Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda son derece enerjik olacağınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda fikir ayrılıklarından kaynaklanabilecek bazı sorunlar oluşabilir ancak bu sorunlar sizi zorlamayacaktır. Ani tepkiler vermekten kaçınmalı ve tutumlarınızda esnek davranmalısınız. Bazı yeni heyecanlar duyabilirsiniz.

İş yaşamınızda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Alacağınız kararlarda hızlı davranacaksınız. Ancak mantığınızla duygularınız arasında kalacağınız bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Yapacağınız bazı değişikliklerde acele etmemeli ve gelişmeleri iyi takip etmelisiniz. İş konusunda genel anlamda verimli bir gün geçireceksiniz.

Maddi konularda harcamalarınızda aşırıya kaçabileceğiniz bir gündesiniz ve bütçenizi çok fazla önemsemeyeceksiniz. Bir süreden beri istediğiniz şeylere sahip olmak için alışveriş yapabilirsiniz. Karşınıza iyi değerlendirmeniz gereken bazı fırsatlar çıkacaktır ancak aceleci davranışlarınız yüzünden bunları değerlendirmeniz kolay olmayabilir.

Bugün olaylara karşı hassas tepkiler vereceğiniz bir gündesiniz. Gelişmeleri sakin karşılamalısınız ve sağlığınıza dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel bir süreçtesiniz, doğru değerlendirmeler yapmanız gerekiyor. Dışardan yönlendirmelere kapalı olmalı ilgi duymamalısınız. İddialı davranışlar bugünlerde her zamankinden daha gerekli olabilir. Yeni gelişmeler, yeni fikirler yeni tasarımlara yöneltebilir. İkili ilişkilerinizde özel konularda görüş alışverişinden kaçınmamanız gerekiyor.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hislerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Ay'ın Neptün ile kavuşumda olduğu bugünde, içinize doğan şeyler çıkabilir. Bugün mantığınız yerine 6. hisleriniz size yol gösterebilir. Rüyalarınız haberci olabilir. Ay'ın Neptün'le kavuşumundan sonra Jüpiter'e sert açıya gitmesi, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir günde olduğunuzu gösteriyor. Özellikle bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerekiyor. Jüpiter olayları abartmayı sever. Ufak bir sorun, kendinizi ihmal ettiğiniz için büyük bir sağlık problemine dönüşebilir. Bağışıklık sisteminin güçlü çalışmasından ötürü vücudunuzda alerjiler meydana gelebilir. Yediklerinize de dikkat etmelisiniz. Zehirlenmelere açık bir gündesiniz. Ay'ın Satürn ve Neptün açısını çalıştırdığı öğle saatlerinde hayallerinizi gerçekleştiren bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bu kariyerinizle ilgili bir durum olabilir. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafa karışıklığından arınıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Aklında birçok yeni proje var olabilir. Bunları kiminle paylaşacağını iyice düşünmelisin. Özellikle fikirlerinin sahiplenecek kişilere dikkat etmelisin. Üzerindekistresi yüzünden kırıcı ve suçlayıcı bir yaklaşım içinde olabilirsin ancak gün senin için fırsatlarla dolu unutmamalısın. İşle alakası olmayan kafa karışıklığını gündemin dışına atmak isteyebilirsin. Sana destek olacak ve hatta yol gösterecek kişiler aile büyüklerin olabilir. Özel hayatın mutlu gidiyor. Ancak aynı anda birçok işle uğraştığın için sevdiğin kişiyi ihmal etmemeye dikkat etmelisin. Evli bir Koç burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haber büyük bir kutlamaya dönüşecek. Akşam saatlerinde evdeki elektrik aletlerinden biri bir anda bozulabilir. Dikkat etmende fayda var.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Olayları biraz daha akışına bırakmanızda fayda var. Sizden gizlenen konulara karşı dikkatli olmalı ve ayrıntıları önemsemelisiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda fark edemediğiniz ve bugün açığa çıkan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gizli kalan olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İşleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Bugün günlük bitirmeniz gereken işlere yönlenmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Tükenme yaşayabilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi kollamayı bilmelisiniz. Başkalarının sizi etkilemesine müsaade etmeyeceksiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu günlük rutinleri düzenleme arzunuz yüksek ancak sizi sınırlayan koşullar gelişebilir. Tartışmacı ve kararsız hissedebilirsiniz. İnatçılıktan kaynaklanan çatışmalar olası. Yeterli bilgiye sahip olmadan önemli kararlar vermeyin. Sağlığınıza özen gösterin.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısına Ay Balık burcunda seyahat ederken başlıyorsunuz. Rasyonel kararlardan ziyade bugün hisler ve duygular ön planda olacak. Haberci rüyalarınızı not alabilir. Gerçeklik kavramını yeniden sorgulayabilirsiniz. Ortak paylaşım konuları, borç ve alacakları masaya yatırma zamanı. Kazanç şeklinizde değişime hazırsınız.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kazalara dikkat! Özellikle acele ile yaptığınız işlerden yaralanabilirsiniz. Hızlı araba kullanmayın. Bu dönem kesici delici ne kadar araç varsa uzak durun. Kariyerinizde iletişimin gücünü kullanın. Genel hayra dokunacak projelerde yer almaya çalışın. Bu tip organizasyonlarda yer almak sizi daha hızlı parlatacaktır.

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 34"
Ay
Kova
26° 02' 21"
Merkür
Koç
17° 54' 17"
Venüs
Boğa
03° 43' 46"
Mars
Koç
01° 25' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 29"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 60"
Lilith
Başak
23° 35' 01"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>