Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunlardan uzaklaşmak istiyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

İşler bugün sizin için daha da fazla. İnsanlar sizin bakış açınızı öğrenmek istiyorlar. Herhangi bir sebepten dolayı kendinizden şüphe duymanıza gerek yok. Aynaya bakınca gördüğünüz kişinin bir şeyler başarabildiğini görün. Sizin müttefikleriniz güçlü duygular. Kalbinizin yüksek sesle konuşmasına ve istediği gibi engelleri ortadan kaldırmasına izin verin.

Tüm motorlarınız bugün çalışıyormuş gibi hissetmeyebilirsiniz. Bazı nedenlerden dolayı, birisi dizel olan deponuza kurşunsuz benzin dökmüş gibi görünebilir. Duygusal durumunuzla iletişim kurmanın biraz daha zor olduğunu görüp şaşırmayın. Duygularınızın hile yaptığını görebilirsiniz. Bu enerji ile aradaki dengeyi kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Unutmayın, bu noktadan her şey daha kolaylaşmaya başlayacak.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Duyguların ve fantezilerin bugün güçlü şekilde birbirleriyle bağlantılı. Bırak hislerin gerçek üstülüğün tadına varsın; hayallerin günlük kararlarını etkilesin. Havada bir elektrik hissedeceksin, buna uyum sağla. Ayrıca kullanabileceğin oldukça yaratıcı bir enerji de çevrende geziniyor. Bu enerji seni oturduğun yerden kaldırmaya yetecek cinste.Bırak hassas ve anaç içgüdülerin ışıldasın. Altıncı hissine her şeyden daha fazla güven. Eğer işler yokuşa sürülmeye başlarsa, sakin kalmayı unutma. Sakinlik sadece önemli bir araç değil; aynı zamanda herhangi bir durumda sabitliği sürdürmek için hayati önem taşıyan bir unsurdur. Ayağını sağlam bas. Akıl sağlığın buna bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz bir konuda harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. Kendinizi savunmak ve hakkınızı aramak konusunda cesur davranabilirsiniz fakat son zamanlarda bunu pek yapmadınız. Bugün, sorumlulukların dağılımı konusunda üzerine düşeni yapmayan tarafla konuşmak için ideal bir gün. Evde, aile bireylerine görev dağıtmaktan çekinmeyin.

1 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:07 olduğunda boşluktaki Ay, Terazi burcuna geçiyor. Pozitif bir gün sizler için başlıyor. Akademik hayatınızla ilgili tamamlamanız gereken işler için hareket edebilirsiniz. Merkür ve Uranüs olumlu görünümü sayesinde sevdiğinizin ekonomik koşullarında güzel yönde değişimler olabilir. Venüs-Satürn güzel görünümüyle beraber finansal olarak rahatlayacağınız gelişmeler karşınıza yakında çıkabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlardan uzaklaşmak istiyorsun!Bugün ailene karşı normalden daha fazla korumacı olabilirsin. Arkadaşlarınla geçmiş hakkında konuşmak anılarını tazeleyecek. Sorunlara kulaklarını tıkamak istediğin bir gün. İçinden geldiği gibi davranarak dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Kova burcuysan, bir günlüğüne de olsa, ani bir kararla yola çıkabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinle birlikte alışverişe çıkmak için ideal bir gün. Bazı konularda net bir yol çizememek seni yoruyor olabilir. Daha akılcı kararlar almak adına düşüncelerine saygı duyduğun kişilerden fikir alabilirsin.

1 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tek başınıza mücadelesini verdiğiniz maddi sorunlarınız arkadaş desteğiyle çözüme kavuşabilir. Bu durumun psikolojik ağırlığına değil çözümün rahatlığına tutunmalısınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizden daha fazla yararlanabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı olabileceğiniz fırsatlar bulmanız da zor değil. Uzaklar, yolculuklar, keşifler gündeme gelebilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizi temizlemek, bir dostunuza yardım etmek, aktivistlik içeren herhangi bir konuda yapmak istedikleriniz varsa gerçekleştirmeniz için uygun bir gün.

1 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda,ve yatırım konularında sürpriz gelişmeler sayesinde kendinizi bir anda iyi hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Otorite konumunda, yaşlı ve olgun kimselerden destek görebilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evde tamamlamanız gereken projelerle ilgili adım atın ve eşiniz ya da sevgilinizle zaman geçirin. Gününüz ev odaklı geçecek. Tamir, renovasyon, taşınma, ev eşyası alma gibi aktiviteler için güzel bir gün.

1 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs, Mars ve Merkür, çalışkan, detaycı ve mükemmelliyetçi Başak burcunda hizalanırken, 6 derece Başak burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor.Bu görünümler kazanç kapınızda bereketi artıracaktır. Ortaklık teklifleri alabilir, ortağınızla yeni yatırımlara imza atabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Duygusal yaşamınız içinde mutlu hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Partnerinizle aranızda oluşan, hem fiziksel hem ruhsal bütünlük size iyi gelir.

1 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

1 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanız karışmış, ne yapacağınızı tam olarak bilemiyor olabilirsiniz. Kendinize güvenemiyor, bazı şeyleri yapamayacağınızı hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki yalnız değilsiniz. Size destek olabilecek biri var yanınızda. Kötü şans bir süredir sizinleydi kabul. Ancak bu kötü şans çok yakında iyi şansa dönüşecek.

1 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; son birkaç gündür  sürpriz konu ve olaylar, ani gelişen haberlerle duygusal iniş ve çıkışlarını kontrol altında tutamamış olabilirsin. Sabah saatlerinde yükselen enerjin; uyum ve dengede kalmana,  saygı ve sevgi görmeni ve göstermeni desteklerken, krizlerine de kolaylıkla çözüm bulabilirsin.

1 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 54" R
Ay
Aslan
16° 30' 37" R
Merkür
Koç
28° 51' 33"
Venüs
Boğa
18° 50' 16"
Mars
Koç
10° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 43"
Satürn
Balık
17° 43' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 04"
Neptün
Balık
29° 18' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 38"
Lilith
Başak
24° 56' 40"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>