Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kalbini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğiniz biriyle zaman geçirin, ancak işleri açık ve kolay tutun. Çok derine girmeyin ve insanların sizin hissettiğiniz şeyleri hissetmesini beklemeyin. Hak ettiğiniz ilgiyi alamadığınız için kendini kötü hissedebilirsiniz. Bunu kişisel algılamayın. Etrafınızdaki insanlarda konsantrasyon ve dikkat eksikliği olabilir. Şu an onlardan büyük bir söz vermelerini veya derin konuşmalar yapmalarını beklemeyin.

İşle ilgili her ortamda sürtüşmeler yaşanabilir. Siz bireysel enerjiniz ve inancınızla tüm bunların üzerinden akıp geçiyorsunuz. Kendinizi vermeye istekli olsanız da mevcut şartlar sizi engelliyor. Sabırsızca atılarak, otoriteyi ve kuralları zorlayarak karşılık veriyorsunuz. Sakin olun. Yakında, çok yakında, biri sizin muhteşem fikirlerinize kualk verecek...

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Seni bekleyen dönüm noktaları olabilir. Acaba sonunda “Hayır” demeyi öğrenmiş olabilir misin? Sen herkesin yardım talep ettiği bir kişisin. Sonuç olarak da, başkalarının problemlerine çok fazla enerji ve zaman harcıyorsun ki bu da kendine bir şey bırakmıyor. Bu tarz durumlar kimseye yardım etmez. Kendine öncelik verdiğinde başkalarına da iyilik yapmış olursun. Eğer kendini tüketirsen, herkes seninle birlikte kaybeder.Bugün ukalalık etmeyin. Normalde olduğunuzdan biraz daha ciddi bir tavır takınmanız yerinde olacaktır. Düşünmeden konuşmaya meyilli olabilirsiniz fakat çevrenizdekiler sözlerinizi epey ciddiye alacak. Gerçekten neyi kast ediyorsanız onu söylemeye dikkat edin. Moda ve popüler kültüre olan ilginiz, daha derin ve ruhsal konulara ilgi göstermenz gerektiği gerçeğiyle çatışabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevmediğin bir insanın seni ziyaret etmesi mümkün. Onunla zaman geçirmek seni sinir etse de sabırlı olmalısın. Kırıcı davranmamak senin için önemli olacak. Kendi değerini artıracak davranışlar tercih etmelisin.

5 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Finansal konularda dönemsel bir krizle karşılaşabilir, bir risk alarak çözüm sağlama yoluna gidebilirsiniz. Sağlıkla ilgili operasyon planlarınızı uygulamaya koyabilir, bir operasyon ile size bir süredir sıkıntı veya huzursuzluk veren sorundan kurtulabilirsiniz.

5 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarında su burcunda Yeniay meydana gelecek. Haftanın son mesai gününe yorgunluğun damga vuracak. Kamusal alanda çalışan bir Koç burcuysan, hafta sonunu dinlenmeye ayırabilirsin. Çok sevdiğin bir eşyayı kaybedecek olman seni üzebilir. İlişkilerinde şüphenin seni kemirdiğini fark edip, devamlılığını sorgulayabilirsin. Sezgilerin ile mantığın arasında kalıyorsun.

5 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda beklediğiniz olumlu gelişmeler yaşanıyor. Terfi haberi sizlere yeni bir sorumluluk yükleyecektir. Sorumluluklarınızın artması üzerine bir ağırlık verirken o ağırlığı karşılayabilmek adına çok çalışabilir ve özgüveninizi arttırabilirsiniz.

5 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kriz yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı para durumları sizi yorabilir. İlerleyen saatlerde koşullar daha rahatlayacaktır. Yeni ufuklara açılmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz.

5 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünkü Yeniay’dan zorlayıcı etkiler alıyorsunuz. Özellikle maddi konularda çıkabilecek krizleri yönetmeniz gerekebilir. Miras, ortaklık gibi konularda hukuksal problemler çıkabilir. İlişkilerinizde ise tutarlılık ve güven ihtiyacınız artıyor.

5 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, seni ziyarete gelen genç misafirler en iyi yönününü ortaya çıkaracak. Hiç misafirlerin için lezzetli aperitif tabakları hazırladın mı? İstediğinde çok iyi bir ev sahibi olabilir, onları eğlendirebilir hatta büyüleyebilirsin. Karşılığında onlar da keyifli birer arkadaş olacaklar. Sosyalleşmekten keyif aldığın zaman bu senin için mutluluk verici bir ara olmalı. Ayrıca bugün eğer bir paket alırsan şaşırma. Rahatla ve gününün tadını çıkar.

5 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklıklara güç mücadeleleri gibi bakmak cezbedebilir, bunun yerine onları ittifaklar olarak düşünün. Yakın bir meslektaşınız bugün yanınızda olabilir ve yeteneklerinizi birleştirmenin bir yolunu bulmak bazı olağanüstü işler üretebilir. Birlikte, durdurulamaz olabilirsiniz. Ne yazık ki, güçlü bir konumda olan biri, olağanüstü çalışmanız tarafından tehdit edildiğini hissedebilir.

5 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Gücün ağır bastığı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz.

5 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

5 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Sizi stres altına sokabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

5 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün her istediğinizi yapacak, bir dediğinizi iki etmeyecek. Yalnız daha sonra bir olay sizi kıskanmasına neden olabilir. Buna olanak bırakmamalısınız. Çalıştınız ve amacınıza ulaştınız. Yenitekliflerine hazırlıklı olun, daha fazlasını hak ediyorsunuz. İşinizde gösterdiğiniz özveri ve başarı, kişisel yeteneklerinizin önünü daha da açabilir. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

5 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 53' 57" R
Ay
Aslan
09° 32' 19" R
Merkür
Koç
28° 10' 56"
Venüs
Boğa
18° 08' 14"
Mars
Koç
10° 24' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 39"
Satürn
Balık
17° 41' 26"
Uranüs
Boğa
23° 09' 05"
Neptün
Balık
29° 17' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 52"
Lilith
Başak
24° 52' 52"
True Node
Koç
14° 53' 37"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>