha fazla ilgiye ihtiyacınız olduğundan aileniz ile birlikte vakit geçirin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çekiciliğini duygusal ilişkilerine yansıtmasını başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda değişik ve ilginç fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Yaşantınızdaki aksayan yönlerini düzeltmek için gerekli şartları yeniden düzenlemeli, ortak arkadaşlarınızın da fikrini almalısınız.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 00" R
Ay
Başak
09° 06' 52"
Merkür
Koç
17° 32' 57"
Venüs
Koç
17° 31' 34"
Mars
Balık
21° 16' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 54"
Satürn
Balık
15° 33' 05"
Uranüs
Boğa
21° 44' 04"
Neptün
Balık
28° 33' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 48"
Lilith
Başak
22° 07' 31"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>