Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Araştırmacısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiyi daha yakından tanıyabileceğin ve onun hiç bilmediğin yönlerini öğreneceğin bir gün olabilir. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğinin, bugüne kadar gözden kaçırdığın bazı özelliklerini görebilirsin. Ve alacağın yeni bilgiler, birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlayacak.

İş hayatınızda yoğun bir dönemdesiniz. Bu yoğunluk sizi bunaltıyor. Tatile ve dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Kafanızı biraz olsunkonularından uzaklaştırmalısınız.

Çalıştığın kişilerle aranda ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Aynı şeyi yapmak isteseniz de farklı yollardan gidebilir veya birbirinizi bu konuda tam olarak anlayamayabilirsiniz. Ne için aynı ortamda bulunduğunuzu hatırlarsanız, daha sakin kalabilirsiniz.

Açık havada egzersiz yapmak isteyebilir veya derin nefesler alarak vücudundaki stresi azaltmak isteyebilirsin. Bugün, kendine daha dikkatli davranacağın bir gün olacak. Ve bu sayede çok daha rahat ve sağlıklı hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde insanlarla konuşmaktan ve yeni fikirler hakkında tartışmaktan çekinmeyen bir insansın. Ancak bugün seni zihnen yorabilecek bazı insanlarla muhatap olman gerekebilir. Olabildiğince az insanla iletişime geçmen gününü kurtaracak.

12 Ocak 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, sosyal anlamda kendinizi hiç beklemediğiniz kadar yoğun bir dönemin içinde bulabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca bu beklenmedik yoğunluğun etkisi hayatınızda devam edecek. Yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle uzun süredir planladığınız ancak bir türlü gerçekleştiremediğiniz eylemlerinizi hayata döndürebilrsiniz.

12 Ocak 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Savunmacı yanının ön plana çıktığı bir gün... Bazı meseleleri kişiselleştirip, sorgusuz sualsiz bir şekilde savunmaya geçebilirsin. Eğitim hayatı olan Kova burçları bugün gelişmeleri takip etmenizde fayda var. Yeni arayışlar, araştırmalar, sınavlar gibi konular gündeme gelebilir. Toplumsal duyarlılığı yüksek bir gün olabilir. Özellikle iptal olan organizasyonlar ya da toplantılar dikkatini çekebilir.

12 Ocak 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi ve tecrübenizi nerede kullanmak istediğinize dair bazı arayışlarınız olabilir. Hobileriniz ve günlük temponuz arasında bir zaman dengesi kurmak işinizi kolaylaştıracaktır. Bu süreç size yeni insanlar ve duygusal etkileşimler getirebilir.

12 Ocak 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda kendinizi ifade etmek işleriniz açısından ilerleme kaydetmeniz için önemli olabilir.

12 Ocak 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili olumlu adımlar atma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirdiğiniz taktirde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

12 Ocak 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında seni sinirlendirecek gelişmeler yaşanabilir. Bunlara dikkatli olup sakinliği bozmamak senin için iyi olacak. İnsanlarla boş yere dalaşmak yerine kendi içine daha çok dönmek yararlı olacak.

12 Ocak 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık kendinizin en sert eleştirmeni olabilirsiniz. Son zamanlarda bir galibiyet elde etmiş ve yaratıcı yönünüzü göstermiş olsanız bile, yine de bir şekilde kendinizi hayal kırıklığına uğratmış gibi hissedebilirsiniz. Mükemmel sonuçlanmamış olabilir, ancak başkaları muhtemelen sizi övdü ve takdir etti ve bu konuda haksız değiller. İşinizde hatalar aramak yerine, başkalarının gördüğü güzelliği bulmaya çalışın.

12 Ocak 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarıyı, iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman daha iyi yakalıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edeceksiniz. Özel zevkleriniz için fazla para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

12 Ocak 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

12 Ocak 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün para, ameliyat, cinsellik, okültizm konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ev, aile gayrimenkulle ilgili güzel gelişmeler sizinle olacak. Mars S olduğu için çocuk, flört, aşk, hobi, borsa, tatil konularında aksilikler meydana gelebilir. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

12 Ocak 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki yeni gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var ama biraz daha dikkatli olmalısınız. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar yine gündeme gelebilir. İş hayatınızdaki başarınızın sebeplerinden bir tanesi de hırslı ve tuttuğunu koparan biri olmanızdan kaynaklanıyor. Küçük çaplı ortaklıklar içinde özellikle biri, bugünlerde sizin için anlamını yitirebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

12 Ocak 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>