Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda yaşadığınız doyumsuzluk birtakım duygusal sorunlara yol açabiliyor. Üstün bir beraberliği düşlüyorsunuz fakat bunun bu kadar da uzak olmadığını fark edemiyorsunuz.

İş hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün geçirmeniz muhtemel. Günün büyük bir bölümünü dışarıda geçireceksiniz ve kendinizi, sizi terleten bir koşuşturmanın içinde bulacaksınız.

Parasal konularda şanslı bir gününüzdesiniz. Bugün üstün yetenekli olarak bildiğiniz biriyle tanışacaksınız ve ondan parasal konularda ciddi fikirlerini kapacak ve kazanımlar sağlayacaksınız.

Bazı uyarılarınız daha ince üsluplarla dile getirebilirsiniz. Sevmediğiniz insanlara, düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir problemiyle ilgili çıkışlar arayan biriyle, bazı bilgi alışverişleri içine girebilirsiniz. Bu konuda tedbirli davranışlar sergilemeniz gerekecek. Bugün sizinle ilgili eleştirel bir konuşma, sizi uzun vadeli birtakım planlarınızla yeni tartışmalara sokabilir. Karmaşık düşünceler ve bunların neden oldukları karmaşık duygular, bugünlerde sizi terk edecek.

12 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Aslan burcundaki hareketine günün genelinde devam ediyor. Önce Jüpiter ile sonra Venüs ile kontak kuran Ay, ilişki ve evlilik hayatınızda çok güzel ve şanslı bir gün geçirebilirsiniz. İlişkinizde ciddi adımlar atabilirsiniz. Evliliğinizde romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Öğleden sonra Ay 15:24-19:21 aralığında boşluğa giriyor. Devamında 19:21'de ise Ay Başak burcuna geçiş yapıyor. Günün geri kalanında harcama yapmaya açık olabilirsiniz. Ay ve Uranüs arasındaki güzel destekle maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin!Güne savunmasız ve gergin bir ruh hali ile başlangıç yapabilirsin. Duygusal anlamda patlamaya hazır bir gün seni bekliyor demek yanlış olmaz. Ay?ın konumu kafandaki belirsizlikleri ön plana daha çok çıkarabilir. Bugün aklına birçok yeni fikir gelebilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, tüm cesaretinle hoşlandığın kişiye açılacaksın. Duygularının karşılıklı olduğunu görmek, mutluluğuna mutluluk katacak. Akşam saatlerinde yurtdışı bağlantıları ve şehir değişikliği gibi konular aile içinde yeniden gündeme gelebilir. Uyku problemi yaşayan bir Kova burcuysan, bugün tükettiğin içeceklere daha çok dikkat etmeni öneririm.

12 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sürekli birşeylerle meşgul etmek isteyeceğiniz bir gün.Kısa seyahetler veya alışılmışın dışında gezilecek yerler size iyi gelecektir.

12 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarının düşüncelerine daha duyarlı olduğunuz bir gündesiniz. Tek başına hareket etmek pek kolay olmayabilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı fazla ciddiye alacağınız bazı olaylar geliştiğinizde hayatı oyun gibi görmelisiniz. Çocuk saflığına ve eğlencesine ihtiyacınızın olacağı bir gün.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; bugün çevrendeki insanlara tepki vermemek için kendini zor tutabilirsin. İnatçı tavırlarla yaklaştığın her olay, sana can sıkıcı bir şekilde dönebilir. Sadece kendine güvenerek hata yapıyor olabileceğini unutmamalısın. Bugün çevrendeki insanlarlabirliği içinde olman gereken bir gün. Fikirlerini alacağın insanlarla yakın temasta olmayı denemende fayda var.

12 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki herkes sizi destekliyor. Özellikle evliliğinizde gündeme gelebilecek problemler için endişe etmenize gerek yok. Herkes sizin verdiğiniz emeğin farkında. Uzun soluklu ilişkilerde ve evliliklerde geçmiş konular gündeme gelebilir. Maddi anlamda güzel gelişmeler olacaktır.

12 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım konularınıza ışık tutacak. Krediler, ödemeler, alacaklar masaya yatırılması gereken temalar arasında yer almakta. Müşterilerinizde artış görerek somut çabalarınızla takdir edilirsiniz. Hayatın hazzından yararlanmak sizin de hakkınız. Annenizle duygusal bir kriz yaşamaya açık bir gün.

12 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız.

12 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 52" R
Ay
Balık
29° 19' 30"
Merkür
Koç
19° 18' 49"
Venüs
Boğa
06° 34' 22"
Mars
Koç
03° 12' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 56"
Satürn
Balık
16° 57' 47"
Uranüs
Boğa
22° 36' 25"
Neptün
Balık
29° 02' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 41"
Lilith
Başak
23° 50' 22"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:34

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>