Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zihnini Yoğun Çalıştırıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün sosyal anlamda güzel zaman geçireceksiniz. Rahatlatıcı bir günün tadını çıkaracağınız bir aile toplantısına davetli olabilir ya da sevgilinizle eğlenceli bir şeyler yaparak zaman geçirebilirsiniz. Yürüyüş yapabilir, bisiklete binebilir veya şehir dışına bir günlük bir geziye çıkabilirsiniz. Yeni ve ilham verici yerleri keşfetmek ilginizi çekecek. Bugün pozitif enerji ve insanlarla kendinizi çevreleyin.

Bugün, güçlü yaratıcı yapınızı geliştirecek bir gün. Kariyerinizin son seyri hakkında biraz kararsız hissediyor olabilirsiniz. Bugünün özellikleri, durumu olumlu bir perspektifle daha iyi değerlendirmenizi sağlayacak. Değişim, genellikle hazır hissetmeseniz bile iyidir. Mevcut duruma tökezleyen bir bloktan ziyade bir meydan okuma olarak yaklaşırsanız, kesinlikle üstesinden gelebileceksiniz.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Bugün gezegenler sana destekleyici enerjiler sunuyor. Eğer bir ilişkiyi düzeltmek istiyorsan (ya da yeni bir tane istiyorsan) o özel insanla aranızın daha iyi olduğunu göreceksin. Yeni etkileşim yolları bulabilir ve birlikte bir gelecek inşa etmek için taze stratejiler üretebilirsin. İş hayatında ise, hayallerini gerçekleştirmek için yeni bir planla gelebilirsin.Son günlerde deneyimlediğiniz coşku hissi bugün gerçeklikle bağınızın zayıfladığını fark ettikçe zirveye ulaşacak. Gerçk hayatla yeniden bağ kurun, ve uçarı kişiliğinizi biraz plan yaparak dizginleyin. Hesaba katmadığınız şeyler, onları şimdi ve burada halletmeniz gerektiğini hatırlatan bir tokat olup yüzünüze çarpabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün köprüleri yakmamaya dikkat edin, her ne kadar zihninizde olan asıl şeyi söylemekten kendinizi alamasanız da. Zira bu durum duyguların biraz incinmesine neden olabilir; yine de sonuçta diğer insanların sözlerinize vereceği tepkilerden siz sorumlu değilsiniz. Yalnızca bugün yaptığınız her şeyin belirli bir duruma veya yoruma verilen düşüncesiz bir tepkiyle değil de bilinçli bir planın sonucu olarak yapıldığından emin olun, yeter.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha pozitif düşünebilir, olaylara iyi tarafından bakabilirsiniz. İçinizdeki çocuk ortaya çıkabilir. Konu ve durumlara büyük resmi görerek yaklaşabilir böylece daha sağlıklı hareket edebilirsiniz. Beklemediğiniz şanslarla karşılaşabilirsiniz. Vicdan ve şefkat duyguları çalışabilir.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün insanlar ile gerektiği kadar iletişim kuruyorsun. İşlerin yüzünden zihnini yoğun çalıştırmak zorunda olabilirsin. Ailen ile birlikte uzun bir tatili hak ediyorsun. Bu organizasyonlar ile bizzat sen ilgileniyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı tarafın sağlık sorunları ile yakından ilgilenebilirsin.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir ilişkiyi hayatınızdan çıkarıp diğer bir ilişkiye yelken açacağınız ancak bu süreçte ailenizden biraz eleştiri alacağınız bir gün yaşanabilir. Aileniz ve yeni ilişkiniz arasında kalacağınız bugünü tam olarak değerlendirmek ve kafanızda önemli bir sonuca ulaşmak için bir dostunuzdan yardım alabilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıra dışı olana ilginiz olsa da çok uzun süre geçirince sıradan haline gelebilir. Bağnazlık ya da aşırı tutuculuk gibi ruh halleri baş göstererek sizi huzursuz edebilir.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı bir insan, özellikle de geçmişinizden gelen biri, bugün hayatınızda çok olumlu bir etkiye sahip olabilir. Söylemesi gerekenler sizi şaşırtabilir, ancak duyacağınız şeyler sizin için yararlı olacak.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcuna girişi ile psikolojiniz ve bilinç altınız önem kazanıyor.Bugün kendinizi duygusal ve içe dönük hissedebilirsiniz. Merkür'ün Aslan burcuna girişi ile yaratıcılığınız artıyor. Çocuklarınızla iletişim problemlerinizi çözmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi inanılmaz derecede stresli bir ortamda bulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler gergin,stresli ve oldukça endişeli olabilir. Sizin de onlardan aşağı kalır bi yanınız yok. Ama yine de, amacınıza ulaşana dek bu ortamda kalmanız gerek. Muhtemelen akşamınızı televizyonun karşısına yığılıp tam olarak hiçbir şey düşünmeden ve yapmadan evde geçirmek isteyeceksiniz. Rahatlayın!

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda patlamalar yaşayacağınız özel günlerden biri. Partnerinizle aranızda önlemeyen bir çekim söz konusu. Fakat duygularınızı anlamak çok zor. Bugün kıskançlığınızı bastırmak zorundasınız. Sosyal yaşamın renkli yönü, birlikteliğinizi olumsuz etkileyecektir.

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>