Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zararsız takıntılarınıza karşın yine de her şeyin yolunda gittiği söylenebilir. Size her anlamda uygun biriyle berabersiniz. İlişkinizi daha bir esneklikle değerlendirebilirsiniz.

Üzerinize aşırı yük alıyorsunuz. Dayanışma anlayışınızda biraz aşırılıklar var. Kendinizi abartılı bir şekilde ön plana atmamanız halinde, kimseye borçlu kalmış olmayacaksınız.

Tüm aile bireylerinin baskısı sonucu çok gerekli, ama çok da yüklü harcamalara girebilirsiniz. Para meselelerinde, her anlamda güven verici biri olarak tanınıyorsunuz.

Gerçekçi zamanlama hesapları, özel yaşamınızı belli ölçülerde öne çıkarma isteğinizde hayal kırıklıkları yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içinizde taşıdığınız çelişkilerin çok yönlü nedenleri olabilir. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorunu bir arada yükleniyorsunuz. Değişime açık biri olduğunuz kadar, sürekli kendinizi tekrarlayan yanlarınız da var. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:25 itibariyle Ay-burcunuza geçiş yapıyor. Cesaretle ilerlemek, kendinden eminlik, özgüven yükselişi bu enerjinin özünde var. Geçtiğimiz iki günü düşünürsek, bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, girişim ve projelerde sizi başarılı kılabilecek bir enerjidir. Liderlik gücünüz başkaları tarafından kabul görür. Saat 13:57 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir yandan sorumluluklar ağır basıyor, diğer taraftan arzularımıza uygun hareket etmek istiyoruz. Ancak öncelikli işlerimize ağırlık vermemizde yarar var. Sağduyulu ve olgun davranmalıyız. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, duyguların doğal akışını sağlıyor. Kişi kendini aşkta ve hayatın genelinde doyumlu hissediyor. Neysem oyum, ne hissedersem onu yaşarım diyerek kişisel anlamda gelişiyor, canlanıyor. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün keskin kararlar alabilirsin. Memnun olmadığın işinde yenilik yapıp bir anda kendini internetteararken bulabilirsin.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın ve sosyal çevrenizle daha fazla irtibatta olup onlarla her konuyu rahatlıkla konuşabileceğiniz paylaşımcı bir zaman dilimi. Farklı görüşler sayesinde kendinizi yenileyecek ve daha geniş vizyon sahibi olabileceksiniz. Hatta bazı konularda olaylara ne kadar dar çerçeveden baktığınızı görerek kendinizi bu noktada yetersiz hissedebilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde hedeflerinize ulaşabilmek için daha fazla mücadele edersiniz. Kendinizi enerjik ve güçlü hissetmeniz olası. Amaçlarınız doğrultusunda mücadele etmekten kaçınmayacaksınız. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif planlar yapabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinize olan güveniniz de yerine geliyor. Enerjik bir gün geçirebilir,ve ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mantıklı yönleriniz ön plana çıkacak. Yakın çevrenizden bir insan size yardım edebilir veya siz ona konuşmalarınızla yol gösterebilirsiniz. Hayatınızın değerini öğreneceksiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Sizi adeta kış uykusundan uyandıracak. Son derece aktif, ilgiyi üzerinize çekecek bir gündesiniz. Yüksek enerjinizle istediğiniz herkesin dikkatini çekersiniz. Tehlikeli sporlardan kaçının. Migren gibi kronik baş ağrısı yaşam kalitenizi düşürebilir. İkili ilişkilerde hızlı kararlar alıp hemen uygulamaya başlarsınız. Getireceği sonuçları gözden geçirin. -

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 58" R
Ay
Koç
11° 42' 30"
Merkür
Koç
19° 54' 49"
Venüs
Boğa
07° 36' 46"
Mars
Koç
03° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 50"
Satürn
Balık
17° 01' 58"
Uranüs
Boğa
22° 39' 20"
Neptün
Balık
29° 03' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 28"
Lilith
Başak
23° 55' 59"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>