Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini Açıklamak Zorunda Kalabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiklerinize bazı yaratıcı fikirler vermekten keyif alabilir bunun yanı sıra, ailenizi ziyaret ederek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşın ve fikirlerinizi tartışın. Aklınızda bir icat veya yeni birkonusunda bir fikir olabilir veya evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikleri hayal edebilirsiniz.

Biraz fazla bağımsız olma eğilimindesiniz. Gerçekten bir şeyle mücadele ediyor olsanız bile, yardım istemek konusunda çok da rahat değilsiniz. Kendi kendinize çözüm bulmayı tercih ediyorsunuz ve nasıl yapacağınız konusunda bir şey bilmiyorsanız da utanıyorsunuz. Başkalarının size rehberlik etmesine izin verin çünkü uzmanlık alanınız olmayan bir alan üstüne çalışıyor olabilirsiniz. Yardım almak size zaman ve enerji kazandırır.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Her şeyi sadece kendi bildiğin şekilde yapmak ve kabul etmek istiyorsun. Oldukça inatçısın ve çevrendekiler fikrini değiştirebileceklerine inanarak gerçekten komik duruma düşüyorlar. Bir işi yapabilecek veya alabilecek bir kişi varsa o da sensin. Doğrusu, gün içinde fikrini birkaç kez değiştirebilirsin ve bu gayet normal. Ama herkesin sana uymasını beklemen doğru olmayacaktır.Bugün isteklerinizin peşinden gitmek için ideal bir gün. Kontrolü ele alın. Çevrenizdeki kişiler güçlü ve kendine güvenen bir lideri takip etmeye meyilli olacak. Kendisi için en uygun kararı verebilen ve yeni ufuklara yelken açmaktan korkmayan bir kadın olun. İnanılmaz hassas doğanızı pratik ve keskin analitik bakış açısıyla birleştirirseniz, elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tüm dikkatler üzerinizde olabilir. Bir konuşma yapabilir, bir ders verebilir ya da arkadaşlarınızla ettiğiniz sohbette dümeni kapmış olabilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun, sıcak, sevecen ve onaylanmış hissedecek, sosyoekonomik durumunuzda alışılmadık bir yükseliş deneyimleyeceksiniz. Olabileceğiniz en şık halinize bürünün, tüm içtenliğinizle gülümseyin ve sahneye çıkın! Bu durumu muhteşem bir biçimde idare edeceksiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tutulmanın size şans ve destek sunduğu bir günde olacaksınız. Şartlara uyum sağlamak ve hayatla barış içinde ilerlemek karşınıza yeni kapılar açacaktır. Heyecan duyacağınız bir gündem ortaya çıkabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ani çıkışların arkadaşların tarafından tepki görebilir. Kendini açıklamak zorunda kalabilirsin. Mücadele gezegeni Mars, karşıt burcunda hareket etmeye başlıyor. İlişkine müdahale etmek isteyen kişilere karşı tavrını net bir şekilde belli ediyorsun. Davranışlarından rahatsız olduğun kişilere karşı sınırlarını çizeceksin.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün söylemleriniz de sert olmamaya ekstra özen göstermelisiniz. İletişiminizde gergin diyaloglar kurmak yerine yapıcı ve onarıcı cümleler kurmak size uzun vadede kazanım sağlayacaktır.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ait sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konular gündeme gelebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Günlük planınızı yaparsanız, gününüzü daha iyi organize edebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ailenizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İç uyumunuzu korumaya çalışın.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardaki aşk ve romantizm konularındaki isteklerinizin artması ile beraber partneriniz hızınıza yetişemediğini hissedebilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hazır hissetmeden uzun bir yolculuğa çıkmayın. Birinin size yönelttiği ilgi kendinize daha az yargılamanızı sağlayabilir. Romantik hayatınızda huzurlu bir durgunluk hakim. Emek verdiğiniz konularda tatmin edici sonuçlara yaklaşıyorsunuz.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygularınıza öncülük yaparak isteklerinizi kolay bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Olumsuzluk size göre değil. Yaşadığınız her olayı lehinize çevirme konusunda ustaca davranıyorsunuz. Mutlu olacağınız bir gün içindesiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir gün geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya çok başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi çok sağlıklı hissediyorsunuz.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı abartılı bir şekilde yaşamak istiyorsanız, bugün çok uygun değil fakat sizin içinizde esen fırtınaları anlamak mümkün değil. Sakin yapınızın altında güçlü arzular yatıyor. Karşı taraftan beklediğiniz desteğin size yetmeyeceği bir gerçek. Bugün, duygularınızda dumura uğramak istemiyorsanız, amaçlarınızı saptırmamalısınız.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 54' 31" R
Ay
Başak
22° 42' 48"
Merkür
Koç
17° 01' 36"
Venüs
Koç
18° 56' 52"
Mars
Balık
22° 10' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 44"
Satürn
Balık
15° 39' 54"
Uranüs
Boğa
21° 47' 52"
Neptün
Balık
28° 35' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 50"
Lilith
Başak
22° 15' 11"
True Node
Koç
15° 38' 04"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>