Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişimin Sebebini Anlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün aşk meselelerinde kendinizi fazla öne çıkarmayın, özellikle de yakın zamanda yeni biriyle tanıştıysanız. Bir adım atmadan önce bu kişiyi iyice tanımak için zaman ayırın. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün eşiniz/sevgilinize karşı daha dikkatli olmaya çalışın.

Yakın bir arkadaşınızla ya daarkadaşınızla yapacağınız telefon görüşmesi sayesinde kariyerinizi vehayatınızı ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz. Bir süre rüyadaymış gibi dolaşabilirsiniz fakat u son derece normal. Ayaklarınız tekrar yere basacak. Bastığında, hayatınızdaki o özel kişi sizi tebrik etmek için yanınızda olacak, sevincinizi paylaşacak ve gerçek bir kutlama yapmayı önerecek. Bu kutlamaya, sizinle birlikte çalışanları da davet etmek isteyeceksiniz.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Gün boyu ekstra gelir elde etme yolları aklına gelip duracak. Bazıları biraz zorlu olsa da seni durdurmalarına izin verme. Olasılıklara bak; göründükleri kadar cüretkar olmayabilirler. Bugün kendi ilgi alanların konusunda ilerleyebilirsin, harikalar yaratacak bir enerji ve motivasyona sahipsin. Günün avantajlarını sonuna kadar kullan!Normalde olduğunuzdan daha yoğun bir farkındalık halinde olabilir, özellikle başkalarının yanında olmak üzere, her davranışınızla ilgili tetikte durabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan her kelimenin bilincinde olacağınızdan, doğru zamanda doğru kişiye doğru sözleri sarf edip etmediğinizi sürekli sorgulayabilirsiniz. Bu kendinizi ve çevrenizdekileri aşırı irdeleme hali dikkatli olmazsanız sizi çileden çıkarabilir. Her şeyi çok ciddiye almamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

7 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.04'e kadar askıda kalmış konular sonuçlanabilir, son dakika durumlarına göre hareket edebilirsiniz. Saat 16.04'ten itibaren kendinize ve isteklerinize odaklanıyorsunuz. Keyifli gelişmeler ve sevindirici haberler olabilir. Görüntü ve tarzınıza odaklanabilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında yaşanan dönüşümlere ayak uydurmakta güçlük çekebilirsin. Rutinlerindeki değişikliklere kardeşin sayesinden adapte olmaya başlıyorsun. Ailen bu değişimin sebebini bugün açıklayabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan sorumluluk almaktan kaçan bir tavırda olabilirsin. Sevgilin ile bu konuda karşı karşıya gelmemelisin

7 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde bugün özgürlük sorunları yaşayabilirsiniz. Eskiden beri tanışık olduğunuz kişilerle yaptığınız görüşmeler hedeflerinizi oluşturmanıza yardımcı olabilir. Ailevi konularınızda ise olumlu destekler alabilirsiniz. Parasal anlamda bazı baskıları üzerinizde gereğinden fazla hissedebiliyorsunuz. Biraz daha sabırlı olmalısınız.

7 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha ciddi konulara yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan durumları daha iyi değerlendirmenizde fayda var. Gizli kalmış koşullardan etkilenebilirsiniz. Öğleden sora imaj değişikliği için uygun zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Akşam saatlerinde tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabırlı olmaya çalışın.

7 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar ev içerisindeki görünümü değiştirmek ya da estetik, güzellik herhangi bir alanda aksiyon almak için uygun bir gündesiniz. Hemen harekete geçin

7 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi hakkında son derece olumlu hislerinizin olması, başkalarının da böyle hissedeceği anlamına gelmez.Bu yüzden bugün varsayımlarda bulunmayın. Kimse sizin gibi değilse de endişelenmeyin.

7 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcunda seyahat edeceği gündüz saatlerinde kendinizi duygusal ve içe kapanık hissedebilirsiniz.Ay'ın burcunuza giriş yapacağı 16:05 itibariyle enerjiniz artıyor. Venüs'ün Yengeç burcuna girişi ile ev ve aile konuları ön plana taşınıyor. Evinizi güzelleştirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikteyken gerçekten mutlu olup olmadığınızı, kendinize sormalısınız. Yapmaya başladığınız her işte daha disiplinli ve özenli olmanız gerekiyor. Evrene daha pozitif enerjiler göndermeyi deneyin. 

7 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

7 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>