Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bahar Yorgunluğunu Üzerinden Atmalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün ara bulucu rolünüzü üstlenebilirsiniz. İş yerinde bazı kişilik çatışmaları olmuş olabilir. Siz herkesle iyi geçindiğiniz için, insanları neşelendirme konusunda yardımcı olabilirsiniz! Herkesle konuşarak her bir tarafın görüşünü açıklayabilirsiniz. Bir arabulucu veya elçi görevini üstlenerek, karşı tarafları bir araya getirebilirsiniz. Bu insanları yumuşatmak için cazibenizi kullanın!

Bugün geri adım atıp diğerlerinin önderlik etmesini isteyebilirsiniz. Bazı güçlü egolar kontrolü ele almak için mücadele ediyor olabilir. İş yerinde, şu anda taraf seçmemek en iyisidir. İsviçre gibi tarafsız kalmaya çalışın! Kendinizi dedikoduya dahil etmeyin. Etrafınızdaki kişiler şikayetçi olsa bile, olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Bütün bu olumsuzluklara katılarak kazanılacak bir şey yok. Ruhunuzu yükseltmek için ilham veren insanlarla kendinizi kuşatın.

Eğer kendi eviniz veya gayrimenkulünüz varsa, bugün bu mülkünüzün değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğer bir eviniz veya arsanız yoksa da, böyle bir mülk edinme fikrini düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız - özellikle de gayrimenkul alanında - herhangi bir yatırım normalde düşündüğünüzden çok daha kazançlı olacak gibi görünüyor. Biraz araştırma yapın, profesyonellere danışın, bu yatırımı değerlendirin.

Bugün konu duygularına gelince, büyük ölçüde konforlu ve huzurlu hissedeceksin. Bu hisse sonuna kadar tutun ve onu besle çünkü karşına çıkacak zihinsel zorluklarla mücadele etmek için duygularına ihtiyacın olacak. İnsanlar düşüncelerinde sığ, yavaş ve inatçı olabilir ve bu da onlarla anlaşman biraz zorlaştırabilir.İhtiyacınız olanı almanın vakti geldi. Arzu ettikleriniz genelde size yüzde yüz faydası olan şeyler olmuyor ve bu da gerginliklere ortam hazırlıyor. Faydanıza olan şeylerle istedikleriniz kesişim kümesini bulmak neredeyse imkansızmış gibi hissediyorsunuz, özellikle de söz konusu duygusal yaşantınız olunca. Duvarları yaratıcı yanınızla örülü mağaranızda kalmak ve kendinizi dışarı açmak konusunda ikilemde kalıyorsunuz. İlla birini seçmek zorunda mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden geleneksel aile değerleriyle ilgili destek isteyenin vay haline! Köklerinizle ilgili her şeye dair tavrınız o kadar değişti ki adınız 'putları kırıcı' ya çıktı! Artık bu konu sizin için ağzına kadar dolu bir tabanca gibi. Ancak bu kadar şiddetle hareket etmeyin, zira bunun mücadelenize hiçbir katkısı olmayacaktır. Akıl danışacak birini bulun. Şunu unutmayın ki Amerika'yı yeniden keşfetmenize gerek yok.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Grup faaliyetleri çeşitli seviyelerde faydalıdır. Güçlü bir sıcaklık ve sevgiyi yansıtabilirsiniz. Gelecek hakkında özellikle iyimser hissediyorsunuz. Heyecanınız başkalarına akabilir ve onları auranıza çekebilir. Tanıdıklar arkadaş olur, arkadaşlar yakınlaşır ve aşk ilişkileri daha güçlü ve daha kararlı hale gelir. Özellikle sanat hakkında çok ilginç ve faydalı bilgiler edinebilirsiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haziran ayının ilk günü üzerindeki yorgunluğu atmak için ideal bir gün olabilir. Baharın sende bıraktığı atalet duygusunu atmak istiyorsun. Ajandanı kontrol etmelisin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Kova burcuysan onları özlediğini fark edebilirsin. Görüntülü olarak onları arayıp hasret gideriyorsun. Ailen rutin hayatına olan motivasyonunu artırıyor. Evli bir Kova burcuysan eşinin aldığı terfiiyi kutlayabilirsin.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızla şikayet etmek yerine geldiğiniz noktaya dönüp bir bakın ve varsa korkularınızdan arının. Çünkü bu atacağınız yeni adımlarda işinize yarayacaktır.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün olmayabilir. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin. Tartışmalara açık zamanlar var. Öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Düşüncelerinizi paylaşmak için acele etmemenizde fayda var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda çatışmaya girmekten kaçının zira sonuçları hem siz hem de karşı taraf için ciddi olabilir. Size kusur gibi gelen yönlerinizle yüzleşebilirsiniz

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, uzaklaşmak size her zamankinden daha cazip görünebilir, zira keşif, macera ve merak duygunuz oldukça yüksek olabilir. Ayrıca güzel ve keyifli insanlarla tanışabilir, pozitif ilişkiler kurabilirsiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız biriyle beklenmedik bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Ancak anın büyüsüne kapılıp gerçeklere karşı kör olmayın.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Terazi burcunda seyahat ediyor. Din, inançlar ve felsefe konularının ön planda olacağı bir gün.Venüs ile Mars arasındaki sert etkileşim yüklü harcamalara sebep olabilir. Bu hafta finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar bugünü en yakın arkadaşlarınızla geçirin ve ilişkiler hakkında düşünmeyi bırakın. Kariyeriniz konusunda kendinizi zorlamaya devam edin, ancak sınırlarınızı aşmayın.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

1 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>