Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini sorguluyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün evcimen isteyen bir havada olabilirsiniz. Sevdikleriniz bazı oyunlar için size katılabilirler ve belki yeğenlerinizi de size katılmaları için alabilirsiniz. Aynı yerde yaşamaya devam etmek isteyip istemediğinizi de düşünebilirsiniz. Harekete geçmek için biraz erken olmasına rağmen, taşınma veya gelecekte bir ev satın alma konusu aklınızda olabilir.

Bugün bazı yaratıcı fikirleri ifade etmek için istekli olabilirsiniz. İşyerindeki sorunlara bazı çözümler ürettiniz ve keşfettiğiniz şey için heyecanlı olabilirsiniz. Ancak bugünarkadaşlarınız karmaşık görevlere gömülebilir. Biraz karamsar veya kenarda kalabilirler. Çevrenizdeki insanların daha açık olduğu bir güne fikirlerinizi saklayın. Hamlenizi iyi bir ruh halindeyken yapmalısınız!

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Rutinini değiştirmek için isteklisin. Her sabah koşuya çıkıyorsan, bundan sonra bisiklete binmeye karar verebilirsin. İşleri biraz çalkalamak ve eğlenmek için yeni şeyler bulmak istiyorsun. Eski usüllere kendini kaptırma. Geleneğini boz, devam eden örüntüleri kes. Maceraya açık ol ve neler olacağını gör!Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sesini, konuşmaktan daha fazlası için kullanmaya başlama zamanı. Güzel konuşan ve şarkı söyleyen bir sesiniz var, ancak bunu tam kapasite olarak kullanmıyorsunuz. Hayır, duşta şarkı söylemek sayılmıyor! Doğru eğitim verildiğinde, sesinizi bir gelir kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Hiç sanatçı olmayı ciddi bir şekilde düşündün mü? Bunu düşünmelisin.

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün ilk saatlerinde Plüton ve Merkür ile sert kontak kurmasıyla hem kariyer hem aile yaşantınızda agresif bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Devamında bugün 10:35-18:31 arası Ay, boşlukta hareket ediyor. Saat 18:31'de Ay, Akrep burcuna geçiyor. Ekonomik koşullarınıza odaklanacağınız bir akşam geçirebilirsiniz. Harcamalarınızı kısmak bu dönem için iyi bir fikir olabilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini sorguluyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, ortamındaki zorlamalar ve ufak gerginliklere dâhil olmamanda fayda var. İş yerinle ilgili konularda üstünde bir baskı olduğunu anlayabilirsin. Yoğunluktan dolayı zaman zaman bunalsan da yöneticilerine bu konuyu anlatmalı mıyım acaba diye kendini sorgulayabilirsin. Bu karmaşa samimiyetine inandığın çalışma arkadaşını arayarak akıl almana neden olabilir. Zamanında sana iyiliği, fedakârlığı dokunmuş kişilere vefanı borcunu ödemek isteyeceksin.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin sizi eleştirmesi veya her yaptığınız işte bir kusur araması bugün düşüncelere dalmanıza neden olabilir. Bu durumu daha sakince karşılamalısınız.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi duygusal yoğunluk içinde bulabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kusurlarınızı örtecek bazı davranışlar gösterebileceksiniz. Bugün partnerinizin gönlünü alan ve onunla ilgilenen kişi siz olabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına ayak uyduramazsanız ve beklediğinizden daha az dayanıklılığa sahipseniz, önemli değil. Vücudunuzdaki sinyalleri dinleyip kendinizi çok fazla zorlamak yerine kısa bir dinlenme daha iyidir.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşamüstüne kadar Terazi burcunda hareket ederken, ikili ilişkilerinizde uyum ve ahenk ararsınız. Partnerinizin size olan ihtiyacını göz ardı etmemelisiniz. Diplomasiye ihtiyaç duyduğunuz bir gün. Hak, hukuk, adalet konuları gündeminizi meşgul eder. Gönül ilişkileri başlatmak için uygun bir gün.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlıklarınız önem kazanıyor. Bazı arkadaşlarınızın hayatınızdaki yerini çok daha iyi anlıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın da gerçek yüzünü görme fırsatı buluyorsunuz. İlişkiler konusunda, uzun soluklu anlaşmalar konusunda ve evliliklerde Koç burçlarının şansı yaver gidecektir. Uyum ve ahenk yakalamakta zorlanmayacaksınız.

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; planlarında değişiklikler olabilir. İlişkide olduğun insana karşı fazla ilgi gösterebilir, endişelerini ona yansıtarak biraz boğabilir ve verdiği mesajları gözden kaçırabilirsin. Akşam saatlerinde enerjinin biraz düşük olduğunu hissedebilir ve ekonomik konularla alakadar olabilirsin.

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 31" R
Ay
Balık
14° 14' 08"
Merkür
Koç
18° 38' 15"
Venüs
Boğa
05° 17' 42"
Mars
Koç
02° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 21"
Satürn
Balık
16° 52' 34"
Uranüs
Boğa
22° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 14"
Lilith
Başak
23° 43' 28"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>