Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ani Kararlar Alabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün ilgi odağı olduğunuzu görebilirsiniz. Çok ilginizi çeken bir konu hakkında sohbet edebilirsiniz. Sizin bu canlı ve hevesli yönünüz insanların ilgisini çekilebilir. Bazı kişisel görüşlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. İnsanlarla bazı yeni fikirler paylaşabilirsiniz. Başkalarını aydınlatmayı ve öğretmeyi seviyorsunuz, arkadaşlarınız size soru sorduğunda, onlara cevap vermekten keyif alıyorsunuz.

Bugün birileriyle ortak olmak için iyi bir zaman olabilir. İş yerinizde, görevlerinizi başkasıyla paylaşmanın yararlı olduğunu görebilirsiniz. Belki onlara yardım edebilirsiniz, onlar da size yardım edebilir. Başka bir kişinin bakış açısıyla bakıyor olmaktan fayda göreceksiniz. Bu nedenle, projelerinizde işbirliği yapmaktan ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin! Bunu yaparsanız işinizi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı ve aktif çalışıyor olabilir. Bu nedenle, günün çoğunu kitap okumak, yazmak veya bir şeyler öğretmek gibi entelektüel aktivitelerle geçirmek istemeniz muhtemel. İnsanlarla iletişim kurmak, gününüzü güzel kılmak için başka bir yol olabilir, bu yüzden telefonda uzun zaman geçirebilirsiniz. Karşılaştığınız bir çok fikri yazmak isteyeceksiniz çünkü onları ilginç bulup daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Sofistike ve olgun insanlara ilgi duyup kapılabileceğin bir gün. Tavırları oturmuş ve kendi halinde olan birinin enerjisi seni çok iyi hissettirebilir. Bu kişi senden daha yaşlı veya daha deneyimli olabilir. Onun bir ilham perisi olduğunu düşünebilirsin. Sen de hayatına bu kişinin bazı stillerini uygulamak isteyebilirsin. Konuşma tarzlarını taklit edebilir veya giyim tarzlarını benimeyebilirsin.Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dinlenmeye, sessiz ve sakin bir ortama her zamankinden çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Sanatsal konular ve müzikle ilgilenebilirsiniz. İhmal ve dalgınlığa biraz daha fazla dikkat etmelisiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Finansal konularda ani değişimler söz konusu olabilir. Kayıp, çalıntı durumlarına dikkat etmeli, harcamalarda daha planlı olmalısınız. Borç alma-verme konularında çekimser olmakta fayda var.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Koç burcuysan geleceğe dair ani kararlar alabilirsin. Karşı tarafa bu kararların biraz daha düşünülmesinden yana duruyor. Maddi açıdan kendini ferah hissediyorsun. Ailenden alacağın bir yatırım tavsiyesi üzerine harekete geçebilirsin. Bu tavsiye yeni bir ev, mülk edinme tavsiyesi olabilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkna kabiliyetinizin yüksek olduğu bugünhayatınızda yeni projelere başlayabilir ve önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Trafikte acele hareketlerden kaçınmanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerde anlayışlı tavrınızı korumayı seçmelisiniz. Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bir konuda önemli bir bilgiyi bugün öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz konularda önemli bir karar aşamasında olabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış olaylar işleri zorlaştırabilir. Kendinizi iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Öğle saatlerindeki koşullar keyfinizi kaçırabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Tamamlanması gereken işler içindesiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizden beklediğiniz desteği aldığınız bir gün olacak, güzel haberler yolda. Gün boyunca kendinizi biraz daha akışa bırakmak isteyebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dinlenmeye, sessiz ve sakin bir ortama her zamankinden çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Sanatsal konular ve müzikle ilgilenebilirsiniz. İhmal ve dalgınlığa biraz daha fazla dikkat etmelisiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçekten saygı duyduğunuz veya hayran olduğunuz birisiyle görüşün ve nasıl bu kadar başarılı olduğunu öğrenin. Özellikle sözlü iletişiminizi nasıl geliştireceğinize dair ipuçları isteyin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcunda devam eden seyahati kendinizi duygusal ve içe dönük hissetmenize sebep oluyor.Geçmiş kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi toparlamak kolay olmayabilir. Ay'ın Neptün ile kavuşum yapacağı akşam saatlerini meditasyon yaparak değerlendirebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte sakin ve dinlendirici bir gün geçireceksiniz. Son günlerde işleriniz çok yoğun bir şekilde ilerliyor. Aile üyelerinizden biriyle aranızda dargınlık varsa, bu durumu sonlandırmak için elinizden geleni yapın.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygu ve mantık dengenizi kurmak için üstün bir çaba gösteriyor ve çevresel koşullarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün değişik kişilerle konuşmaktan hoşlanabilirsiniz. Duygusal güvene ihtiyacınız var fakat bunu etrafınızdaki kişilere belli etmekten çekiniyorsunuz.

6 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>