Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Teknoloji İle Sorun Yaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 90%

Bugün, özellikle anaç bir ruh hali içinde olabilirsiniz ve bitkilerden evcil hayvanlara, arkadaşlarınızdan, çocuklarınıza ve sevgilinize/eşinize kadar çevrenizdeki her canlıyla iletişim kurabilirsiniz. Bununla birlikte, bu çok yardımsever ve destekleyici tavrınız bazılarına boğucu gelebilir. Sevdikleriniz sizi rahat ve mutlu görmeyi seviyor, bu yüzden bu enerjinin bir kısmını kendinizi şımartmaya harcayın; mesela masaj yaptırmaya gidebilirsiniz. Biraz hayatınızı yaşayın!

Başka şeyler yapmak ve yaratıcı olmak istiyor hissedebilirsiniz. Eğlenceli bir proje üzerinde kendi kendinize çalışmak isteyeceksiniz. İşinize odaklanmak zor olabilir. Sık sık ara vermeye çalışın. Akşama eğlenceli bir şeyler yapmanız için bugün daha kısa çalışabilirsiniz. Bir resim, heykel veya yaratıcı bir yazı projesi üzerinde çalışmaktan zevk alabilirsiniz.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Arkadaşlarla ve aileyle toplanmak için güzel bir gün. Bir parti organize etme olanağın varsa yap! Sohbet ve birliktelik modundasun. Bir süredir görmediğin arkadaşlarını davet et ve birlikte pasta kesin, kutlama yapın. Hayatında yer alan insanların önemini hatırlamak için uygun bir gündesin.Kişisel hedeflerinizin birçoğunu ya gerçekleştirdiniz ya da gerçekleştirme sürecindesiniz ve bu durum size sevinç veriyor. Gelgelelim, etrafınızdaki insanlar sizden bir şeyler koparmak isteyebilir. Hayır kurumlarına katkıda bulunmanız veya çok iyi tanımadığınız insanlara borç vermeniz istenebilir. Elinizden gelen her şekilde yardımcı olmak isteyebilirsiniz ancak an itibariyla kime yardım ettiğiniz konusunda dikkatli olun. Zira bazıları pek güvenilir olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda çalıştığınız şirkette bazı güçlüklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Çalışanların huzurunu kaçıran kurumsal değişimler ya da birleşmeler olabilir. Bu durumların bilincinde olmalısınız, ancak paniğe kapılmayın. Vaat ettiğiniz başarıya ve istikrarınıza dair olumlu tepkiler alabilirsiniz. Muhtemelen yerinizi koruyabilecek ve fırtınalara göğüs gereceksiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli haberler alabilir, önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Gizli konuları, arka plan durumları sorgulayabilir, şüpheci ve takıntılı olabilirsiniz. Aynı konu ve durumlar içinde saplanmamaya, gün içinde meşguliyetlerinize ilgilenmeye gayret edin. Kazalara ve dikkatsizliklere karşı kontrollü olmalı. Önemli kararları almak adına aceleci olmamalı.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik aletler ile yaşadığın sorunlar seni gerginleştirebilir. Bu konuda teknik bilgiler edinmek için uzman bir arkadaşına danışıyorsun. Evli bir Kova burcuysan eşinin içinde bulunduğu maddi sıkıntılara bir çözüm üretebilirsin. Dayanışma duygu pekişiyor.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni bir hobi edinmek istiyor olabilirsiniz. Boş vakitlerinizi farklı bir alanda kursa giderek değerlendirebilirsiniz. Yapılmayanı yapmak sizlere özgüdür. Özgür ruhunuzu yenilik ile doldurabilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi hareketlendirebilir. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. İnanç ve düşüncelerinizi paylaşmak için başkalarıyla iletişimde olacağınız bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı iletişiminizle halledebileceksiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte sohbet etmek keyif verecektir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi başkaları ile kıyaslama hali sizin için odak konusu olabilir. Duygusal açıdan kendinizi iyi hissedebilmek için kıyaslama konusundan vazgeçmeniz gerekmekte.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, düşüncelerinizi başkalarına aktarma ve onlarla paylaşma telaşı içinde olabilirsiniz. Paylaşımlarınızın keyifli olmasını önemseyebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir öğretmeniniz veya işvereninizle kurduğunuz bağlantı olumlu sonuçlar verecek. Hedefinize giden yolda işlerin daha hızlanmasını istiyorsanız bu iletişiminizi sakın koparmayın.

12 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Terazi burcunda seyahat ediyor.Din, inançlar ve felsefe konularının ön planda olacağı bir gün olacaktır. Ay'ın Venüs ile kavuşumu yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuk ve eğitim konuları için destek sunuyor. Merkür'ün tekrar Akrep burcunda seyahat ettiği bugünlerdeve kariyer planlarınızı gözden geçirebilir, yeni stratejiler oluşturabilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce karşınızdaki kişiyi tüm özellikleriyle tanıdığınızdan emin olun. Geliriniz giderek artmaya başlıyor ve kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Kafanıza her şeyi takmamaya çalışın.

12 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Pozitif ve güçlü bir güne hazır olun. Aşk hayatınızın sizi zorladığını ve yorduğunu düşünebilirsiniz. Sevdiğinizin size olan yaklaşımları ve kendine güvenen tavrı, kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kariyerinizle ilgili bilgilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir gün. Araştırmaya olan ilginizden mesleki hayatta da faydalanacaksınız. Bugün yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacak. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

12 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 45' 48" R
Ay
Aslan
20° 28' 09" R
Merkür
Koç
29° 15' 13"
Venüs
Boğa
19° 14' 22"
Mars
Koç
11° 05' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 20"
Satürn
Balık
17° 45' 15"
Uranüs
Boğa
23° 12' 13"
Neptün
Balık
29° 18' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 39"
Lilith
Başak
24° 58' 50"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>