Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayrılık Kapıda Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak ön planda olmaktan kaçınmayacaksınız. İstediklerinize ulaşmakta çok da sorun yaşamayacaksınız. Huzuru ve mutluluk çok uzağınızda değil.

Mesleki olarak biraz sabırlı olmaya çalışın. Kontrol sizde olduğu sürece istediklerinize ulaşmanız daha da kolay olacaktır.

Parasal durumunuzla ilgili konularda daha farklı adımlar atabilirsiniz. Ödemeler konusunda daha temkinli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle aranızda geçen konuşmalardan sonra hayattan beklentileriniz adına bazı kararlar verebilirsiniz. Maddi ve duygusal açıdan eksikliğini hissettiğiniz konularda neler yapabileceğinizi araştırabilirsiniz. İstemenin ve bunun için çaba göstermenin boşuna olmadığını, sürecin bile keyif verdiğini yaşarken deneyimleyeceksiniz.

11 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi daha özgür ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir ve rutin aktivitelerinizden uzaklaşarak farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Özgünlüğünüzü ortaya çıkarmak için cesaretinizi toplamalı ve hayal gücünüzü kullanmalısınız. Duygusal anlamda da derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. İletişim gücünüz yüksek olacak, bu nedenle düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin.

11 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan Kova burcuysan, partnerinin artık seni eskisi kadar sevmediğini düşünmeye başlıyorsun. Paylaşımlarınız günden güne azalıyor. Sevgilinden ayrılmak isteyebilirsin. İş hayatında sorumluluklarının bilincinde olman her zaman seni bir adım öne çıkarıyor. Bunun karşılığını maddi olarak görebilirsin.

11 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanın kendiyle zaman geçirmesi, sadece tek başına yürümek, oturmak, gezmek değildir. Bu zaman içerisinde, kendinizi nasıl geliştirmeniz, hangi davranışları bırakmanız ya da edinmeniz gerektiği üzerine çıkarımlar da yapabilirsiniz. Günlerinizin bir öncekinden daha iyi ve faydalı geçmesi, yıllarınıza da aynı katkıyı sunacaktır. 

11 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konularda sıkıntılar çıkabilir. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak size iyi gelebilir. İmaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz.

11 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar sosyal yaşantınızı en olumlu şekilde etkileyecek bir ilişki içerisindesiniz sadece içsel planda bunun farkına varmaya ihtiyacınız var.

11 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün erken saatlerinde işlerine odaklanmak ve günün ilerleyen saatlerinde de sosyal konulara vakit ayırmak kendini çok daha iyi hissettirecek bugün. Disiplinini iyi sağlayacak ve hemhem de arkadaşlıklar ile alakalı güzel gelişmeler yaşayacaksın. Bugünün keyfini çıkar.

11 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularla alakalı geçmiş konular gündeme gelebilir. Çözümsel yaklaşmanız gerekiyor. Uygulanabilir fikirler ortaya attığınızda anlaşıldığınızı göreceksiniz. Gerçeklerle yüzleşmekten kaçmayın.

11 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdekiarkadaşlarınızla disiplin konusunda sorunlar yaşayacaksınız.. Hızlı başlayan duygulara karşı çok dikkatli olmalısınız. Flört etmeye daha çok vakit harcamanız ve aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir.

11 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

11 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğru planlama sayesinde istediklerinize ulaşmakta çok sorun yaşamayacaksınız. Tercihleriniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Abartıya kaçtığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

11 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkiniz ağır aksak ilerliyor. Beraberliğinizi hareketlendirmek için bir şeyler yapma vakti geldi! Bazı sorunlarınızdan kurtulmanız için önemli fırsatlarınız olacak.Yıpratıcıtemposunu biraz azaltarak rahatlamayı deneyin. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir toplantıda bulunmanız söz konusu. Bu toplantıdan çok kazançlı çıkacaksınız. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak sporlardan ve beslenme şekillerinden bir süreliğine uzak durun.

11 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>