Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygusallığın Sana Yön Verebilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün dışadönük bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi göstermeye ve fark edilmeye hazırsınız. En göze çarpan ve en şık kıyafetinizi giymek isteyebilirsiniz. Bu karmaşık görüntüyü daha da abatın! Tüm gözlerin üzerinizde olmasının verdiği hissin tadını çıkaracaksın. Dikkat çekmeyi seviyorsunuz ve ilgiler toplama sırası sizde. Bugün herhangi bir sosyal etkinliğe katılıyorsanız, yıldız olmanın keyfini çıkaracaksınız.

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Birisiyle hararetli bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi seni cesur kılıyor olacak. Kendi bakış açını savunmak konusunda yürekli hissediyorsun. Eğer biri karşıt bir görüşü savunursa, hemen karşılarına dikileceksin!Görüşlerini somut verilerle destekleyebilirsin. Gördüğün gerçeği ifade etmekten çekinme. Çevrendekileri de böylece aydınlatabilirsin.Normalde olduğunuzdan daha maceraperest olun. Yanınıza harita almadan ya da aklınızda belirli bir istikamet olmadan yollara koyulmaktan çekinmeyin. Bilinmeyenin verdiği katıksız heyecan size korku ya da kafa karışıklığı değil nefes kesen bir coşku getirecek gibi görünüyor. Durumdan aldığınız keyif sizin yaklaşımınızla ilgili. Hangi kartların dağıtılacağını bilemeyebilirsiniz ancak elinizi nasıl oynacağınızı kesinlikle kontrol edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün büsbütün olaylı geçecek. Muhtemelen, sıkıcı birtakım işlerle uğraşmak zorunda kalacaksın: bir projenin detayları veya özel hayatını ilgilendiren bir problem olabilir bu. Bu meselenin sonunu getirmeden dinlenemeyeceksin ve her ne kadar başkaları tarafından ayartılmaya çalışsan da buna müsaade etmeyeceksin. Gözün sadece bu problemi görecek ve çözmek için odaklanacaksın.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızı ve hedeflerinizi hayata geçirebilirsiniz. Kariyerinizde ilerlemek adına çaba sarf edebilir,hayatında kalıcı başarılar yakalayabilirsiniz. Bir süredir harcadığınız çabanın sonuçlarını alabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şansına ilgilendiren hiçbir konuyu ertelemek istemiyorsun. Kendiniz eksik bulduğun konuları tespit ederek kendini geliştirmek isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan duygusallığını evliliğine yansıtman fazla alıngan olmana neden oluyor. Sosyal medyada yapılan keskin paylaşımlar moralini bozabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi sever yapınız yeni bir eğitim için araştırma yapmanız için sizi harekete geçirebilir. Her zamanki gibi farklı bir alan için girişimde bulunabilirsiniz. Bu sayede çevrenizdeki kişilere ilham olabilir, onların da girişimleri için farklı fikirlerinizle yol gösterici olabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yapacağınız görüşmeler sizi yeni başlangıçlara sürükleyebilir. Yeni eğitim ve toplantılar planlatıp düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde sıkışmalar olabilir. Bu zamanlarda kişisel açıdan önem verdiğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size de iyi gelecektir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizden daha emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Bireysel konulara, işlere ağırlık verebilirsiniz. Ancak sübjektif davranmaktan kaçınmalı, gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki son değişikliklere alışmanız zor oldu, ancak bugün sonunda kendinizi daha mutlu hissetmeye başlamalısınız. Bu iyi bir duygu ve günün sonunda sizi gülümsetmeli.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün,ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu olacak. Birçok işinizi zincirleme şekilde halletmek zorunda kalacaksınız. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok eskilerde kalmış olan ilişkilerinizi tekrar canlandırmak ve kopan bağları tekrar kurmak için çeşitli araştırmalarda ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Unutulmaya yüz tutmuş dostluklar, bugün aniden tekrar canlanabilir ve sizi de geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı elinizden geldiğince özverili olmaya çalışın. İş hayatınız ile ilgili karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Herkes her zaman hata yapabilir. Önemli olan bunları tekrarlamamaktır. Özel hayatınızda gösterdiğiniz inat ve ısrarla bir şey kazanamazsınız. Bir kere de karşınızdaki kimsenin sizin lehinize düşündüğünü kabullenin. İş hayatınızın yıpratıcı temposu bugünlerde azalabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içine girmeniz mümkün. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 54' 29" R
Ay
İkizler
29° 41' 37" R
Merkür
Koç
24° 45' 36"
Venüs
Boğa
14° 19' 31"
Mars
Koç
08° 02' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 29' 49"
Satürn
Balık
17° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 58' 18"
Neptün
Balık
29° 12' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
21° 15' 08"
Lilith
Başak
24° 32' 16"
True Node
Koç
15° 06' 19"
Son Güncelleme : 11/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>