Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Eğitim Konuları Gündemde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2021, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Bugün geçmişinizden birisinin birden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bir zamanlar çalıştığınız eski bir arkadaşınıza ya da arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Bu kişi size bazı profesyonel tavsiyelerde bulunabilir. Belki de alanınızdaki heyecan verici bir fırsat hakkında içeriden bilgi verebilir. Ya da değerli olduğunu kanıtlayabilecek bazı ilginç endüstri dedikoduları olabilir. Geçmişten gelen insanlarla sohbet etmek için zaman ayırın, çünkü gelecekte gerçekten bunlar paraya dönüşebilir.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Ufuklarını genişletmek için yeni yollar bul. Mesela internette keşfedilecek bir çok şey olabilir. Ya da okuduğun okulun sunduğu olanaklardan faydalanabilirsin. Ne öğrenmekten keyif alacağını düşün. İşin için yeni bir kursa gidebilir ya da el işleriyle ilgilenebilirsin. Ya da savunma sporları veya Japonca öğrenmek de hoşuna gidebilir. Düşün ve bul!İnsanların önünde bazen biraz aptal gibi görünmekten korkuyor olabilir misiniz? Başkalarının gözünde başarısız olma korkusu sizi gerçek anlamda gelişmekten alıkoyuyor olabilir. Astronomik enerjiler bugün sizi bu konu hakkında etraflıca düşünmeye çağrıyor. Bütün analitik yeteneklerinizi yanınıza alın ve bir düşünün: Daha fazla risk alma cesaretiniz olsa, kim bilir neleri başarırdınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sır saklamak sizin için zor değil. Bugün gezegensel açıdan artan destekle, hiçbir şey size olan güveni sarsmayacaktır. Bununla birlikte ortaya çıkabilecek problem, sessiz kalınması gereken konularda sessiz kalınamayacak olması olabilir. Birisi size yasadışı bir şey ya da başka bir kişinin zarar görmesine neden olabileceğini düşündüğünüz bir şey söylemişse, bu tarz bir sırrı saklamayı yeniden düşünün. Daha sonra için üzüleceğiniz şeyler hakkında sessiz kalıp da onun bir parçası olmayın.

8 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz, aileniz için daha çok koşturabilir, çabalayabilirsiniz. Sevdiklerinizi sahiplenen ve koruyan tarafınız ön planda olacak.

8 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim konuları bugün gündeminde. Eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan bir Kova burcuysan, yeniden başlama fırsatı karşına çıkabilir. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bugün bir araya gelme planların olabilir. Sosyal medyaya olan ilgin bu günlerde artış gösterebilir. Burada harcadığın fazla vakit, seni ev işlerinden alıkoyabilir.

8 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızdaki duygusal tepkileriniz ani değişimlere sebep olabilir. Sizlerin olaylara müdahale etmeniz bekleniyor olsa da süreci doğru yönetebilmek için hamlelerinizi düşünerek atmanız size kazandıracaktır.

8 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ait konuları göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Geçmişinize ait konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinlemek doğru karar vermenizi sağlayacaktır. Gün içinde maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

8 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olduğunuz konular bugünlerde tekrar tekrar gündeme gelebilir. İsteklerinizde net olmak, dolambaçlı yollara girmemek sizler için iyi bir seçenek olacaktır.

8 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle vakit geçirmek, yaşam alanınızı kişiselleştirmek ve kendi içinize dönmek için zaman ayırın. Bastırdığınız hislerle yüzleşmek onları yok saymaktan daha kalıcı bir çözüm olacaktır. Yeni tanıştığınız insanlara güvenmeden önce onları iyi tanıdığınızdan emin olun.

8 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi göstereceksiniz. Bugün yaratıcılığınız artıyor.

8 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

8 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Bugünyerinizde çok yaratıcı olacaksınız ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Kendinize ne kadar güçlü ve başarılı olduğunuzu hatırlatmalısınız.

8 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

8 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 60" R
Ay
Balık
16° 20' 44"
Merkür
Koç
18° 43' 42"
Venüs
Boğa
05° 28' 28"
Mars
Koç
02° 31' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 53' 18"
Uranüs
Boğa
22° 33' 20"
Neptün
Balık
29° 00' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 43"
Lilith
Başak
23° 44' 26"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>