Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün eski aşkları yad etme zamanı. Son zamanlarda bir yerlerde eski sevgilinizle karşılaşmış olabilirisiniz. Duygularınız karışık ya da bir şey hatıralarınızı tetiklemiş olabilir. Mesela, size onu hatırlatan biriyle tanışmış ya da radyoda sizin için önemli bir şarkıyı duymuş olabilirsiniz. Bugün bu duygular sizi etkilemesin sadece bu ilişkiden ne çıkardığınızı düşünün.

Bugün bazı agresif veya korkutucu kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda işinde biraz egolu olan biri olabilir. Bugün ağırlıklarını ortaya koymaya çalışıyor olabilirler. Genelde bu tür karakterlerin etrafında düşük bir profil sergiliyorsunuz, ancak bugün biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Belki bu kişiyi yerine yollamanın zamanı gelmiştir! Çok fazla bozulmaya neden oluyorlarsa, geri çekilmelerini sağlamanız gerekebilir.

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Spaya, masaja ya da saunaya gitmek için ne kadar da güzel bir gün. Son zamanlarda çokça gerilim ve stres yaşadın ve kendini sakinleştirmek konusunda zorluklarla yüzleştin. Şimdi biraz huzura ve sessizliğe ihtiyacın var. Bir gazeteye bile elini sürme! Bir süre kendini kapat ve sadece kendine odaklan; kendinle ilgilen.Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birileri sizi avantajlı durumunuzdan alıp kendinize getirmek derdinde olabilir. Keyfinizi bozmak isteyenlerden sakının, ancak durumun nereden kaynaklandığının da bilincinde olun. En önemli nokta başkalarını olduğu gibi kabullenmek. Ne kadar az inatlaşırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır. Acele etmeyin ve hiçbir şeyi fazla abartmayın.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde akılcı ve mantıksal tarafınız öne çıkacak. Olaylara daha tarafsız bakma eğiliminde olacaksınız. Zaman zaman şüpheci ve sorgulayıcı olabilirsiniz. Sürpriz durumlara açık olma zamanı.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende seni seven ve sana karşı memnuniyetsizliklerini dile getiren kişileri dinleyebilir ve bu konular üzerine konuşmak isteyebilirsin. Haklı olduğunu düşünsen de karşındaki kişilerle empati kurmak isteyeceksin. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları yeniden gündeme gelebilir. Kardeşleri olan bir Kova burcuysan, onlarla vakit geçirmek için farklı planlar yapmak isteyebilirsin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevmek ve sevilme isteğiniz artıyor. Yalnızlıktan sıkıldığınız anlarda şefkatle yaklaşan bir el arıyorsunuz. Tanıştığınız ve hayatınızda var olan insanlara olan bakış açınız duygusal bir ivme kazanabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle daha dikkat çekici olabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal bir kararlılık göstermeniz gerekiyor.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğlen saatlerine doğru oldukça verimli haberler alabilir ve bazı şeylerin o kadar da zor gerçekleşmediğini görerek rahatlayabilirsiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

11 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi şanslı hissedeceğiniz, evrenin size çalıştığını hissedeceğiniz günlerden biri bugün. Günün etkileri sizi hiç hayal etmediğiniz yerlere götürme potansiyeline sahip.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişileri eleştirmek bazen dost kaybetmenize neden olabiliyor. Bazen ortakyaptığınız kişilerin sizden çok faklı bir şekilde düşünmeleri yüzünden, aranızdaki sorunları onlara kabul ettirmeniz zor.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşündüklerinizi uygulama konusunda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak olması da önemli. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olası iletişim problemleri yaşamamak için sözlerinize dikkat etmeye özen gösterin. Gün içerisinde ilişkinizle ilgili anlayışınızı değiştirecek olaylar yaşayabilir ve dikkatinizi kendinize yöneltebilirsiniz. Bugünyerinde sakin olmaya çalışın. Kırılganlığınızı da kontrol etmelisiniz. Patronunuzun ortaya söylediği şeyleri üzerinize alınmanız için gerçekten ortada hiçbir neden yok. Sosyal anlamda yaşadığınız yoğunluk, maddi konulara eğilmenize engel olabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 32" R
Ay
Terazi
00° 53' 02"
Merkür
Boğa
03° 38' 09"
Venüs
Boğa
23° 25' 30"
Mars
Koç
13° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 31"
Satürn
Balık
17° 59' 09"
Uranüs
Boğa
23° 24' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 60"
Lilith
Başak
25° 21' 28"
True Node
Koç
14° 55' 55"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>